Niech ktoś napisze prosze bo zastanawiam sie czy nie zaczac ogladac.
skończyłem właśnie 6 kawałek i szczerze to marnie, jest troszkę scen walki ale jakieś to takie marne wszystko, oglądnąć pewnie i warto ale no nie jest to BB :(
Niewiem czy możemy porównac do siebie te dwa seriale ( choc zazwyczaj są do siebie porónywane ).
Kompania bracii jest to historia Kompani E, natomiast w Pacyfiku przetaione sa losy 3 bohaterów.
Dodac oczywiście trzeba że wojna w europie nijak sie miała do wojny na pacyfiku - zresztą samo określenie które dośc często jest używane "piekło pacyfiku". Niechce tutaj napisac oczywiście że operacje na terenach okupowanej europy były spacerkiem bo wojna to wojna.
Powiem tak niektórzy uważają Pacyfik za marnego następce Kompani Braci, ale wg. mnie żebyś sam sie przekonał to radze obejżec - a nie pytac sie na forum. Uwierz mi, że nie pożałujesz.
Mi osobiście Pacyfik podobał się bardzo. Po pierwszym razie gdy obejżałem całą serie byłem lekko zawiedziony, gdyż oglądałem dośc nieuważnie. Za drugim i za trzecim razem gdy sie bardziej skupiłem film podbił moje serce i już napewno nie będe porównywał już nigdy do siebie tych dwóch seriali.
Serial wart obejżenia. Osobiście kupiłem go i pięknie zdobi kolekcje filmów :)
nie ogladaj!! serial jest nudny nie ma w nim prawie wcale wojny!! tylko ciagłe nudne gadanie!! lepiej obejzyj poraz 10 genialna Kompanie.
Jak tak lubisz wojnę i strzelaniny. To śmiało leć do Afganistanu kup se tam na bazarze kałacha i huzia w góry ...ganiaj za talibami czy żołnierzami NATO do wyboru do koloru.