A może "coś" będzie między Eleną i Damonem... :D Przecież jej związek ze Stefanem nie może być ciągle taką sielanką... musi się coś pokomplikować...
A swoją drogą, ciekawe jaka będzie data premiery pierwszego odcinka 2-go sezonu...
A ja widziałam zdjęcie jak Damon trzyma Elenę za rękę...ciekawe o co chodzi?
Zobaczcie:
http://www.vampiresite.net/gallery/displayimage.php?album=27&pos=15
no to może być najpierw coś miedzy Eleną a Damonem a później między Damonem a Bonnie (przecież oni tak do siebie pasują). Zresztą jak już wcześniej pisałam to nie było jeszcze związku między czarownicą a wampirem, zawsze ze śmiertelniczką.
Ciekawe co z tego wszystkiego będzie... Już się nie mogę doczekać następnego odcinka...nie mówiąc już o kolejnym sezonie...
Tej idei Damona i Bonnie nigdy nie zrozumiem, to tak jakby łączyć eeee Stefana i Jennę, tyle Damon i Bonnie mają ze sobą wspólnego. Chyba jedynie to, że są to dwie postacie z jednego serialu xD Oczywiście że będzie coś między Damonem i Eleną. Wszystko powoli przecież do tego zmierza.
SPOILER
mają się pocałować w pierwszych odcinkach 2 sezonu.
moim zdaniem Damon tez nie nie pasuje tej całej Bonnie ja bym ją skazała na samotnośc w tym serialu :) A co do Eleny i Dmaona ciekawe to może być sadząc po ich coraz bardziej zazyłych stosunkach w 19 odcinku :)
pożyjemy zobaczymy jak to będzie jejuś to tylko fim> Ja i tak sądzę że na końcu Elena i Stefan będą ze sobą. Ta ich miłość. Damon może i będzie z Eleną ale na pewno nie za długo.
Tyle będzie sezonów ile będzie fanów, jak jest duzo oglądalność to sa
następne odcinki. Przecież płacić aktorom itp. muszą.