PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122026
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Zwiastun:
http://www.youtube.com/watch?v=rMv8coN4Ebc&feature=player_embedded
Rozszerzony:
http://www.youtube.com/watch?v=kZZtB_uUDCs&feature=player_embedded

Zapraszam do dyskusji ;)

karoll19

A mi dzisiaj nic z tych rzeczy nie działało :D To tylko kwestia czasu. Ciekawe czy oddadzą kasę ludziom, którzy wykupili konto premium. xD No i co teraz zrobią takie strony jak ekino, seans24 i inne z filmami online. Większość filmów i seriali była tam wstawiona przez megavideo.

Aldona777

ale robi się kiszka :/

Aldona777

nie odblokują go już ?

freshness

tego to ja nie wiem.. trwa jakiś protest amerykańskiej wikipedii, ale videobb pewnie też niebawem zablokują :/

Aldona777

nie rozumiem w jakim celu to blokują .... co im to da !?

freshness

jak nei wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze :D

Aldona777

lub o ... :D

Aldona777

och , no trudno obejrzymy na czym innym ;d

freshness

narazie pewnie nie. ale jak juz mowilam są jeszcze inne odtwarzacze.. kurde gdyby nei to ze mam rano basen , trening to bym obejrzała na zywo a teraz co ? dupa. a coś czułam ze powinnam to zoabczyc w nocy kurcze ;d

karoll19

zablokują wszystkie serwisy z nielegalnymi treściami także czarno to wszystko widzę

Aldona777

jak nie obejrzę tego odcinka to sie pochlastam xd błagam niech ktoś coś wymyśli :(

karoll19

w sumie mozesz pobrać z torrenta :)

BeautyAndStupid

jedyny plus odcinka to powrót Elijah w swoim pięknym stylu ;) :D Ucieszyłam się na jego widok :)

ocenił(a) serial na 9
bliss6

Czy ktos jest w stanie mi powidziec,czy watek z matka Bonny mial juz jakis poczatek?Bo nie przypominam sobie

BeautyAndStupid

http://video.anyfiles.pl/Vampire+Diaries+3x12+The+Ties+That+Bind+ENG/Kino+i+TV/v ideo/17030 łapcie laski :D a ja lece ogladac !

karoll19

Dźwięk i obraz idą tak nierówno, że wolę dłużej poczekać i normalnie obejrzeć.

Claudija91

ściągnijcie sobie lepiej z peb bo pełno tam tego jest.

Claudija91

ściągnijcie sobie lepiej z peb bo pełno tam tego jest.

BeautyAndStupid

Jeeju w końcu Elijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

O tak. Wrócił nasz kochany wampirek. Musiałabyś widzieć w nocy moją reakcję ;D Fanki Biebera się przy mnie chowają w tym momencie ;D

xena_4

Żałuj, że nie widziałaś mojej :D Aż moja mama się wystraszyła i weszła do pokoju zobaczyć co się dzieje :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Hahaha.. Najlepiej mój kumpel, jak zobaczył mnie dzisiaj rano "A tobie co się stało? Zakochałaś się? ". LOL I co taki jeden Eliaszek z nami robi ;P

xena_4

No właśnie :D Powiem Ci, że znów poczułam się jak nastolatka :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Ja się boję, co będzie podczas seansu kolejnego odcinka. Madame, tam się pojawią jego pozostali bracia. W tym Kol - taka młodsza wersja Eliaszka. Jak ja to przeżyję ;P

xena_4

Łohohoh oszalejesz przed tym swoim laptopem :) Ciekawe jacy będą pozostali bracia, bardzo mnie to ciekawi.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Wczoraj dawałam fotkę ich już po przeróbce przez charakteryzatorów. Finn taki sobie, ale Kol...Ciacho, jak się patrzy. W końcu to, tak jakby, młodsza wersja Eliaszka ;P Gdzieś nawet czytałam, że on będzie bardzo opanowany i cichy. Normalnie wypisz, wymaluj... Wiadomo kto ;P

xena_4

Widziałam te zdjęcia. Finn to ten starszy będzie tak? I raczej nie dogadywał się z Klausem?
Moim zdaniem temu aktorowi lepiej w dłuższych włosach, może będzie miał takie w retrospekcjach :)
A ta ostatnia hybryda Klausa przypominała mi Kena :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Haha, też tak pomyślałam. Te tlenione, natapirowane włosy... LOL

xena_4

Eliaszek zrobił, co trzeba ;D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

