Katherine, rzecz jasna. ;-) Tylko o tym nie wiedział, a przynajmniej na to wygląda. Może się domyśli, kiedy wróci do domu, ale o tym dowiemy się we wrześniu.
katherine ;( niestety ale czekam na napisy :D na poczatku myslalam ze elene ale nie ;( szkoda xdd
Jestem zła...;/
Bo muszę teraz czekać do września, żeby się dowiedzieć co teraz będzie;/
Myślę, że Deamon myślał, że to Elena, bo gdyby wiedział, że to Kathrine to albo by ją zabił albo by coś powiedział...
Z moim facetem obstawiamy kto zabije Kathrine - on myśli, że Jeremy (Oo) a ja, że Deamon, co wy na to?
Zobaczymy .. przez wakacje chyba kupie książke bo bede bardzo tesknila za tym i oczywiscie bede pisala na forum obowiazkowo zebym nie zapomniala o tym xddd
Dzięki za bardzo szybką odpowiedź. ;)
PS
Jestem trochę zawiedziona, że to nie była Elena ;/
No to teraz 3 długie miesiące przed nami by dowiedzieć się co będzie dalej;]
ja też jestem zawiedziona że to nie Elena....hmm powiem szczerze że byłam (i jestem chyba nadal) wręcz wściekła że dali Kat.
Jeśli chodzi o to kto ją zabije to może będzie to Elena...może wezmą wątek z książki, być może Kat będzie chciala się zemścić na braciach że raczyli o niej zapomnieć i Elena ich uratuje zabijając Kat (tak jak w książce) tylko w odróżnieniu od książki Elena zabijając Kat będzie czlowiekiem i sama umrze i Bracia chcąc ją uratować zmienią ją w wampira....ale mnie ponioslo:):):)
Ej...co to za niespodzianka teraz będzie...:(
A gdyby zrobił do Deamon to byłoby takie... wiele znaczące, że uwolnił się od tego morderczego uczucia;D
apropo zabicia Kat...
myśle że to będzie Elena...
ale jak wejdzie do kuchni to już Katherine nie będzie zastanie tylko
wujka/ojca nieżywego bez palców... pewnie zadzwoni po Stefano i Damon też
przybędzie i wszytko się wyjaśni...;D
Ja tez myślałam, że to była Elena, ale cóż "życie jest beznadziejne tak czy owak" ; )
Ale wydaje mi sie, że Damon się skapnął, że cos jest nie tak jak wytarł sobie usta i zrobił dziwną minkę ;d
Jak dobrze,że już od czerwca zaczyna się True Blood! Coś za coś hehe a zapewne jak skonczy się to, to zacznie się VD aaaah pomyśleli jednak o biednych widzach :D
Katherina jak wracała do domu podszywając się za Elene miała inne ciuchy ,
miała skórzaną kurtkę , i nie miała naszyjnika z werbeną , więc jak ktoś
jest spostrzegawczy to by to zauważył ;P
ja dopiero po obejrzeniu doszłam do tego wniosku , a po co miała by się
przebierać
Oczywiście, że pocałował Katherine. Po pierwsze po pocałunku Katherine
musiała zostać zaproszona, co uczyniła jej ciotka. Po drugie zabiła
Johna. Po trzecie Elena wracała do domu później rozmawiając przez telefon
ze Stefanem o tym, że ktoś zabrał jej rzeczy. Te rzeczy miała ze sobą
wcześniej Katherine, te rzeczy wziął od niej Damon. Konkretnie była to
sukienka, w którą Elena była ubrana na paradzie i torba.
Tzn. zaproszenie nie poczyniła ciotka Katherine tylko Eleny ale to
wszyscy wiecie :)
no ale z Katherine to był dobry moment jak Johnowi palce obcięła ... trochę szkoda że Damon pocałował Kat a nie Elenę , bo tą drugą bardziej lubię ;)
Katherine skoro już się pojawiła to szybko zabić się nie da.
Poza tym Damon nic nie zauważył jak pocałował Kath, tylko zamurowało go to, że 'Elena' oddała mu pocałunek.
Co jeszcze? Bracia Salvatorowie wcale o niej nie zapomnieli. No może Stefan. To dlaczego miała się mścić? Sama nie chciała się z nimi widzieć. jakby chciała to już dawno by ich odnalazła.
No to tyle ze mnie. x D
Ja tam się ciesze, że to była Kat;) bo pomimo, że tak średnio lubię Stefana, to Elena w drugiej część serii zrobiła się naprawdę ok i tylko by jej ten pocałunek namieszałby w głowie( a i tak ma niezłe dylematy). Jak całowała się z Damonem( znaczysie jak myślałam ze sie z nim całuje) byłam troche wkurzona bo tutaj po trzykroć zapewnia Stefa, że go kocha a tu juz z Damonem;) nie chciałam żeby z niej słabiaka zrobili skoro już ja polubiłam.;) no i fajnie się stało;) a co do Kat- uwielbiam ją! Mam nadzieję, że będzie jej duużo w 2 sezonie. A tak btw to dziwne, że Damon nie "wyczuł" ,że całuje Kat...
jak czytam niektóre wypowiedzi wasze to aż płakać się chce
kurde widać było że Katherine pocałował ;/ wy jesteście ślepe ? nawet jak ta ciotka ich przyłapała on po części się skapnął że to nie była Elena bo miał przerażoną minę i dotknął palcami usta jakby nie był pewny. Jeszcze jak czytałem że 3 razy któraś musiała obejżeć by sie upewnić no szkoda słów ;/Na końcu John jak go zaźdzgała wypowiedział Katherine ? a potem do domu szła Elena że ktoś jej ukradł torby. Ogarnijcie się ;/
A Tobie proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem...
Przecież nikt tu nie mówi, że to na pewno była Elena, tylko, ze woleliby by tak było. A gadanie "przecież John powiedział Kathrine" - Ty naprawdę myślisz, że ktoś wziął to jako jakiś żart czy co? Przecież to logiczne.
Poza tym ktoś napisał, że trzy razy musiał obejrzeć, żeby zobaczyć różnice między Eleną a Kathrine i zobaczyć czy Deamon na pewno się nie zorientował.
Czytaj uważnie!!
No ja myślę, ze kwestia tego z kim przelizał się Damon jest raczej oczywista- Katherina. Ale czy koleś się domyślił, że to nie człowiek, to na razie wie tylko on ;)
A na dowód, że to Katherina napiszę, że wkroczyła zaraz do domu Gilbertów i zaatakowała Johna z zimną krwią i nawet ten ją rozpoznał, no a potem każdy mógł podziwiać jej wampirze zęby i krwiożerczość, więc myślę, że te wątpliwości zostały rozwiane.
Dopiero za 3 miesiące?? Ojej:/ ale jestem pewna że Katherine szybko nie zginie i że zrobią 2 serie :)
Ja tez bym wolala zeby Damon pocalowal Elene a nie Kat. ;/
Ale mi sie wydaje ze jak ona weszla do domu to Damonowi cos zaczelo sfitac ,jak na moje on dobrze zna El i wie ze albo dala by mu w pysk lub poprostu nie pozwolila na wiecej (no i jak juz ktos zauwazyl to nie miala naszyjnika z werbena)
Mam nadzieje ze to Damon zabije Kat w obronie Eleny.