PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107745}

Paloma

Preciosa
1998
6,8 1,7 tys. ocen
6,8 10 1 1717
Paloma
powrót do forum serialu Paloma

Totalne dno

ocenił(a) serial na 1

Nie będe tego komentował zbyt dosadnie. Kraj produkcji i fabuła mówi za siebie. Kto jest obiektem docelowym tego serialu ?

Odpowiedzmy sobie sami na to pytanie...chyba ludzie któzy szukają sensu życia.

ocenił(a) serial na 7
Zandarm

Totalne dno to ty sam jestes jezeli czegos nie lubisz to nie wypowiadaj sie na temat tego

ocenił(a) serial na 4
kami09

A niby czemu nie można się wypowiadać jak się czegoś nie lubi?

użytkownik usunięty
Morska_Bryza

Można czegoś nie lubić, ale obrażanie ludzi, którym się to podoba to akurat chamstwo.

ocenił(a) serial na 4

Zgadzam się, Tyle że w wypowiedzi autora postu nie widzę chamstwa jako takiego :)

Zandarm

no moze i dno, ale to mam do tego serialu sentyment. byłam w 5 klasie kiedy wpatrzona byłam w tego ładnego doktorka... dzieciństwo... i dlatego z checia teraz obejrzałabym znowu ten serial, szkoda ze nie daja powtorek.

Karolina88_2

Nie tolerancyjny człowieku nie obrażaj telenowel!
To, że Polska produkuje takie kiepskie seriale, to nie znaczy, że kraje latynoamerykańskie też... Telenowele są dla ludzi, którzy mają choć torchę inteligencji i pragną się czegoś nauczyć.

Zandarm

A czy Ty nie szukasz sensu życia? Chyba właśnie po to jest życie, żeby cały czas szukać jego sensu.

Szafa_Gra

On już znalazł po prostu sens życia. Więcej zawsze go znał, bo mu mama napisała na kartce, jak się urodził, iż będzie pracował w smażalni ryb.

Zandarm

Skoro serial ma ocenę 6,8, a ty dałeś 1, to prosta odpowiedź, kto jest dnem.