PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122127
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

17 odcinek promo

ocenił(a) serial na 8

http://www.youtube.com/watch?v=FKQOwY6_qh0

Zapowiada się ciekawie, zobaczymy jak bardzo Damonowi zależy na bracie....

ocenił(a) serial na 10
film_lubie

zapowiedź jest niesamowita. uważam, że Damon pokaże że bardzo mu zależy na bracie a przede wszystkim dlatego, że jeżeli zabili by Stefana to on by został i nie wygrał by z tymi z grobowca. aby do czwartku ;]

ania9o

Czy wie ktoś co to za piosenka leci w zwiastunie 17 odcinka?

ocenił(a) serial na 7
film_lubie

juz sie boje co sie stanie ;P
biedny Stefano...

film_lubie

Wow.... tylko tyle mi przychodzi na myśl...oby do czwartku :)

ocenił(a) serial na 8
lejla88

Nooo promo 17 odcinka mnie zmiażdżyło, będzie w wieeeele ciekawiej niż w odcinku 16 i 15 razem ;P
Moim zdaniem Damon jest po prostu na swój sposób przywiązany do brata, może nawet jakaś miłośc do Stefana została. Wkurzył się na wampiry z grobowca, bo to ON może go męczyc, gnębic, denerwowac ;P Nikt inny nie ma prawa ruszyc jego młodszego braciszka i tyle ;P

Oby do czwartku *-*

ocenił(a) serial na 4
Little_Green_Bag

A ja postanowiłam, że nie będę oglądać prom. :D

Więcej zaskoczenia przy odcinku później jest. ;)

nancy500

To wie ktoś co to za piosenka leci w zwiastunie 17 odcinka?:)

ocenił(a) serial na 7
Elena188

Niestety nie znam piosenki:( Ale promo mnie powaliło:D Zapowiada sie bardzo ciekawie:) Biedny Stefan.... Z drugiej strony jednak Damon na pewno zrobi wszystko by pomóc bratu, bo gdzieś tam w głębi serca na pewno czuję z nim jakąś więź. Nie mam pojęcia jednak jak to zrobi skoro nie został zaproszony:( Jeśli nie będzie mógł wejść nie będzie mógł nic zrobić:( Pamiętam tak sytuacja zdarzyła się w książce tyle, że wtedy chodziło o Vickie ( książki różnią się od serialu i to znacznie).

ocenił(a) serial na 10
violet363

ja wiem jak Damon moze go uratowac a może przez Annę (pl) ona po incydencie z Jeremim (?) tak jak by przywiazala sie do niego bo wrocila pozniej do niego wec mi sie wydaje ze ona sie do tego przyczyni :)

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

juz mnie wszystko boli jak tylko pomysle o Stefanie.. a moim zdaniem ta Anna przemieni Jeremiego, bo go kocha, to strasznie widac... sory ale mam taka nadzieje, polubilam ja, jest... wrazliwa no i kolejny plus nie zabila go. no wiec uwazam ze dlatego bo go kocha, a on tez ja, bo to WIDAC.

a Damon!!!!!!!!!!!! no sory... gosc nie do poznania, zachowuje sie jak ... BRAT, PRAWDZIWSY BRAT STEFANA.... powiodzenia, bedzie strasznie, ael juz sie nie moghe doczekac, no jestem egoistka, ale POOGLADAMY SOBEI GOŁĄ KLATE PAULA WESLEYA (WASILEWSKIEGO) jezu jak on mis ie pooba,...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
bella3

a ja widziałam zdjęcie z 19 odcinka i tam było jak Damon z Eleną tańczył :) Fajnie to wygląda :) Elena ma taką fajną niebieską sukienkę :)

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

wow....obejrzałam zwiastun i po prostu nie mogę usiedzieć na miejscu.
Będzie się działo :)

ocenił(a) serial na 9
Tessi

Damon na bank coś zrobi, według mnie on wychodzi z założenia.... tylko on może bić, dokuczać itp. jego brata, reszta nie ma tego zaszczytu ;P