PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119673}

Pacyfik

The Pacific
2010
8,0 50 tys. ocen
8,0 10 1 50314
6,8 4 krytyków
Pacyfik
powrót do forum serialu Pacyfik

Widze ze wszyscy juz obejrzeli wszystkie odcinki, skoro oceniaja serial. Ja wstrzymam sie z ocena do ostatniego odcinka.

użytkownik usunięty
zywy19

dokładnie chciałem także napomknąć ten temat :D tez wstrzymam się do ost odcinka bo póki co nie ma co oceniać - wstęp do całego filmu? (10 odc.) :|

ocenił(a) serial na 9

Ocena Serialu czy też mini-serialu po jednym odcinku jest podobna do decyzji o kupnie auta po obejrzeniu jego przedniego błotnika. Osoby głosujące już teraz to pewnie fanatyczni fani KB którzy nie mogą się doczekać tego co widzieli w 2001 roku i tu czasem mogą się zawieść gdy serial się skończy.

zywy19

Haha ja właśnie tak samo miałem ochotę napisać o tym żeby się wstrzymać z oceną do obejrzenia ostatniego odcinka serialu :D W końcu film się ocenia po tym jak się go obejrzy od początku do końca, więc z serialem powinno być tak, że powinno się go oceniać po zakończeniu wszystkich odcinków :) Ale to tylko moje zdanie :D Bo byśmy nigdy nie mogli wstawić 3 lub niżej Modzie na sukces :D

ocenił(a) serial na 8
zywy19

To tak, jakbym zobaczyła 1/10 filmu, i wystawiłabym wielce sprawiedliwą ocenę.

ocenił(a) serial na 9
zywy19

Wy to macie problemy.
Oceny można wystawiać kiedy się chce.
Ja już serial oceniłem, gdyż nie mam wątpliwości, iż jest i będzie rewelacyjny.
Jak pozostała część odcinków będzie słabsza (nigdy w życiu!!!), to można obniżyć ocenę lub odwrotnie.

mistrzyoda87

dokładnie, ocenę można zawsze zmienić, więc serial można oceniać po odcinku, bądź kilku z nich. Jak dalej będzie się pierdzielić, to się obniży i po kłopocie. Z resztą śmieszne są te pretensje... jakby miało to wam zaszkodzić.

cokane87

Ludzie może byście się trochę opamiętali z tymi ocenami i zachwytami nad tym serialem. Pacyfik to po prostu produkt amerykańskiego przemysłu fimowego, który chcą Wam sprzedać. Dlaczego jest on wszędzie? Reklamowany niemal na każdym portalu, byście uwieżyli, że jest dobry i by zebrać kasę. Film powstał na fali sukcesu nie tylko Kompani Braci ale też Listów z Iwo Jimy i Sztandaru Chwały Clinta Eastwooda, a także gry komputerowej Call of Duty: World at War. Tak samo było z Avatarem, który jest już "pobiy" przez Alicję z krainy czarów. Nie dajmy się zwariować. Jeden odcinek a już arcydzieło i 7 miejsce na liście seriali. Znam wiele seriali, które o wiele bardziej zasługuja na wysokie miejsce, ale nie były tak reklamowane i znane jak Pacyfik.

Ulvesson

Tak. Świetna teoria.. Zauważ, że prace na Pacyfikiem zaczęły się przed Listami, czy Sztandarem. I na długo przed Cod WaW. Więc Twoje zarzuty są bezpodstawne.