PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122348
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

???

ocenił(a) serial na 7

co to za piosenka, która leci na początku odcinka, jak Stefan pije z Lexi i podczas sceny Deleny?:D

ocenił(a) serial na 10
vicky19

Ta z początku odcinka to Bon Jovi - You give love a bad name :) A tej drugiej nie znam :D

ocenił(a) serial na 7
Pamela16

dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
Pamela16

Stefan i Lexi chyba lubię Bon Jovi :)
Czy nie było wspomniane że byli na koncercie Bon Jovi kiedyś?

ocenił(a) serial na 10
immortal13

Coś chyba było wspominane :) Ogólnie podoba mi się ta scena jak Stefcio sobie pije :D

Pamela16

Mi też. Wtedy jest zabawny, wyluzowany. Zawsze mówiłam że brak Eleny wszystkim sprzyja :) a jak do tego dochodzi alkohol to od razu wszyscy są zabawniejsi :D

ocenił(a) serial na 10
immortal13

Nawet Damon się zdziwił, że Stefan jest taki wyluzowany :) Teraz sama zauważyłam, że Elena wszystko niszczy. Już się boję piątego sezonu i co Elena zrobi z Damonem :D

Pamela16

Wykorzysta i porzuci, a kiedy ten będzie już gotowy dać sobie spokój to ona zamruga do niego swoimi rzęsami i Damon przybiegnie do niej na skrzydłach (ewentualnie na swoim jednorożcu - bez podtekstów) i będzie gotów jej służyć do końca swojego długiego, nędznego życia.

ocenił(a) serial na 10
immortal13

Ech... Twoja teoria może niestety okazać się prawdą. Dobre by było gdyby Damon na nowo zakochał się w Katherine :D

Pamela16

Oczywiście że się okaże.

Też bym tego chciała :)
Datherine była super, ale Kath i Stefana też lubię. W ogóle z Kath fajna babka i do każdego pasuje :)

ocenił(a) serial na 10
immortal13

Kath nie daje sobą pomiatać :)