Pacyfik

The Pacific
2010
8,0 51 tys. ocen
8,0 10 1 51031
7,0 3 krytyków
Pacyfik
powrót do forum serialu Pacyfik
braindead138

Żałosna prowokacja... To chyba dobrze, że się reklamują, nie? Jak obejrzysz, to dopiero wtedy, tępy 10 latku, nazywaj to "ścierwem".

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
DamianGZYL

W pewnym sensie ''dziecko'' ma racje. Przykładem na to jest ''Kompania Braci''. W chwili, gdy serial ten nadawano w telewizji, niewiele osób zdawało sobie sprawę z jego istnienia, mam nam myśli głównie ludzi interesujących się filmami, serialami wojennymi.
Zauważyłem, że w tym przypadku ''Pacyfik'' jest w dużym stopniu ukierowany komercyjnie, co oczywiście jest zaletą, ale i jednocześnie wadą, jaką, to już sami wywnioskujcie.

użytkownik usunięty

Oby po pierwszych, sukcesywanych odcinkach nie bylibyście zaskoczeni. Dalsze mogą stanowić chwyt marketingowy, bardzo niedopracowane, przegadane, płytkie itp.

DamianGZYL

@DamianGZYL

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1253957514_by_po1son1986_500.jpg

DamianGZYL

Myślę, że jednak temat prowokacją nie jest. Nie będę się wypowiadała o formie postu autora, ale chciałam zauważyć, że miał on prawo tak zareagować na NIESAMOWICIE IRYTUJĄCĄ kampanię reklamową. Za każdym razem, gdy wchodzę na stronę seraileonline.pl, którą odwiedzam dość często, reklama z głosem wprost mnie atakuje. Na paru innych stronach jest podobnie. Nie jestem i nie byłam w najmniejszym stopniu zainteresowana oglądanierm serialu Pacyfik, nie oceniam go, ale kampania reklamowa nastawiła mnie dośyć negatywanie.

użytkownik usunięty
braindead138

Mi juz chce sie zygac typ Pacyfikiem a pol roku temu myslalem ze fajnie bedzie obejrzec cos w stylu Kompani Braci. Dzis ledwo chcialo mi sie 1 odcinek obejrzec na 2gi leje i nie wiem kiedy wroce do tego serialu chyba jak wszystko ucichnie czyli za pol roku.

Najbardziej rozsmieszaja mnie napalency w stylu DamianGZYL z kaskami i karabinami hehe. Jedrki Powstance krore jeszcze przed rozpoczeciem serialu wojennego daja 10/10... To jest dziecinne

ocenił(a) serial na 7
braindead138

A gówno mnie to obchodzi.

ocenił(a) serial na 8
Zdravko_Zdrajcev

kubełek chyba się troszkę kompromitujesz tą wypowiedzią!

Geralt16

Kubełek, to moja sprawa co ja robię, ja w twoje oceny się nie mieszam, które wystawiasz...

użytkownik usunięty
DamianGZYL

Nie oceniam tylko pisze jak to wyglada na ten moment moim zdaniem.

Nie ocenilem jeszcze Pacyfika bo nie oceniam niczego po 1 odcinku tylko całosc w przeciwiwienstwie do niektorych z was ktorzy dawali 10/10 przed premiera.
Wiec kto tu sie kompromituje forumowi zołnierze:)

ocenił(a) serial na 9

idźcie spać wszyscy co nazywają ten serial ścierwem
Jeden chyba z lepszych seriali ostatnich lat a wy nie chcecie go ruszyć. Ciekawe co normalnie oglądacie? Modę na Sukces? M jak Miłość?
Przykro mi z waszego powodu, że nie wiecie co dobre, przynajmniej dowiedzielibyście się czegoś z historii (naprawdę oddane historycznie i także krytykujące Amerykanów).

Co do scen balistycznych wprost rewelacyjne, ale w końcu to ścierwo co nie?