PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1658
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Zostało do końca jeszcze 50 odcinków... ale może wiadomo coś na temat następnej telenoweli? Jaką telenowele byście teraz chcieli? Fajnie byłoby gdyby dali Amor Bravio (w co wątpie bo w Meksyku miała małą oglądalność) jak nie ta to jaka? Jaką byście chcieli?

Filek87

Abismo przepraszam za literówke

Filek87

ja tez się zastanawiam jaka będzie kolejna

ocenił(a) serial na 9
Filek87

wydaje mi sie że chyba Cachito de Cielo bo tak gdzies ostatnio pisało ale nie jestem pewna i nie chciałabym aby ona poleciała po otchłani bo wydaje sie jakas bez sensu co myślicie?

Filek87

o nieee tylko nie M. Perroni.. nie lubie jakos tej aktorki.. w kazdym filmie jest taka sama.. i te jej miny...

użytkownik usunięty
Filek87

podobno ma być z Maite Perroni
ja chciałabym LA PATRONA , LA MUJER DEL VENDAVAL , CORAZON INDOMABLE

Ja też bym chciała La Patrone, ale Cachito de Cielo również :)

użytkownik usunięty
Nolitka

nie bardzo mnie przekonuje fabuła w CACHITO DE CIELO

ocenił(a) serial na 7

Mnie też nie przekonuje fabuła i nie podoba mi się aktor, który wciela się w główną rolę, mam nadzieję, że jednak ta telka nie poleci w tv 4.

użytkownik usunięty
Sathiya

no dokładnie też nie chce Maite lubię ale ten gościu to mi nie pasuje

Oglądałam kawałek odcinka po hiszpańsku i też nie wydało mi się za ciekawe, ale ze względu na Maite chciałabym zobaczyć, bo może później się rozkręci telka :)

użytkownik usunięty
Nolitka

no zobaczymy co to będzie

Nolitka

Ja uwielbiam Maite. Uważam, że jest jedną z najlepszych aktorek Meksykańskich. Chciałabym, żeby puścili z nią CACHITO DE CIELO, mimo że nie podoba mi się główny aktor, to dla Maite bym obejrzała ;]
Ciekawa jestem jak ta telka się skończy, czy odzyska stare życie, czy ten ksiądz umrze? ;p

Lenkaaa_93

Ps. właśnie znalazłam info, że CACHITO DE CIELO ma lecieć na tv4 ;D
Podobno emisja ma się zacząć w październiku, mam nadzieję, że to prawda ;D
Tylko w takim razie po 'Otchłani namiętności' musiałaby lecieć jakaś inna telka...

Lenkaaa_93

Chyba, że przez wakacje nic nie puszczą...

Nolitka

Raczej przez wakacje nic nie będzie, ale szkoda, że akurat ten ma lecieć, jakoś nie przypadł mi do gustu, ani z opisu, ani bohaterowie, miałam nadzieję, że jakiś inny dadzą...

Camilla3

Dlaczego nie?
Na tv4 telki lecą non stop, chyba nie było wakacji, żeby jakaś telka nie leciała...

Lenkaaa_93

No to może będzie jakaś, byleby fajna.

Lenkaaa_93

A co z tą telką z Blancą Soto? Miała lecieć za Osaczoną, może puszczą ją teraz?
Czy może leci gdzieś, a nie wiem?

DieCree

Nic nie wiem, może puszczą w wakacje, w końcu 'Cachito De Cielo' ma lecieć dopiero od października, a 'Otchłani namiętności' zostało już tylko trochę odcinków także w wakacje będą musieli dać coś innego, albo jakąś powtórkę.
Sprawdzałaś w programie TV4 czy nie leci?

ocenił(a) serial na 10
Lenkaaa_93

Może będzie powtórka "Kiedy się zakocham"?

alexa6971

Nie mam pojęcia...
Zostało nam tylko czekać, żeby się przekonać ;p

użytkownik usunięty
alexa6971

o chciałabym bo nie widziałam a słyszałam że świetna

Filek87

Przedłużają jak mogą tą telenowele, bo od 3 czerwca bedą dawać tylko jeden odcinek o 18 a o 17 będzie Wzór. W ogóle TV4 w czerwcu przekręca wszystko do góry nogami.

dominik1989

Szkoda

dominik1989

Taa... To sobie policz jak przedłużą...
Przedłużą o 3 dni, wielkie mi co...

Lenkaaa_93

No wiem ale bym już wiedział w tym tygodniu co dadzą a tak to musze czekać do następnego.

użytkownik usunięty
Lenkaaa_93

Dobre :D