Pewnie słyszeliście o tym, że zamknęli serwis Kinomaniak . I tu kieruję do was pytanie, na jakiej
stronie można też oglądać ten serial? aby były wszystkie odcinki i nowe dodawane w dość szybkim
czasie? :)
napisałam, a nie wkleiłam adresu, sorry
http://www.vampirediaries24.pl/news.php
da się tylko musisz się zalogować i 5 sezon jest, bo sama oglądałam :)
Jak zjedziesz trochę do dołu to po prawej stronie masz "5sezon", a pod spodem"oglądaj 5 sezon online"
Kinomaniak zmienił stronę, zobaczcie stronę kino man.tv. Wygląda prawie tak samo jak kinomaniak:) Cwaniaczki:D
To nie ich strona ;) Poza tym powstała w zeszłym roku, jak kinomaniak miał podobne problemy co teraz.
Teraz mieli problemy bo ludzie wchodząc na stronę przeciążyli serwery sprawdzając czy strona działa;p Nie obchodzi mnie czyja to strona, od kinomaniaka czy nie- jest:) To najważniejsze.
A ja się dowiedziałam, że mam egzamin tydzień prędzej (czyli pojutrze), bo grupka osób poszła do pana profesora, że im termin nie pasuje, a on tak się wściekł, że zrobił wszystkim pojutrze. Co za ludzie! A miałam tak dobrze rozplanowana naukę, zdążyłabym jeszcze przeczytać do końca Dziennik Bridget Jones:/
A ja skończyłam "Konopielkę" (nie wiem czy widziałaś ;p) i właśnie oglądałam :)
Poradzisz sobie :) Trudny egzamin? Szybko będzie już po i wtedy poczytasz :D
ja aktualnie oglądam tutaj tv- serialeonline. jeśli chodzi o kinomaniaka został on przeniesiony na kinoman :))