PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121965
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

5 sezon do kitu ;/

ocenił(a) serial na 8

Mam nadzieję, że nie tylko ja tak uważam. Myślę, że 5 sezon jest strasznie naciągany, pewnie ze względu na kasę. Kiedyś byłam ogromną fanką tego serialu, ale teraz jest dla mnie absurdalny. Mam wrażenie, że wszystko wymyślane jest na siłę, do tego jeszcze stworzenie "The originals". Mogliby dalej kontynuować opis tych dwóch wątków, a nie jeszcze rozdrabniają to wszystko na dwa osobne seriale. Szkoda, że "Pamiętniki" tak się zepsuły ;x

ocenił(a) serial na 8
Wikaa096

Trochę strach się przyznać, ale oglądam tylko dlatego że mam nadzieje że to ostatni sezon i finał będzie taki że ich wszystkich wyr-żną w piz-du.

sisi252531

może cię zasmucę, ale sezonów ma być 7 : ) Ian Somerhalder podpisał kontrakt właśnie na 7 sezonów. więc wątpię czy twoje życzenie tak szybko się spełni ;D

ocenił(a) serial na 8
Swifty

Zbiłaś mi troszeczkę, ale trudno trzeba będzie przestać oglądać bo szkoda czasu na tą telenowelę.

użytkownik usunięty
Swifty

Pieprzysz od rzeczy ;) Jak podpisał kontrakt na 7 sezonów, to znaczy, że zobowiązał się do grania przez 7 sezonów (jeśli takowe powstaną). Ale jak serial zacznie przynosić straty, to stacja może go w każdej chwili anulować. Niestety 5 seria ma dobrą oglądalność, więc od października możemy się spodziewać kolejnych idiotyzmów ;)

na wasze nieszczescie wlasnie tak sie zanosi : ) nie rozumiem tylko niektorych...mowia ze nie lubia tego, jest bezsensu. to po co ogladaja? jak tylko dla jednej postaci to dlaczego w ogole sie za to zabierac? nie mowie tu o tobie, aczkolwiek wiedze, ze nie przepadasz za TVD. pozwol, ze zapytam... dlaczego wchodzisz na strone, skoro cie nie interesuja?

użytkownik usunięty
Swifty

Olaboga, sprostowałam tylko Twoje głupoty. Nie mam zamiaru się tłumaczyć z czegokolwiek. Jeśli tak bardzo nurtuje Cię moja obecność na forum, to wejdź w "rozmowy serialowe" :)

po pierwsze - nie zadne glupoty. po drugie - ja sie wcale nie chce z toba klocic i w ogole nie przeszkadza mi twoja obecnosc. nie chcialam byc wredna pytajac cie po co tu wchodzisz. wiec nie ma sie o co gniewac.

użytkownik usunięty
Swifty

http://31.media.tumblr.com/c968753f043c137b87038410fdce5ffe/tumblr_mruj5qFX121ri eg24o3_250.gif

ocenił(a) serial na 8
Wikaa096

Prawda, serial sie zepsuł. Oglądam z przyzwyczajenia i dla postaci Katherine.

Wikaa096

Teraz to jest takie glupie romansidlo a szkoda bo byl fajny...

ocenił(a) serial na 8
Wikaa096

Też uważam, że sezon 5 jest najgorszy. Obejrzałam tylko 2 odcinki i na tym poprzestałam, niestety nie mogę dalej kontynuować ogladania tego, bo po prostu jest nudne i naciągane. Za dużo wątków porobili i można się pogubić. Najlepsze były te pierwsze sezony, gdzie jednak Elena była ze Stefanem i była człowiekiem ;) Takie jest moje zdanie. Pozdr