Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122839
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Elena i Damien??

ocenił(a) serial na 10

hey wszystkim mam do was takie pytanie któe mnie strasznie nurtuje, myslicie ze reżyser kiedys zrobi wątek milosny damiena i eleny?? bo oni byliby taka piekna parą...

ocenił(a) serial na 8
emi56765

może teraz coś się rozkręci i nie damien tylko Damon :P

ocenił(a) serial na 10
Vampire19

pomyliło mi sie:D jezu ale ten ich taniec w 19 odcinku:D byl strasznie napięty erotycznie:D

ocenił(a) serial na 7
emi56765

A moim zdaniem oni do siebie nie pasują... Elena i Stefan to dobrana para ( choć ostatnio Stefcio mnie wkurza)... Nie wyobrażam sobie Damona w stałym związku :) I stało by się to takie pogmatwane normalnie druga moda na sukces:)

violet363

Zdecydowanie jestem na NIE dla Eleny i Damona. Elena pasuje do Stefana i niech już tak zostanie.

ocenił(a) serial na 7
emi56765

Emi zgadzam się z tobą był piekny i bardzo sexi !!!!! pieknie tam wyszzli , naprawdę pieknie!!

emi56765

a ja się całkowicie zgadzam z emi. w tym ich tańcu dało się wyczuć niesamowitą chemię między nimi. i jestem zdecydowanie ZA małym romansem między Damonem i Eleną. co tam małym romansem. jak dla mnie w całym kolejnym sezonie powinni być razem. Damon jest o wiele bardziej wyrazistą postacią niż jego brat Stefan. Byłoby na pewno ciekawiej :D

ocenił(a) serial na 8
zlosnica_10

Damon i Elena....tak jak najbardziej jestem za:) uwielbiam Damona:):) ale nie sądzę zeby scenariusz przewidywał ich związek gdyż myślą przewodnią książek i filmu jest ta wielka miłość Eleny i Stefana....może ewentualnie krótka chwilka zapomnienia E i D :) chociaż z drugiej strony z tego co mi przemknęło w necie w ostatniej książce ( 8 czy też 9) Elena będzie musiała wybrać między Stefanem a Damonem...ile w tym prawdy nie wiem...ale jeśli bylaby to prawda to są szanse ze i w filmie uczucie E i D bedzie miało większe znaczenie....oby....

emi56765

Damien ? Ekhm.. Damon . Ale okay .

Piękną parą by nie byli , bo Damon będąc w stałym związku straciłby swój urok jak dla mnie . Wolałabym , aby zaaranżowano jakiś gorący romans Elena+Damon .

użytkownik usunięty
wyrafinowanaa

w tym serialu jest wszystko możliwe więc bym się nie zdziwiła gdyby było coś między Eleną a Damonem. Osobiście uważam, że nie pasowaliby do siebie.

emi56765

Zdecydowane nie dla pary Elena i Damon.

użytkownik usunięty
Fleksa

właśnie oglądam na youtube filmiki z Bonnie i ze Stefanem co byście powiedziały gdyby reżyser ich połączył? Byłoby ciekawie. I tak film odbiega od książki sporo, więc bym się nie zdziwiła gdyby zakończenie byłoby inne niż byśmy chcieli

ocenił(a) serial na 10

Jak dla mnie powinien byc mocny romans miedzy Elena i Damonem.
Ale sadze ze jedynie dojdzie do pocalunku, nie ma co liczyc na wiecej.

ocenił(a) serial na 10
katherine17

też mi sie tak wydaje, ale jezu on sie po prostu dla siebie stworzeni. Moim zdaniem teraz powinni ten wątek zrobić, no wiecie oboje chca pomóc Stefanowi i cos sie pomiędzy nimi rodzi:D chociaz nie uwazam zeby to musiał byc jakis długi związek, bo to w końcu jest "zły" Damian ale romas byłby super:) nie uważacie??

ocenił(a) serial na 8

mrowka - na pewno Bonnie nie będzie ze Stefanem, ona go nienawidzi teraz ^^

ocenił(a) serial na 10
Little_Green_Bag

Elena i Damon powinni być jak najbardziej ze sobą. Kto czytał książki ten wie, że E straciła głowę na chwile dla Damona. Osobiście chciałabym żeby reżyser jak najszybciej ich związał ze sobą. To by była jazda !

ocenił(a) serial na 10
AvadaRiddle_

no niezła jazda. Jeden ich taniec-ja na okrągło oglądam ta scene:D to bylo bardziej ekscytujące niz miłosna scena Eleny i Stefano nie uważacie?? może modle się żeby byli razem chociaż na chwilkę...ale cholera w ostatnim odcinku na końcu się całowali Elena i Stefon...nie dobrze....

