PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

ZACZNĘ OD TEGO ŻE MUZA W TYM SERIALU JEST DOBIERANA IDEALNIE I TO SPRAWIA ŻE MA SIĘ WRAZENIE ŻE SŁUCHA SIE CZEGOŚ MAGICZNEGO !!!! ELENA I DAMON TWORZĄ PIĘKNĄ PARĘ I BYŁO WIDAC ŻE JESTM MIĘDZY NIMI MAGNETYZM !! JA WOLE ŻEBY ELENA BYŁA Z DAMONEM NIŻ ZE STEFANE BARDZIEJ DO SIEBIE PASUJĄ !!! LICZE NA DALSZE ROZWINIĘCIE TOGO WĄTKU. CO DO STEFANA TO WRESZCIE ZOBACZYLIŚMY JEGO INNE OBLICZE BARDZIEJ MROCZNE OSTATNIO PRZY NIM DAMON STAJE SIĘ ŁAGODNY !!!! ABONNIE JEST MOŻE TROCHĘ INNA ALE WYDAJE MI SIĘ ŻE TO PRZEZ ZMIANĘ FRYZURY A OPRÓCZ TEGO JEST TROCHĘ NIEOBECNA I ZAMYŚLONA !!! CIEKAWE CO SIĘ BEDZIE DZIAŁO W NASTĘPNYM ODCINKU !?! NAPEWNO WIELE!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
londontown

Nie mogę zaprzeczyć, że odc. 19 był bardzo fajny i ciekawy.. Stefan jest coraz mroczniejszy co całkiem ciekawie zapowiada nst. odc. chociaż myślę, że pewnie go wyleczą tym odwykiem :) Hmm Elena i Damon- Cudo!! Mam nadzieję, że będzie z tego jakiś romansik. Ciekawy jest też ten sojusz Damona z Pearl i Anna.. A co do wujaszka jakoś strasznie mnie drażni i wolałabym, aby szybko się jego pozbyli..
Ogółem Odcinek Bardzo mi się podobał i Już czekam Na Kolejny :)

okamileczkao

mnie też się podobało. Elena i Damon super:D a Stefano i tak nigdy mi się nie podobał, za dobry i za cukierkowy. No ale każdy ma swój gust. Już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka. Szkoda tylko, że 13 maja ostatni odcinek z tego co wiem:/ reszta dopiero po wakacjach:/:(

lilitiki

czekam do czwartku na odcinek 20 !!!!!!!! to sie będzie działo licze na więcej !!! emocji

ocenił(a) serial na 8
lilitiki

Super odcinek :) Damon i Elena na to czekałam mam nadzieje ,że coś z tego bedzie .Jakoś ich bardziej widzę razem ,Spoko odpocznie troche od Stefana

ocenił(a) serial na 10
EnATkA

fakt faktem jezeli wyglad porownac to bardziej pasuja xD ale wyobrazacie sobie damona bez zartow i tego jego super charakterkow? to jakos niemozliwe..damon napewno bedzie przyjacielem eleny..moze dadza taki watek albo dadza nam do myslenia ze damon podkochuje sie w elenie..wkoncu wyglada jak jego byla ktora kochal dosc dlugo chuj wie czy nadal nie kocha.. albo elena bedzie miala chwile zawahania pomiedzy nimi...stefanowi niedlugo minie ta faza z niekontrolowaniem nad soba xDale oni razem...nie sadze xD wtedy co by sie dzialo ze stefanem?mogliby go juz wtedy wyjebac z serialu xD poza tym elena wyszlaby na bitch xD chcoiaz ten rezyser lubi odpierdalac wiec niby chuj wie xD ale ostatecznie sadze,ze elena bedzie ze stefanem xD

londontown

Piosenka przy której tańczą Elena i Damon to "All I need" Within Temptation. Cudownie Sharon!!!