PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1648
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Ja najbardziej lubie Don Lucia taka pozytywna postać każdemu pomaga , i taki był szczęśliwy z
tymi wyniikami badań. Na drugim miejscu jest Florencja chociaż popełnia błędy i nie zasze
postępuje uczciwie to jednak stawia czoła problemom a nie chodzi i jęczy jak Paloma czy Elisa.

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

A ja najbardziej lubie ksiedza Lupe. W ogole dla mnie najfajnieszy ksiadz ze wszystkich telenoweli :)
Chrzesny Elisy tez jest sympatyczny.

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

Hmmm. :D Ksiądz Lupe, Don Lucio i była Kenia, ale to .. wiadomo :D i bardzo lubię Dolores : )

karsapogromca

A ja tego księdza i dziadka nie znoszę... Lubię zaś Guido Landucci ;) No i Paolo Landucci za jego boskie ciało :D

ocenił(a) serial na 9
Ciapek18

Bardzo lubię Enrique :) świetny z niego facet :) zakochany we Florencji, zawsze jej pomaga choć ta go odrzuca.

ocenił(a) serial na 9
Ciapek18

Ja bardzo lubie Damiana i Elise mimo że ostatnio głupio sie zachowuja to jednak są. fajną odmianą
Po Rodrigu i Lucianie.Gael to fajny facet taki pracowity z poczuciem humoru i szanuje kobiety lubie gdy wyglupia
sie z księdzem .Paloma też. jest fajna taka szczera i wygadana.Ksiądz chyba najlepszy:) ale ogólnie lubie ten serial i różnych bohaterów .Są fajni i wyrazisci..pare osób. mnie denerwuje ale tylko troche.W ukrytej miłości irytowala mnie prawie cała obsada.

pati1109

W otchłani jest wiele fajnych postaci ,tak jak mówicie ksiądz ,czy Don Lucio. Zgadzam się z opinią ,że postaci w serialu są wyraziste. Ja najbardziej lubię postać Florencji.

użytkownik usunięty
Ciapek18

lubię wiele osób z tej telki , a najbardziej księdza Lupe taki zakręcony i wesoły
lubię też Lucia stary ale dobrze myśli
no i główną parę też lubię choć icg zachowanie mnie czasami denerwuję

Ciapek18

Gael , Kenia, Ojciec Lupe , Florencia, Paloma

ocenił(a) serial na 9
Blab

Również bardzo lubię Don Lucia :) dla wszystkich dobry i miły. Ta akcja, gdy odebrał i odczytał wyniki była super! :)
Lubie również doktora choć mimo tego, że związał się krótko z Carminą... Naszczęscie się opamiętał i jego zachowania są ok. Tym wzbudził moją sympatię do niego. Jednak przyznam, że myślałam, że będzie złą postacią w tej telce.
Fajny jest również jego syn ale pewnie teraz znów będzie cierpiał przez Florencję ;/
Polubiłam Gaela a na początku telki pamiętam, że go nie znosiłam :P choć przyznam, że niektóre z jego zachowań (które wiążą się z Elisą) denerwują mnie.
Ksiądz jest również fajny :)
Naszczęście nikt zbytnio mnie nie wnerwia, a złe charaktery zawsze muszą być :)

madzia124

Lucio jest genialny :D doktor też sympatyczny gdyby nie te jego romanse

Blab

Najlepszy jest Lucio :D

virginia_virgi

Lucio, kochany jest, i mam wrażenie, że jako jedyny tam umie szybko rozwiązać problem. Z dziewczyn ku zdziwieniu mnie samej lubię najbardziej Florencję, może i czasem przegina, ale wierzę, że jest dobrą dziewczyną. A z reszty to Enrique i Lupe. Co do Gaela, Elisy, Damiana i Palomy, lubię ich, wiadomo, ale tak mnie momentami drażnią wszyscy, że mam ochotę nimi potrząsnąć, nigdy nic nie wyjaśniają w porę, tylko tak krążą i krążą, byleby przedłużyć.

