Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122839
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Bonnie?

ocenił(a) serial na 6

Wicie co się stanie z Bonnie po śmierci jej babci?

ocenił(a) serial na 10
paula13

chyba przez trzy odcinki ma być nie pokazywana , ale myslę że jakoś do
siebie dojdzie

ocenił(a) serial na 10
sylwka18xd

szkoda ze tylko przez trzy odcinki...nie przepadam za nia za bardzo...ale chcialabym zeby byla z Damonem;]

alkara13

bedzie z Damonem???! przeciez on chcial ja wyssać x]

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

wg ksiazki to ich pozniej do siebie ciagnelo pomimo ze poczatkowo sie "nie zaprzyjaznili";];]

ocenił(a) serial na 10
alkara13

to fajnie bo wizualnie to siebie pasują w ogóle fajnie by było ;p

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

ja też jestem jak najbardziej za xD

<za krótki>

paula13

Czytałam bodajże na vampire-diaries.net streszczenie, no właśnie, którego? Chyba szesnastego odcinka i pisało, że Bonnie powie Elenie, że ma wybierać między nią (przyjaciółmi), a wampirami...

Neff

Spowodowała to pewnie śmierć babci Bonnie. Poniekąd z winy właśnie Stefano, Damona, bo pomogła im w otworzeniu grobowca, co bardzo ją osłabiło.

Neff

http://i41.tinypic.com/2ckkea.jpg

Dodo140

Eh, o tym, że Elena będzie musiała wybierać między Bonnie a wampirami przeczytałam właśnie w tym artykule, który dodała Dodo ; p Jednak nie na vampire-diaries.net... ; p

ocenił(a) serial na 6
Neff

ciekawe co bedzie ja cos czuje ze elna powie ze nie umie wybrac. A Bonnie ja z nielubi młachahcha xD

ocenił(a) serial na 6
paula13

Jak wam się podbał odcinek 16? i czy wiecie moze w ktorej czesci ksiazki Bonnie i Damon sie pocalowali

paula13

Odcinek 16 był bardzo hmmm fajny... ale i tak końcówka 14 najbardziej mi sie podobała :)) A jesli chodzi o drugie pytanie to nie pamiętam dość dawno czytałam.

ocenił(a) serial na 9
moonisha

też nie pamiętam.... a nie mogę się doczekać 17... tak ciekawie się zapowiada, strasznie się cieszę, że w końcu może się chociaż ciut więcej może wyjaśnić... np. durny pierścień Alarica, czy Jeremy i jego nowe zachcianki ;P, a nawet coś więcej o Bonnie ;)

Elisa123

no, w ogóle to 16 odcinek fajny ale to co Jeremy sobie wykombinował to normalnie szok!!! ciekawe co z matką Eleny i jak zareaguje Anna na prośbę Jeremiego. ciekawe co sie zdarzy w 17.

ocenił(a) serial na 9
Ananana

ej, bo ja nie kojarzę, aby w 16 była Bonnie, czy ja coś przeoczyłam?

ocenił(a) serial na 9
Elisa123

komuś poprostu się odc. pomyliły; pewnie chodziło o 17.

ocenił(a) serial na 10
Jessie_3

W 16 nie było Bonnie. Ona wyjechałą po śmierci babci.No przecież Elena nagrywałą wiadomość na poczcie Bonnie ;)

ocenił(a) serial na 6
AvadaRiddle_

Ale już w 19 odcinku bonnie powraca :DDD

ocenił(a) serial na 9
paula13

po co? :( jakoś za nią tak bardzo nie tęskniłam...

a wiesz może po co? tzn. w jakich okolicznościach...

użytkownik usunięty
Elisa123

a mi się Bonnie podoba jest najlepszą postacią z tej serii ( jeśli chodzi o bohaterki)

Zgadzam się ;) a Demon najlepszy wśród facetów... bardzo też lubię Alarica :)

ocenił(a) serial na 6
gabry886

ja bardzo tesknialm bo ta elena to juz mnie wkurza

użytkownik usunięty
paula13

Mam nadzieję, że w 2 sezonie będzie więcej wątków Bonnie może będzie coś z Damonem choć wszyscy piszą, że ma być coś między nim a Eleną ale to pewnie na krótko

ocenił(a) serial na 6

No w ostatnim odcicnku ma byc dosc duzy watek bonnie

ocenił(a) serial na 10
paula13

Bonnie i Damon? A to ci dopiero! Toż to nie możliwe i nierealne. Ona go nienawidzi.

ocenił(a) serial na 6
megaami

dlatego wlasnie by była ciekawa fabula z ich nawiązaniem bliższej znajomości :)

ocenił(a) serial na 10
paula13

Bonnie i Damon ?
Niee. Co prawda w książce o ile się nie mylę byli parą, ale w serialu jest to dla mnie niemożliwe. Ona go nienawidzi, będzie go przez cały czas obwiniała o śmierć swojej babci, także bardzo, bardzo w to wątpie, aby zostali parą.
No i sama bym nie chciała, żeby byli razem. Nie po tym, co Bonnie zrobiła.

ocenił(a) serial na 7
Portirroni_xD

Bonnie i Damien nie wiem na pewno, ale w wywiadzie Wesley powiedział na temat 2 sezonu, że Elena się zakocha w Damienie, czym złamie Stefanowi serce, więc dlaczego nie może też pokręcić z Bonnie? Damien to przecież taki bajerant! ;]

ocenił(a) serial na 6
LasVegasParano

Ja i tak lubei Bonnie ona po porstu ma ciagle zal daltego to zrobila ja bym tak samo postapila Elena mysli ze jest pepkiem swiata. A wlasnie damon i elena wcale do siebie nie pasuja a Bonnie i Damon to dopiero by bylo cos

paula13

wydaje mnie się, ze w 2 sezonie wątek z Bonnie będzie ciekawy. Powiedziała przecież Stefanowi, ze zrobi krzywdę Damonowi, jak zaatakuje jeszcze jedną osobę. Teraz jak zacznie atakować Kat. wina pewnie spadnie na Damona, ciekawe co zrobi ta "wiedźma".

Lubię tę postać jest wyrazista i odważna. Romans Bonnie i Damona mógłby być ciekawy. Pewnie się przepieprzą w którymś sezonie, może Damon zrehabilituje się w oczach Bonnie i będą dłużej. ładna z nich para by była.

ocenił(a) serial na 6
anija27

no wałsnie a nie taka przewidywalna jak on i elena