chyba przez trzy odcinki ma być nie pokazywana , ale myslę że jakoś do
siebie dojdzie
szkoda ze tylko przez trzy odcinki...nie przepadam za nia za bardzo...ale chcialabym zeby byla z Damonem;]
wg ksiazki to ich pozniej do siebie ciagnelo pomimo ze poczatkowo sie "nie zaprzyjaznili";];]
Czytałam bodajże na vampire-diaries.net streszczenie, no właśnie, którego? Chyba szesnastego odcinka i pisało, że Bonnie powie Elenie, że ma wybierać między nią (przyjaciółmi), a wampirami...
Spowodowała to pewnie śmierć babci Bonnie. Poniekąd z winy właśnie Stefano, Damona, bo pomogła im w otworzeniu grobowca, co bardzo ją osłabiło.
Eh, o tym, że Elena będzie musiała wybierać między Bonnie a wampirami przeczytałam właśnie w tym artykule, który dodała Dodo ; p Jednak nie na vampire-diaries.net... ; p
ciekawe co bedzie ja cos czuje ze elna powie ze nie umie wybrac. A Bonnie ja z nielubi młachahcha xD
Jak wam się podbał odcinek 16? i czy wiecie moze w ktorej czesci ksiazki Bonnie i Damon sie pocalowali
Odcinek 16 był bardzo hmmm fajny... ale i tak końcówka 14 najbardziej mi sie podobała :)) A jesli chodzi o drugie pytanie to nie pamiętam dość dawno czytałam.
też nie pamiętam.... a nie mogę się doczekać 17... tak ciekawie się zapowiada, strasznie się cieszę, że w końcu może się chociaż ciut więcej może wyjaśnić... np. durny pierścień Alarica, czy Jeremy i jego nowe zachcianki ;P, a nawet coś więcej o Bonnie ;)
no, w ogóle to 16 odcinek fajny ale to co Jeremy sobie wykombinował to normalnie szok!!! ciekawe co z matką Eleny i jak zareaguje Anna na prośbę Jeremiego. ciekawe co sie zdarzy w 17.
W 16 nie było Bonnie. Ona wyjechałą po śmierci babci.No przecież Elena nagrywałą wiadomość na poczcie Bonnie ;)
po co? :( jakoś za nią tak bardzo nie tęskniłam...
a wiesz może po co? tzn. w jakich okolicznościach...
a mi się Bonnie podoba jest najlepszą postacią z tej serii ( jeśli chodzi o bohaterki)
Mam nadzieję, że w 2 sezonie będzie więcej wątków Bonnie może będzie coś z Damonem choć wszyscy piszą, że ma być coś między nim a Eleną ale to pewnie na krótko
Bonnie i Damon? A to ci dopiero! Toż to nie możliwe i nierealne. Ona go nienawidzi.
dlatego wlasnie by była ciekawa fabula z ich nawiązaniem bliższej znajomości :)
Bonnie i Damon ?
Niee. Co prawda w książce o ile się nie mylę byli parą, ale w serialu jest to dla mnie niemożliwe. Ona go nienawidzi, będzie go przez cały czas obwiniała o śmierć swojej babci, także bardzo, bardzo w to wątpie, aby zostali parą.
No i sama bym nie chciała, żeby byli razem. Nie po tym, co Bonnie zrobiła.
Bonnie i Damien nie wiem na pewno, ale w wywiadzie Wesley powiedział na temat 2 sezonu, że Elena się zakocha w Damienie, czym złamie Stefanowi serce, więc dlaczego nie może też pokręcić z Bonnie? Damien to przecież taki bajerant! ;]
Ja i tak lubei Bonnie ona po porstu ma ciagle zal daltego to zrobila ja bym tak samo postapila Elena mysli ze jest pepkiem swiata. A wlasnie damon i elena wcale do siebie nie pasuja a Bonnie i Damon to dopiero by bylo cos
wydaje mnie się, ze w 2 sezonie wątek z Bonnie będzie ciekawy. Powiedziała przecież Stefanowi, ze zrobi krzywdę Damonowi, jak zaatakuje jeszcze jedną osobę. Teraz jak zacznie atakować Kat. wina pewnie spadnie na Damona, ciekawe co zrobi ta "wiedźma".
Lubię tę postać jest wyrazista i odważna. Romans Bonnie i Damona mógłby być ciekawy. Pewnie się przepieprzą w którymś sezonie, może Damon zrehabilituje się w oczach Bonnie i będą dłużej. ładna z nich para by była.