emi56765

Ja czytałam książki i uwielbiam Elenę i Damona. A o tańcu to już nie mówię, bo rzeczywiście w tym było więcej chemii niż w scenie Stefana i Eleny z 10 odc xDD A każdy kto ten serial ogląda powinien wiedzieć, że jego i książek głównym wątkiem jest trójkąt miłosny ;P Rzeczywiście Elena jest na początku totalnie oddana Stefanowi, ale to zaczyna się zmieniać, tylko że romans Eleny i Damona rozwija się wolniej niż S i E i bardzo dobrze, bo jak dla mnie (i nie tylko) to oni są jak stare małżeństwo ;P

WithMe_

Aaaa i muszę jeszcze dodać, że często czytam inne fora jak np. oficjalne forum CW i różne ciekawe rzeczy na fanpop. Dowiedzieć się z nich można, że o wiele więcej ludzi jest za Eleną i Damonem więc scenarzyści z pewnością nie pominą tego wątku ;P

ocenił(a) serial na 10
WithMe_

Moglo by byc ze Stefano sie cos stanie, porwie go ktos czy cos. a Damon poprostu "pocieszy" Elene xD

ocenił(a) serial na 10
katherine17

No przecież musi coś być między Damonem i Eleną! To się czuje ;P. Co prawda Damon w stałym związku to by była porażka. Ale jak by tak Elena doprawiała rogi Stefano było by całkiem ciekawie. No i bez jednej ognistej nocy nie może być! A na końcu Elena może zginąć i będzie si :)

ocenił(a) serial na 10
Bloody_Anna

Nie ma co ukrywać to jeden z najbardziej skomplikowanych wątków uczuciowych w serialu. A propo producenci w jednym z wywiadów które czytalam po angielsku powiedzieli ze najbliższe odcinki bedą znacznie lepsze dla fanów Damona i Eleny. W innym wywiadzie oznajmili ze beda musieli w ostatecznej rozgrywce liczyc sie z fanami Damona i Eleny a trójkąt przypomina ten z jeziora marzeń - jesli ktoś oglądał to pewnie wie ;) Ale dla pozostałych - dziewczyna - Joey była ze swoim przyjacielem z dzieciństwa Dawsonem i oni wydawali sie byc para przewodnia serialu. Serial skończył się jednak tak że trzymała się z Dawsonem za ręce i powiedzieli sobie cos w stylu "na zawsze", a mimo to zwiazała się z Paceyem - jego przyjacielem. Więc... naprawdę ciezko snuc jakiekolwiek teorie, na tym etapie serialu przynajmniej.

użytkownik usunięty
Evi_4

Little_Green_Bag ja wiem, że tak nie będzie, ale jak już wcześniej pisałam w tym serialu wszystko jest możliwe. Więc nie zdziwię się jeśli scenarzyści inaczej przedstawią zakończenie serii (już całej) niż w książce miało być.

ocenił(a) serial na 10

Cóż ja tak myślę , że dla podkręcenia akcji Stefano zniknie na jakiś czas (gdzieś tam sobie wyjedzie) a Damon zajmie się Eleną. To by mi bardzo pasowało ;)

ocenił(a) serial na 10
megaami

Moze porwa go te lisie bliznieta, a Damon z Eli by zaczeli go szukac itp. tak jak w 7 czesci ksiazki.

ocenił(a) serial na 7
katherine17

A mi się wydaje że może ich połączyć.. ta seria ma sie kończyc na balu załozycieli. W książce bo balu Elena zostake przemieniona w wampira i co się dzieje traci pamięć o Stefano wydaje jej się że kocha Damona.Wiec jeżeli choć trochę zasugeruja się książką to moze coś będzie

ocenił(a) serial na 7
effi_2

a nie uważacie ze Damon nam ostatnio strasznie złagodniał?

ocenił(a) serial na 10
effi_2

no dokładnie . Zabija - ale w słusznej sprawie ;D
Cóż ja tak sobie myślę, że jednak jak mieli by ich połączyć to dopiero w 2 serii. 1 seria skończy się na tym, że Katherine powróci, ale Damon jej nie zechce. x D

(to tylko moje senne marzenia)

ocenił(a) serial na 10
megaami

NO w książce jej nie chciał ale jak by w serialu się mu zachciło to głupio by było. Ale pewnie producenci i tak postawią na motyw że Katherin "KOCHŁA" bardziej Stefano ;p.