Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122839
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Stefan? Dlaczego zawsze giną moje uubione postacie. Jeśli go nie przywrócą, to na pewno stracą
oglądalność. Pierwszy raz mam nadzieję, że Bonnie się do czegoś przyda i przywróci go, i przy
okazji Enzo.

ocenił(a) serial na 10
Angeelaa

Jeszcze uśmiercą dwie osoby, także bądź przygotowana :)

ocenił(a) serial na 7
auman

Jak to dwie? Stefan, Tyler, jeszcze tylko Bonnie. Co tu się przygotowywać?

Karirsu

Nie lubię Tyera i Bonnie, więc to przeżyje.

ocenił(a) serial na 10
Karirsu

Karirsu zapomniałem o Tylerze... Nie masz pojęcia czy to będzie Bonnie, a może Caroline, ale wydaje mi się, że jednak Bonnie.

auman

Z tego akurat zdaje sobie sprawe, jednak wolałabym aby była to Elka, a nie Stefan.

ocenił(a) serial na 7
Angeelaa

Paul Wesley nie ma kontraktu na 6 sezon, więc, albo go chce podpisać z późnieniem i postraszyć widzów, albo już w 6 sezonie Stefana nie zobaczymy nawet jako ducha :(

Karirsu

Nie chcę zachowywać się jak rozkapryszona fanka, ale jak nie będzie Stefana, to już nie będę ogądać. XD

ocenił(a) serial na 6
Angeelaa

Również się pod tym podpisuje :D

wreckerso

ja też :(

ocenił(a) serial na 8
Angeelaa

Jasne, że to nie jest najmilsze, kiedy ginie postać, która lubimy, ale z drugiej strony, myślę, że ten serial potrzebuje właśnie czegoś takiego. Po prostu czegoś co sprawi, że zrobimy "wow". Pamiętacie pierwsze 2 sezony? Ja nie mogłam doczekać się każdego następnego odcinka. Coś się działo, był jakiś dreszczyk, było jakoś tak... świeżo. A ostatnio nie dzialo sie zupelnie nic. Spodobał mi się wątek z Enzo i to na jego powrót czekam, ale to całe bycie przyjaciółmi w przypadku Eleny i Stefana, kocham cie/nie chcę cie widzieć/mam ochote kogoś zamordować/nie morduję nikogo dla ciebie/toksyczny związek/nie moge bez ciebie żyć w przypadku Deleny, no i Bonnie i Jeremy - najbardziej mdły watek w całym serialu - nuda. Zmiany są dobre. Mam nadzieję, że 6 sezon będzie lepszy od poprzednich, pod względem fabuły i tempa akcji.

ocenił(a) serial na 10
alice_ayres

Ja w The Originals nie mogę się doczekać kolejnych odcinków :)

ocenił(a) serial na 8
auman

No tak, a Elijah i Klaus są dodatkową atrakcją, jak dla mnie :D Jak skończą sezon, to będę pewnie wyczekiwać na kolejny, chociażby po to, zeby (mam nadzieje) zobaczyc klausa w roli taty.

alice_ayres

a mi za to brakuje Reebakah i Kola no był jeszcze jeden Finn ale nie za bardzo go polubiłem :P , oni w końcu też są Pierwotnymi, a nie ma ich w serialu. Clarie wiem że odeszła choć nie wiem czemu, bardzo żałuję, a Nalhaniela pewnie nawet nie zapytali. Chamstwo i prostactwo !!!

ocenił(a) serial na 8
ma5ti5

Finn był... dziwny :D to jedyne moje wrażenie na jego temat. A Blondyna trochę mnie denerwowała. Taka stara, a taka naiwna.

ocenił(a) serial na 4
ma5ti5

Może zapytali i wróci? Ostatnio go widziałam chwilowo w Pretty Little Liars ale tam też niestety wyjechał. Chociaż ja go wole jako badassa. Może wróci i namiesza. ja cały czas żywię nadzieje. Co to za rodzina bez niego?

Angeelaa

Damon prawie umarł to Stefan go uratował więc teraz Damon uratuje Stefana. Spokojnie, nie mdlejcie tak od razu;)

Angeelaa

ja się popłakałam jak głupia....