PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736614}

Pakt

2015 - 2016
7,6 47 tys. ocen
7,6 10 1 46567
6,4 20 krytyków
Pakt
powrót do forum serialu Pakt

Nie znam się i możecie się nie śmiać z mojego pytania ale czy możliwe jest że facet umarł chociaż palił się tak krótko?Odpowiedzi typu podpal sie to zobaczysz prosze sobie darować

miarara

No właśnie mimo żadnej wiedzy na ten temat - wydawało mi się to za mało prawdopodobne, rozległe poparzenia tak, ale czy od razu śmierć?

ocenił(a) serial na 5
ubersoldat

Bardzo słaba śmierć podobnie jak ta druga w wypadku. Rajdówka tak się spaliła po pukniexiu w drzewo i kierowca się zakleszczył... W norweskim oryginale jest to zrobione lepiej.

pawulon1_2

to musze zobaczyć norweski

ocenił(a) serial na 9
pawulon1_2

Serial spoks, okraszony tak bezadziejnymi budżetowymi scenami rodem z Klanu. Biznesmen, zapalony fan sportów motorowych,trenuje(w domysle-sciga się)zdezelowaną ,nic nie wartą rajdowką(starą renault clio-chlopcy na KJS-ach podpisują się lepszymi sprzetami).Uderzenie w drzewo na pustej drodze?Nawet jeśli kierowca planował swoje samobójstwo, reżyser powinien pokusić się o bardziej spektakularne ujęcie,jakieś dachowanie, boczny poślizg etc.,ale to być może wymagałoby zaangażowania kaskadera, większego wydatku na lepszą rajdowkę,choćby pokroju Lancera,nie marzę już o Subaru Imprezie.Zaraz przypomina mi się Prawo Ojca,gdzie Kondrat(bądź dubler) zgrabnie poruszał się po planie filmu Lancerem Evo IV,widać tam było rękę jakiegoś konsultanta,szpeca od tej dyscypliny sportu.Rozpisałem się,ale nie cierpię jak ktoś kaleczy tak wspaniałą zabawę,jaką są rajdy samochodowe.

freightleitner

Ta rajdowka to właściwie jest peugeot 206, a pozatym kazdy tego typu samochod wyczynowy wyposazony jest w gasnice ktora mozna aktywowac z zewnatrz wlasnie w przypadku takich wypadkow.