Zwróciliście uwagę? Dodali do mojego ulubionego intro jakieś śpiewające babsko i jełopowatego meksykanina ;_; http://www.youtube.com/watch?v=V6DPa6nhFPw
Mi się tam podoba to, jest wiele momentów pozostawionych ze starego intro, a to, że dodali ich to mi pasuje.
Mi się tam oni nie podobają, ale w morzu miłości też była wokalistka w czołówce ja tego nie rozumiem nie mogą sobie nakręcić teledysku tylko muszą się pchać do czołówki za dużo ich tam jest moim zdaniem.
musieli zmienic bo to juz nudne by było caly czas jedno i to samo w ,,ukrytej milosci'' z czasem doszedł kobiecy głos a tu nowe zdjecia :)
'Kobiecy głos' był Zuri Vegi ( Luciany ) xD
Z tym, że czołówka robi się nudna jak się jej nie zmienia, zgadzam się w 100% xD
ojj bohaterowie dla sb maja cały serial :D aa ci co spiewaja tez chca miec swoje 5min :D
jak to zobaczyłam to nieżle się zdziwiłam nie wiem czemu tak zrobili ale tak w ogóle to piosenka fajna
mi się osobiście ta zmiana nie podoba bo przesunęły się przez to dobrze dobrane słowa tej piosenki do zdjęć , przykładowo wcześniej fajnie pasował moment Lolity z Brauliem , że "nasza miłość nie umrze" , a teraz to wylądowało w innym momencie :P
Oni ciągle coś.. przez jakiś czas puszczali odcinki z napisami ,teraz już bez napisów ale za to czołówkę troche zmienili dając tego cygana i tą babę..
Nie wiem czy wczesniej tez tak bylo. Ale w scenach w ktorych pokazuja tych .... piosenkarzy (?) W tle ciagle widac Elise jak raz mizia sie z Damianem, a raz z Gaelem ... jak jakas latawica. Jesli ma to jakis zwiazek z dalasza czescia serialu, nie chce o tym wiedziec.