PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1648
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Nowa czołówka 

ocenił(a) serial na 9

Zwróciliście uwagę? Dodali do mojego ulubionego intro jakieś śpiewające babsko i jełopowatego meksykanina ;_; http://www.youtube.com/watch?v=V6DPa6nhFPw

kelle

Czyli piosenkarzy którzy śpiewają piosenkę z czołówki, nie wiem dlaczego Ci to przeszkadza?

kelle

Mi się tam podoba to, jest wiele momentów pozostawionych ze starego intro, a to, że dodali ich to mi pasuje.

Camilla3

Mi się tam oni nie podobają, ale w morzu miłości też była wokalistka w czołówce ja tego nie rozumiem nie mogą sobie nakręcić teledysku tylko muszą się pchać do czołówki za dużo ich tam jest moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 9
Ciapek18

NO DOKŁADNIE, pokazali ich w sposób bardziej wyrazisty od głównych bohaterów

użytkownik usunięty
kelle

mi w ogóle nie podoba się jak to zrobili jak się zaczyna telka

ocenił(a) serial na 9

musieli zmienic bo to juz nudne by było caly czas jedno i to samo w ,,ukrytej milosci'' z czasem doszedł kobiecy głos a tu nowe zdjecia :)

remu09

'Kobiecy głos' był Zuri Vegi ( Luciany ) xD
Z tym, że czołówka robi się nudna jak się jej nie zmienia, zgadzam się w 100% xD

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
Lenkaaa_93

http://www.youtube.com/watch?v=A7_Ah2UNmvs

remu09

Jejku, cudna piosenka ;D
Znasz może tytuł? ;]

remu09

Albo już nie ważne, znalazłam ;p

ocenił(a) serial na 9
Lenkaaa_93

ajj ma ładniutki ten głos :D

remu09

Z tym się zgodzę xD ;p

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
kelle

ojj bohaterowie dla sb maja cały serial :D aa ci co spiewaja tez chca miec swoje 5min :D

użytkownik usunięty
kelle

jak to zobaczyłam to nieżle się zdziwiłam nie wiem czemu tak zrobili ale tak w ogóle to piosenka fajna

ocenił(a) serial na 9

Dla mnie nie potrzebnie zmienili czołówkę... ;/

ocenił(a) serial na 8
madzia124

mi się osobiście ta zmiana nie podoba bo przesunęły się przez to dobrze dobrane słowa tej piosenki do zdjęć , przykładowo wcześniej fajnie pasował moment Lolity z Brauliem , że "nasza miłość nie umrze" , a teraz to wylądowało w innym momencie :P

ocenił(a) serial na 9
kelle

Oni ciągle coś.. przez jakiś czas puszczali odcinki z napisami ,teraz już bez napisów ale za to czołówkę troche zmienili dając tego cygana i tą babę..

ocenił(a) serial na 10
kelle

Nie wiem czy wczesniej tez tak bylo. Ale w scenach w ktorych pokazuja tych .... piosenkarzy (?) W tle ciagle widac Elise jak raz mizia sie z Damianem, a raz z Gaelem ... jak jakas latawica. Jesli ma to jakis zwiazek z dalasza czescia serialu, nie chce o tym wiedziec.

ocenił(a) serial na 9
dropsik417

Bardzo nie podoba mi się w tle Elisa z Damianem i z Gaelem na przemian... faktycznie dziwnie to wygląda.. ;/