Która postać bardziej się Wam podoba? Moim zdaniem Teresa została perfekcyjnie zagrana przez Angelique :D Jako Teresa wyglądała też ładniej, czarne włosy bardziej jej pasują, ale te brązowe też są ładne. Za to jako Elisa ma ładniej pomalowane/wyglądające oczy :D No i troszkę jej się przytyło, zwłaszcza w udach :P Ogólnie piękna z niej kobieta, tylko jej nosek mi się nie podoba i psuje cały efekt :P
Raczej naturalny, bo ładnie nie wygląda i mimo, że duży nie jest czasem przypomina mi nos Baba Jagi xD ^^
Mnie się bardziej podoba jej rola w Teresie. Pasuje jej granie czarnego charakteru. Ciemne włosy jej lepiej pasują.
obie role zagrała spoko ale jednak w TERESIE to pokazała w pełni swój talent , Teresa była ambitna silna zdecydowana wiedziała czego chce i po trupach szła do celu z drapieżnym wizerunkiem który dopełniały czarne włosy, jako Elisa jest bardziej dziewczęca młodzieżowo ubrana no i pod wzg. charakteru rózni się od Teresy
Pierwszy raz widzaiałam ja w TERESIE - ta rola spowodowała ze nie przepadałam za ta aktorką...nie lubie czarnych charakterów !!
Teresa była wyrachowana i nie liczyła sie z innymi - bardzo trudno i długo przyzwyczajałam sie do Elisy...bo oglądałam ten serial (otchlań namiętności) z niechęcią właśnie ze wzgledu na nią...na głowna bohaterke.
Niech lepiej gra słodkie i miłe dziewczyny jak Elisa :) :) :) i w takich wloskach jest jej bardzo ładnie..
Juz przyzwyczaiłam sie do miłej i dobrej Elisy - ciężko było bo jednak utożsamiałam ją z ta zła TERESĄ..
i w tej roli i jako Teresa dobrze się zaprezentowała ja tam lubię jak główna bohaterka jest czarnym charakterem bo mało jest takcih telek i to fajna odskocznia od miłych i dobrotliwych bohaterek
oczywiście jako Terese świetnie zagrała jak najbardziej - nie twierdze inaczej....ale trudno bylo przyzwyczaić się do dobrej Elisy...
Bo jednak Teresa nie byla taka dobra.
wiem ze nie powinno sie oceniać aktorki na podstawie jakiejs tam roli jednej ale trudno było przestawic się na postac pozytywną po oglądnięciu Teresy hehhehehe ;) przynajmniej ja tam miałam
zdecydowanie Teresa! :)) moim zdaniem lepiej wyglądała w czarnych włosach i bardziej pasuje do niej czarny charakter! :)