Stefan? Dlaczego zawsze giną moje uubione postacie. Jeśli go nie przywrócą, to na pewno stracą
oglądalność. Pierwszy raz mam nadzieję, że Bonnie się do czegoś przyda i przywróci go, i przy
okazji Enzo.
Karirsu zapomniałem o Tylerze... Nie masz pojęcia czy to będzie Bonnie, a może Caroline, ale wydaje mi się, że jednak Bonnie.
Paul Wesley nie ma kontraktu na 6 sezon, więc, albo go chce podpisać z późnieniem i postraszyć widzów, albo już w 6 sezonie Stefana nie zobaczymy nawet jako ducha :(
Nie chcę zachowywać się jak rozkapryszona fanka, ale jak nie będzie Stefana, to już nie będę ogądać. XD
Jasne, że to nie jest najmilsze, kiedy ginie postać, która lubimy, ale z drugiej strony, myślę, że ten serial potrzebuje właśnie czegoś takiego. Po prostu czegoś co sprawi, że zrobimy "wow". Pamiętacie pierwsze 2 sezony? Ja nie mogłam doczekać się każdego następnego odcinka. Coś się działo, był jakiś dreszczyk, było jakoś tak... świeżo. A ostatnio nie dzialo sie zupelnie nic. Spodobał mi się wątek z Enzo i to na jego powrót czekam, ale to całe bycie przyjaciółmi w przypadku Eleny i Stefana, kocham cie/nie chcę cie widzieć/mam ochote kogoś zamordować/nie morduję nikogo dla ciebie/toksyczny związek/nie moge bez ciebie żyć w przypadku Deleny, no i Bonnie i Jeremy - najbardziej mdły watek w całym serialu - nuda. Zmiany są dobre. Mam nadzieję, że 6 sezon będzie lepszy od poprzednich, pod względem fabuły i tempa akcji.
No tak, a Elijah i Klaus są dodatkową atrakcją, jak dla mnie :D Jak skończą sezon, to będę pewnie wyczekiwać na kolejny, chociażby po to, zeby (mam nadzieje) zobaczyc klausa w roli taty.
a mi za to brakuje Reebakah i Kola no był jeszcze jeden Finn ale nie za bardzo go polubiłem :P , oni w końcu też są Pierwotnymi, a nie ma ich w serialu. Clarie wiem że odeszła choć nie wiem czemu, bardzo żałuję, a Nalhaniela pewnie nawet nie zapytali. Chamstwo i prostactwo !!!
Finn był... dziwny :D to jedyne moje wrażenie na jego temat. A Blondyna trochę mnie denerwowała. Taka stara, a taka naiwna.
Może zapytali i wróci? Ostatnio go widziałam chwilowo w Pretty Little Liars ale tam też niestety wyjechał. Chociaż ja go wole jako badassa. Może wróci i namiesza. ja cały czas żywię nadzieje. Co to za rodzina bez niego?
Damon prawie umarł to Stefan go uratował więc teraz Damon uratuje Stefana. Spokojnie, nie mdlejcie tak od razu;)