Zostało do końca jeszcze 50 odcinków... ale może wiadomo coś na temat następnej telenoweli? Jaką telenowele byście teraz chcieli? Fajnie byłoby gdyby dali Amor Bravio (w co wątpie bo w Meksyku miała małą oglądalność) jak nie ta to jaka? Jaką byście chcieli?
wydaje mi sie że chyba Cachito de Cielo bo tak gdzies ostatnio pisało ale nie jestem pewna i nie chciałabym aby ona poleciała po otchłani bo wydaje sie jakas bez sensu co myślicie?
o nieee tylko nie M. Perroni.. nie lubie jakos tej aktorki.. w kazdym filmie jest taka sama.. i te jej miny...
podobno ma być z Maite Perroni
ja chciałabym LA PATRONA , LA MUJER DEL VENDAVAL , CORAZON INDOMABLE
Mnie też nie przekonuje fabuła i nie podoba mi się aktor, który wciela się w główną rolę, mam nadzieję, że jednak ta telka nie poleci w tv 4.
Oglądałam kawałek odcinka po hiszpańsku i też nie wydało mi się za ciekawe, ale ze względu na Maite chciałabym zobaczyć, bo może później się rozkręci telka :)
Ja uwielbiam Maite. Uważam, że jest jedną z najlepszych aktorek Meksykańskich. Chciałabym, żeby puścili z nią CACHITO DE CIELO, mimo że nie podoba mi się główny aktor, to dla Maite bym obejrzała ;]
Ciekawa jestem jak ta telka się skończy, czy odzyska stare życie, czy ten ksiądz umrze? ;p
Ps. właśnie znalazłam info, że CACHITO DE CIELO ma lecieć na tv4 ;D
Podobno emisja ma się zacząć w październiku, mam nadzieję, że to prawda ;D
Tylko w takim razie po 'Otchłani namiętności' musiałaby lecieć jakaś inna telka...
Raczej przez wakacje nic nie będzie, ale szkoda, że akurat ten ma lecieć, jakoś nie przypadł mi do gustu, ani z opisu, ani bohaterowie, miałam nadzieję, że jakiś inny dadzą...
A co z tą telką z Blancą Soto? Miała lecieć za Osaczoną, może puszczą ją teraz?
Czy może leci gdzieś, a nie wiem?
Nic nie wiem, może puszczą w wakacje, w końcu 'Cachito De Cielo' ma lecieć dopiero od października, a 'Otchłani namiętności' zostało już tylko trochę odcinków także w wakacje będą musieli dać coś innego, albo jakąś powtórkę.
Sprawdzałaś w programie TV4 czy nie leci?
Przedłużają jak mogą tą telenowele, bo od 3 czerwca bedą dawać tylko jeden odcinek o 18 a o 17 będzie Wzór. W ogóle TV4 w czerwcu przekręca wszystko do góry nogami.