No, wejście miał ekstra ;D

xena_4

I to kolejne wejście. Ech i co, trzeba czekać 2 tygodnie, świetnie.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Też mnie to wkurza:/
Właśnie kończę oglądać odcinek jeszcze raz (znowu patrzę na biodra Klausa ;P )

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Elijah .<3 w końcu. Coś mi zaczyna śmierdzieć Stelena, ludzie ratujcie .;D xD
Delene dajcie!! :)

ocenił(a) serial na 8
NaomiClark_

bardzo dobry odcinek. kurde, utrzymują poziom. no oprocz tej scenki Steleny, och proszę, niech żałosny Stef nie wraca.
Elijaaaah!<3 Klausio jak zwykle wspaniale.
no i Elenka już zaczyna mnie nieco mniej irytować. rzeczywiście zrobiła się mniej płacząca, jak to Stef zauważył.
Tyler w wilczka się przemienił, ale dobrze niech Tatuś trzyma go z daleko od Caroline, bo ja liczę na jakiś scenki między Klausiem a Blond Barbie.

BeautyAndStupid

Chyba jedyne co mi się podobało w tym odcinku to to, że Stefan się słowem nie odezwał jak Elena już mu się wyspowiadała, zaskoczyło mnie to przecież on tak wszystko lubił analizować i bardzo dobrze że tak się nie stało bo scena była bardziej wyraźna, no i druga sprawa to oczywiście Elijah <3 aż mi się mordka uśmiechnęła, jedyny promyk światła w tym odcinku, ogólnie jak dla mnie to był kolejny epizod-przerywnik ale dalej zapowiada się już tylko lepiej, przynajmniej akcja z trumnami ruszyła w którąś stronę...

ocenił(a) serial na 6
butterfly24

Ostatnie odcinki pozostawiają w mojej głowie komentarze złożone z jednego słowa, ostatnim razem było to Klaroline, a teraz... ELIJAH <3
O mamusiu, jak ja czekałam na jego powrót...

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Mnie się ten odcinek nawet podobał, nie przeszkadzała mi Stelena, ale baaardzo brakowało mi Deleny :( Po co był ten ich pocałunek skoro i tak nie są razem? Ale się ucieszyłam gdy zobaczyłam Elijah :D Jego wejście to najlepszy moment w tym odcinku! No i czekam aż w końcu powróci Katherine, trochę mi jej brakuje... Mam za sobą pierwszy odcinek obejrzany na żywo, i powiem wam tyle: Nigdy więcej tego nie zrobię! Nie dość że trzeba czekać do 2 w nocy to jeszcze reklamy lecą co 5 minut, chciałam po TVD obejrzeć TSC ale gdy pomyślałam o tych reklamach to stwierdziłam, że dość nerwów jak na jedną noc :D

No i zapomniałabym, witam wszystkich użytkowników, jestem tu nowa i mam nadzieję, że mnie polubicie :)

ocenił(a) serial na 10
cassie97

również witamy ;) ja bym nie wytrzymała do 2 w nocy, podziwiam ;)

ocenił(a) serial na 10
marusss16

Dla mnie to nic trudnego, dopiero niedawno zaczęłam oglądać TVD i w weekendy potrafiłam do 4 rano siedzieć przed kompem żeby jak najszybciej wszystkie odcinki obejrzeć :D

ocenił(a) serial na 10
cassie97

znam to uczucie ;) ja zaczęłam oglądać TVD, kiedy w internecie był już cały pierwszy sezon. Obejrzenie go zajęło mi 2 albo 3 dni ;)

użytkownik usunięty
cassie97

Nie dziwię Ci się :D

ocenił(a) serial na 10

jak tam wrażenia po odcinku? Stefan mnie strasznie wkurzył. Elena tyle przez niego wycierpiała, a on się zachował okropnie, nawet nie podziękował za pomoc, tylko sie obraził, jeszcze uderzył Damona. Cieszę się, że Elena nie czuje się winna, że pocałowała Damona ;)

