PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99738}

Owca w Wielkim Mieście

Sheep In The Big City
2000 -
6,8 1,9 tys. ocen
6,8 10 1 1854
Owca w Wielkim Mieście
powrót do forum serialu Owca w Wielkim Mieście

owieczka

użytkownik usunięty

To najlepsza baja na swiecie!!! Dlaczego przeniesli jom na tak wczesnie?!

użytkownik usunięty

to nie jest bajeczka tylko super absurdalnie śmieszny serial animowany

ocenił(a) serial na 10

Po prostu cos niesamowitego.Nieraz plakalem ze smiechu! Ciezki humor, ale to jest co Tygryski lubia najbardziej. wystawiam 10 z czystym sumieniem.

pozdrawiam

użytkownik usunięty

dyzio - najbardziej odlotowy na świecie żół

użytkownik usunięty

dyzio - najbardziej odlotowy na świecie żółw

ocenił(a) serial na 10

KrewetColaCola! Cola i krewetki- dwa pyszne smaki, które razem pysznie smakują! :D:D:D:D:D Ta kreskówka jest po prostu genialna!

użytkownik usunięty
strongoku

- Chlebek z szynką
- Gadający Szwed
- pani Szmalbogacka
- Liza Dzierżawa
- Generał Konkretny
- Szeregowy Równoległy

:D :D :D :D :D

dajcie to z powrotem na antene!!!

ocenił(a) serial na 10

I jeszcze Wielki Szkot, Słodka Adela, Ścięty Cenołaj oraz wiele wiele innych wspaniałych i jakże barwnych postaci!
Pod twoim apelem podpisujem siem rencami i nogami. Pozdrawiam Cię Owieczko.

użytkownik usunięty

No i Wściekły Naukowiec :) Nie szalony, lecz wściekły :D

Wściekły ! Wściekły ! Wściekły ! Wściekły ! Wściekły ! Wściekły ! Wściekły ! Ile razy mam powtarzać, Wściekły ! :D

To była bajka :)

Też uwielbiałam tą kreskówkę. Zaapelujmy do ludzi z CartoonNetwork, żeby ją nam przywrócili na antenę.

ocenił(a) serial na 10
mona_20

Podzielam powyższe opinie. Nigdy żadna kreskówka tak mnie nie bawiła. Co prawda można kilka odcinków obejrzeć na youtube, ale to nie to samo... Ale byłoby genialnie, gdyby wyprodukowano jeszcze kilka czy kilkanaście nowych odcinków i puszczono na CN :) Nawet Johnny Bravo mnie tak nie śmieszył <lol>

palluthus

Ja tez kochałem Owce. Naprawdę to było tak śmieszne, ze ja płakałem. Jeśli ktoś ma, niech wrzuci na YouTube, zapłacę!!!;p

palluthus

Ja tez kochałem Owce. Naprawdę to było tak śmieszne, ze ja płakałem. Jeśli ktoś ma, niech wrzuci na YouTube, zapłacę!!!;p