Ciapek18

Najbardziej lubię ojca Lupe, tak pozytywnego księdza nie było chyba w żadnej telenoweli; Don Lucio tez jest super, lubię też Enrique i Dolores, co do glównych bohaterów to też są spoko, tylko ich zachowanie w niektórych sytuacjach jest tak absurdalne, że się tylko wkurzam przed tv...

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

tak jak większość Don Lucio,Maru też bardzo w porządku,Enrique bardzo dobry chłopak ale żal mi go,Ojciec Lupe też ale czasem za bardzo się wpierdziala we wszystko ;-) Lolita bardzo w porządku ale czasem troszke naiwna ;-)

ocenił(a) serial na 9
lovemessages

Zgadzam się, że "Ojciec Lupie się wpierdziela we wszystko" :D Lubię tą postać, ale strasznie irytuje mnie ten aktor ;/ Ja rozumiem, że on ma grać takiego zwariowanego, z lekka siepnięto :D ale tak mi tym działa na nerwy, że nie mogę :D

ocenił(a) serial na 10
Borysoth23

no dokładnie :D jeszcze troche śmiesznie wygląda bo taki opalony jakby po solarze był :D wiem że chcę dobrze dla wszystkich, ale czasem przekracza jakie kolwiek granice :D ale jednak szkoda mi go będzie jak umrze :(

lovemessages

Dzisiaj nad grobem Kenii też się mógł opanować, w końcu to ksiądz, powinien wiedzieć, że trzeba się ugryźć w język czasem...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

no on się we wszystko wtrąca to fakt :D lubi się kłócić ze wszystkimi tylko nie wiem czemu nie wyjawi wszystkim prawdy skoro już zaczyna coś gadac a później mówi że nie może bo mu tajemnica spowiedzi zabrania :D

lovemessages

Noo, on tak daje im do zrozumienia, że coś nie gra, ale wprost nie powie. Ciekawa jestem czy Ramona wyjawi Elisie to co powiedziała Augustowi, czy znowu będzie milczeć.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

haha pewnie nie xD gdzieś czytałam że jakoś znajdą pochowaną Ingrid a z nią bilety Rosenda i Carminy i może wtedy się wszystko wyda :D ale to pewnie w ostatnim odcinku xD

lovemessages

Łooo mater, to rozumiem, że ten wykopany dół to w efekcie dla Ingrid będzie ;p

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

nie wiem ale pewnie tak podobno pochowa ją żywcem :D pewnie dlatego że dostarczy dowodów ojcu Florencji xD

lovemessages

Dobra ciii, nie zdradzajmy więcej szczegółów! Ale widzę, że będzie się działo :))

ocenił(a) serial na 10
lovemessages

SPOJLERUJ Z PODPISEM

lovemessages

Tak mu zależy by prawda o Carminie wyszła na jaw , namawia Ramone by powiedziała Palomie kto jest jej ojcem, ale by wyszło na jaw kto jest ojcem Gaela to się wcale nie stara.

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

Tu masz rację, ksiądz jest bardzo fajny ale czasem swoim zachowaniem przesadza.
Co do wyjawiania przez niego prawdy to moim zdaniem nie powinien nic mówić. Jeśli obowiązuje go tajemnica spowiedzi to powinno tak być! Nie powinien nawet nic sugerować! A jeśli coś już wypływa z jego ust to cała prawda i nie powinien on pełnić roli kapłana.

madzia124

Tak, tutaj się zgadzam, ale swoją drogą ciężki orzech do zgryzienia mają księża, którym zostają powierzone tak straszne rzeczy...

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Ojciec Lupe najfajniejszy:P Carmina dobra aktorka:)ale jej niecierpkie:P
i trochę szkoda Keni:(

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

Dokładnie, jeszcze jak się jest księdzem w małej wiosce i zna sie praktycznie wszystkie osoby bardzo dobrze ;/