PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

zastanawia mnie Alaric Saltzman. Skoro pisze przy nim (gościnnie)to pewno znaczy że za niedługo umrze ?

ocenił(a) serial na 10
zkrucyfiksowana

Ja nie wiem. Ale wiem napewno że w książce siedzi w Rosii :D

ocenił(a) serial na 10
Bloody_Anna

A mnie się wydaję że odejdzie z Isabel albo przemienia go w wampira i tak odejdzie z innymi np. ;]

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

Do Isobel raczej nie wruci. Co jak co ale mi się wydaje że ona by nawet juz go nie chciała skoro odeszła. Jak by go kochała to by jej nawet nie przeszło przez myśl żeby zostać wampirem. A jeżeli już to by chociaż odrazu powiedziała czym sie stała i odrazu zmieniła Alarica. Do tego jego niechęć do wapirów wciąż jest duża, pomimo że przyjaźni się z Stefano. Ale w serialu wszystko jest możliwe :)

ocenił(a) serial na 9
Bloody_Anna

akurat Alarica lubię, więc chcę aby został w serialu... teraz pewnie będzie coś w stylu rozterek między isobel, a Jenną...

ocenił(a) serial na 7
Elisa123

Tez lubię tą postać... Mam nadzieje że scenarzyści nie wpadną na pomysł by go uśmiercić już wystarczył mi tamten szok jak Damon go zabił. No normalnie wryło mnie w fotel:)

ocenił(a) serial na 10
Elisa123

Bloody_Anna - zgadzam się z Isobel nie będzie na pewno.

A co do tych rozterek to ich też nie będzie. Wybierze Jennę ; D

ocenił(a) serial na 10
zkrucyfiksowana

Fajny gość. Jestem zdania, że skoro jedną śmierć już przeżył to drugiej prędko nie będzie. Zwłaszcza dlatego, że Damon z nim 'współpracuje'. A gościnnie bo na początku rzadko występował.

Alaric jest na 99% bezpieczny.

megaami

Alaric będzie w 2 sezonie :).

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

A może to wina fimwebu skoro on juz z połowe serialu 1 sezonu jest (okolo 10 odcinków) to jakie gościnne to jest długi występ epizod czy coś ;p a nie gościnnie gościnnie to moze byc lexi bo była w jednym odcinku

lady_girl

Nie jest to wina filmwebu, gdyż nikt nie jest w stanie przewidzieć, dodając postać, ile czasu będzie występować w serialu.

Fleksa

Trochę byłoby bez sensu wyrzucić Alarica, w końcu jeszcze nic o nim nie wiemy, nie miał okazji pokazać się praktycznie z żadnej strony (a Matt Davis ma potencjał), więc byłoby bez sensu, gdyby go teraz po prostu zabili. Gdybym mogła wybierać kogo usunąć, wybrałabym Jeremyego lub Stefana (nie dlatego, że sikam na widok Damona, ale aktor grający Stefana jest megasztuczny).
Szkoda, że zabili Pearl, Kelly Hu to bardzo dobra aktorka i serial tylko na tym straci. Mam nadzieję, że bardziej rozbudują wątek Matta+ Caroline, są na pewno ciekawsi niż Elena + Stefan, tym bardziej, że zeszły odcinek był żywcem zerżnięty z Buffy. Zero oryginalności, no ale miejmy nadzieję, że odcinek "Isobel" nadrobi.

ocenił(a) serial na 7
Fleksa

heh zmienili to :D Alaric już nie jest "gościnnie" :D