PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122127
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wkurza mnie już jego postać. Jeszcze w pierwszych odcinkach był znośny, jako przyjaciel Matta i wróg Jeremy'ego, ale teraz to co on robi? Przeczytałem gdzieś spoilery, że to jest wilkołak (chyba dopiero w 4 tomie powieści jest o tym mowa), ale w serialu tak strasznie to dłużą..

dla kompletnie zielonych wszystkie teraz sceny z jego udziałem są jakieś dziwne. Zawsze kończy się z nim jakaś kłótnia bądź bójka, a zachowanie jego ojca wcale nie jest lepsze, tym bardziej, że niby wszystko to rozgrywa się w czasie pełni. Już bardziej podobała mi się Vicky jako wampir, co doprawdy było bardzo, bardzo dziwnym przeżyciem dla tych, co ją lubili.

ocenił(a) serial na 8
freepick

Mi jego postać nie przeszkadza, powiedziałabym, że wydaje się taki jakiś naturalny... Może sam fakt, że chwilowo nie jest w nic wplątany i że jest przez to tak bardzo ludzki jakoś do mnie przemawia pozytywnie.

SPOJLER

Czytałam książki i mam sporą nadzieję, że nie zrobią z niego tego wilkołaka... chociaż jego ojciec zachowuje się niekiedy dosyć podejrzanie, jakby miał jakiś rodzinny sekret i to jedno ujęcie Tylera z pełnią kieżyca w tle, kiedyś...

Ashura

więcej o Taylorze wilkołaku dowiemy się w 2 sezonie, to będzie jeden z głównych wątków.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

Jak by zabrakło Taylora wcale bym nie płakała. Jego posatać mało wnosi do serialu. Wogóle nic nie wnosi, jak dziura w płocie. ;/