użytkownik usunięty
marusss16

Mam takie same odczucia. Nienawidzę Stefana po tym odcinku tak bardzo, że szok... Zachował się jak hipokryta. Jakim prawem uderzył Damona, który był przy Elenie wtedy gdy Stefana nie było? Gdyby nie Damon, Elena nie dałaby sobie rady... Ona jest z nim szczera, a on się obraża i odchodzi. Cały Sztefyn.
+ Bonnie mnie nie wkurzała
+ ELIJAH <333 LKJHVALFKJHCKLASWJDXNC ELIJAH <3

ocenił(a) serial na 10

Według mnie odkąd Elena nie jest ze Stefanem, a przebywa z Damonem jej postać stała się lepsza. Elena jest teraz silna, nie płacze z byle powodu ( chyba, że mówi Damonowi, że nie może jej znów pocałować to ma oczy pełne łez ), sama podejmuje decyzje i to czasem bardzo odważne. Dlatego bardzo chcę żeby Elena i Damon byli razem. Mnie o dziwo też Bonnie nie wkurzyła, a nawet było mi jej trochę żal. No i końcówka najlepsza ;)

użytkownik usunięty
marusss16

dokładnie :)

BeautyAndStupid

Odcinek taki sobie. Mogliby pobudzić już tych pierwotnych. Przynajmniej Elijah wraca. Klaus słucha The Black Keys. :D Nie ściemniał jak opowiadał ostatnio o muzyce. Za to bardziej go lubię. :)

ocenił(a) serial na 10
martusia565

reakcja Klausa na widok braciszka bezcenna :D

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

No i taką końcówke to ja rozumiem teraz zanosi się na "Jest Klaus i Elijah jest mega impreza".No i nareszcie jakaś fajna mamuśka się pojawiła.

ocenił(a) serial na 4
JackTheRipper82

A potem będzie "Są Pierwotni, jest impreza" ;D

ocenił(a) serial na 6
BeautyAndStupid

Jestem pod dużym wrażeniem jeśli chodzi o ten odcinek :) po poprzednim, który był średni ten był o wiele lepszy. Z początku był trochę przegadany ale potem juz robiło sie coraz ciekawiej :)
Po pierwsze: Elijah wrócił! :) strasznie się cieszę z tego powodu bo się za nim stęskniłam (jak większość forumowiczów). Jak zobaczyłam sztylet w ręku Damona to od razu zaczęłam się cieszyć, że pewnie obudził Elijaha :) i faktycznie tak było :D
Po drugie: Wkurzałam się jak Elena tak się przejęła Stefkiem (kurna po tym wszystkim co jej zrobił!), już krew mnie zalała w momencie jak powiedziała mu, że się całowała z Damon - jezu po jaką cholerę to powiedziała?! podniosła mi ciśnienie nieźle...A co do Stefka to nadal widać że mu na niej zależy...a z tym, że Damon nie zasluguje na Elenę to z tym się nie zgodzę.
Po trzecie: Plan Klausa wobec Bennetów - po raz kolejny udowodnił że ma łeb na karku i że nie cofnie sie przed niczym żeby odzyskać rodzinę, pięknie to rozegrał wysyłając do domku matki Bonnie swoją hybrydę, pięknie namieszał :) Matka Bonnie - nie wiem czemu ale te jej "kocie" oczy strasznie mnie przerażały, z początku się na nią wkurzyłam bo myślałam że zdoła pomóc Bonnie z tą trumną. No ale jak zobaczyłam tą jej wiadomość "ostrzeż przyjaciół" to wiedziałam że juz będzie dobrze :) Ten Jamie w sumie był fajniutki dopóki nie został zauroczony.
Po czwarte: Dr Fell...ta postać nadal mnie intryguje...a jeszcze bardziej intryguje mnie to morderstwo jej byłego chłopaka...faktycznie wygląda na psychopatkę i wcale bym się nie zdziwiła gdyby sie okazało że to ona go zabiła. To co zrobiła Damonowi to było chamskie z jej strony i Damon słusznie martwi się o Ricka :) jak zwykle zresztą :)
Po piąte: Ojciec Caroline i Tyler - nigdy nie zapomnę mu tego co zrobił Caroline na początku sezonu ale w tym odcinku jakoś tak troszkę się do niego przekonałam, fajnie że próbuje pomóc Tylerowi (ale w tym momencie tez mi jest szkoda Tylera że tak musi cierpieć).

I 2 tygodnie przerwy :(