PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Lubię ojca Florencji - on jest w końcu winny czy to intryga?

Saray

Intryga Gabina, Ingrid i Paola a wie ktoś może czy on i Alfonsina zejdą się w tej telce?

ocenił(a) serial na 9
Ciapek18

Ciapek18 fajnie gdyby to Twoje pytanie o los Alfonsiny zostało umieszczone w specjalnie stworzobym poście ze SPOJLERAMI :) Nie to, że Ci to narzucam ale delikatnie proponuię, ponieważ przez przypadek wiele osób może dowiedzieć się o dalszych losach a tego nie chce.

madzia124

Zagalopowałam się z tym pytaniem sorki, ale postanowiłam wziąźć z Ciebie przykład i nie czytać streszczeń bo znalazłam na necie odpowiedź na moje pytanie i nie jestem z niej zadowolona.

ocenił(a) serial na 9
Ciapek18

A jednak :P myślę, że takie nie czytanie streszczeń czasem właśnie wychodzi na dobre :)

użytkownik usunięty
Ciapek18

ale wyjdzie na jaw cała prawda o tym przekręcie finansowym ?? Bo jest mo szkoda tego Guida

użytkownik usunięty

na pewno tak ale może jeszcze trochę upłynąć czasu , ech ....ten Paolo jest wstrętny fałszywy dupek własnego brata wrobił

Ciapek18

SPOILER: Ojciec Florencji umiera z tego co słyszałam.

użytkownik usunięty
mariola1618

nie tylko nie to !! taka fajna postać - lubie go bo jest raczej taka neutralna postacia ani pozytywna ani negatywną :)

ocenił(a) serial na 9
mariola1618

Kurcze prosiłam wyżej o coś... szkoda, że nie wszytskie osoby chcą się temu dostosować. Naprawdę nie zmuszam do tego ale uprzejmie proszę... :) Może uda nam się by SPOJLERY były pisane w specjalnym poście? :)

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Mimo wszystko spojler oznaczony duzymi literami i na szczescie udalo mi sie go nie przeczytac :)

madzia124

Przecież napisałam: SPOILER dużymi literami. Już nie rób problemu, skoro widzisz taki napis to po prostu nie czytaj, nie widzę żadnego problemu.

ocenił(a) serial na 9
mariola1618

Zwróciłam Ci na spokojnie uwagę i równie spokojnie poprosiłam. Mogłabyś także odwdzięczyć się tym samym. Rozumiem i doceniam, że napisałaś SPOJLER ale często i tak jest on czytany przypadkowo przez osoby, które jednak nie chcą tego czytać. Dlatego poleciłam pisanie spojlerów w specjalnie utworzonym do tego wątku. Jest to tylko moja propozycja i prośba ale owszem nie musisz z tego skorzystać ale fajnie by było gdybyś przekazała to w sposób miły. I podkreślam, że nie sugeruję, że Twój komentarz był nieuprzejmy tak dla jasności :)

madzia124

Rozumiem, ale chodzi o to, że już jesteście przewrażliwione. Skoro pisze SPOILER to chyba widać wyraźnie i nie trzeba dalej czytać i denerwować się.

ocenił(a) serial na 9
mariola1618

Nikt na pewno sie nie denerwuje, nie można tak tego nazwać.

ocenił(a) serial na 9
madzia124

Ale myslę, że nie ma co dłużej tego tematu wałkować. Zapoznałaś się z nim jak również inne osoby i sama zdecydujesz co z tym zrobic :)