PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119673}

Pacyfik

The Pacific
2010
8,0 50 tys. ocen
8,0 10 1 50449
6,8 4 krytyków
Pacyfik
powrót do forum serialu Pacyfik
użytkownik usunięty
modzio6666

CO najmniej obciac jaja. Ten Pacyfik to wrecz katroga. Zaden wirus ani SPAM nie jest tak namolny jak ta reklama.

Prawda jest taka ze ten serial zawodzi i wiakszosc juz zaczyna sie zastanawiac o co tyle szumu. 10lat po KB a wyglada jak 10 lat przed KB

myslalam ze tylko mnie tak w.kur.wia ta reklama!;/ na kazdej strony wyskakuje jak krolik z kapelusza zagluszajac wszystko. A jak jest jesczze kilka stron na arz otworzonych to juz w ogole paranoja... przereklamowany serial...nie mam ochoty ogladac go przez ta nachalna reklame.

koniec imprezy, dziekuje, dobranoc :]

ocenił(a) serial na 9
modzio6666

Jaka reklama? za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 1
Michal88

Zasłużone 1/10 za uporczywe, dręczące i totalnie wkurzające reklamy...
Aha i moim zdaniem twórca nie ma tychże jaj... To co robi jest strasznie chamskie i nieludzkie!!!

ocenił(a) serial na 8
kopacz161616

A niektórzy dziwią się później, że przez swoje komentarze dostają na forach łatkę "dziecka neo".

ocenił(a) serial na 9
modzio6666

Siedzisz bezczynie i wkurzasz się na Reklamy. Wystarczy zainstalować łatkę do Mozzila i brak reklam. Proste.

don88tomallone

"Zasłużone 1/10 za uporczywe, dręczące i totalnie wkurzające reklamy... "

Ręce opadają.

modzio6666

"Buuuuufffhhgggg...wojny wybuchały już z różnych powodów..."

Ja wypowiadam wojnę temu baranowi który tę raklame umieszcza na portalach internetowych!

korzystając z okazji: C. H. uj w jape wszystkim dziennikarzom, bankierom, maklerom i urzędowi skarbowemu!

...i PZPN-owi też!

dziękuję dobranoc.