Ciapek18 fajnie gdyby to Twoje pytanie o los Alfonsiny zostało umieszczone w specjalnie stworzobym poście ze SPOJLERAMI :) Nie to, że Ci to narzucam ale delikatnie proponuię, ponieważ przez przypadek wiele osób może dowiedzieć się o dalszych losach a tego nie chce.
Zagalopowałam się z tym pytaniem sorki, ale postanowiłam wziąźć z Ciebie przykład i nie czytać streszczeń bo znalazłam na necie odpowiedź na moje pytanie i nie jestem z niej zadowolona.
A jednak :P myślę, że takie nie czytanie streszczeń czasem właśnie wychodzi na dobre :)
ale wyjdzie na jaw cała prawda o tym przekręcie finansowym ?? Bo jest mo szkoda tego Guida
na pewno tak ale może jeszcze trochę upłynąć czasu , ech ....ten Paolo jest wstrętny fałszywy dupek własnego brata wrobił
nie tylko nie to !! taka fajna postać - lubie go bo jest raczej taka neutralna postacia ani pozytywna ani negatywną :)
Kurcze prosiłam wyżej o coś... szkoda, że nie wszytskie osoby chcą się temu dostosować. Naprawdę nie zmuszam do tego ale uprzejmie proszę... :) Może uda nam się by SPOJLERY były pisane w specjalnym poście? :)
Mimo wszystko spojler oznaczony duzymi literami i na szczescie udalo mi sie go nie przeczytac :)
Przecież napisałam: SPOILER dużymi literami. Już nie rób problemu, skoro widzisz taki napis to po prostu nie czytaj, nie widzę żadnego problemu.
Zwróciłam Ci na spokojnie uwagę i równie spokojnie poprosiłam. Mogłabyś także odwdzięczyć się tym samym. Rozumiem i doceniam, że napisałaś SPOJLER ale często i tak jest on czytany przypadkowo przez osoby, które jednak nie chcą tego czytać. Dlatego poleciłam pisanie spojlerów w specjalnie utworzonym do tego wątku. Jest to tylko moja propozycja i prośba ale owszem nie musisz z tego skorzystać ale fajnie by było gdybyś przekazała to w sposób miły. I podkreślam, że nie sugeruję, że Twój komentarz był nieuprzejmy tak dla jasności :)
Rozumiem, ale chodzi o to, że już jesteście przewrażliwione. Skoro pisze SPOILER to chyba widać wyraźnie i nie trzeba dalej czytać i denerwować się.