PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721922}

Outcast: Opętanie

Outcast
2016 - 2017
6,7 5,5 tys. ocen
6,7 10 1 5522
5,9 7 krytyków
Outcast: Opętanie
powrót do forum serialu Outcast: Opętanie

Czy ktoś mi może powiedzieć co stało się z Żoną głównego bohatera?
Podobno Kyle ją pobił ale mam wrażenie że stało się tam coś innego skoro niechce nic mówić na ten temat.

użytkownik usunięty
v0rtex

Wszystko jest wyjaśnione w komiksie :-) I niedługo powinno być ukazane to także i w serialu. Nie chce teraz zbytnio pisać o tym aby nie spoilerować - no chyba, że chcesz :-)

Ja odnośnie komiksu - wychodzi po polsku? Bo widziałem tylko fanowskie tłumaczenie, ale zatrzymało się na którymś tam zeszycie i już chyba nikt się tym nie zajmuje, więc nie chcę zaczynać i kończyć w środku historii. Jest oficjalny polski wydawca? A może jednak fani tłumaczą to na bieżąco, a ja nic o tym nie wiem?

Z góry dzięki za wszelkie info (spodziewam się, że odpowiesz, iż czytasz w oryginale).

Nieaktualne. Fani z Comics Flying Circus ostatnio przetłumaczyli kolejne trzy zeszyty (nr 10-12). Na tę chwilę wyszło łącznie 18 numerów - i będą one tłumaczone przez CFC.

v0rtex

Wystarczy dodać 2+2 ...
Dlaczego Kyle odwiedza ludzi którzy byli opętani i dlaczego tak bardzo chciał się spotkać z byłą żoną.

ocenił(a) serial na 7
v0rtex

Przecież było wyraźnie powiedziane że ona była opętana, kazał nawet siostrze sprawdzać czy jest sobą czy może jest opętana