PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121982
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Klaus i Caroline :P

ocenił(a) serial na 7

Co wy na taką nową parę w serialu? Uważam, że świetnie by do siebie pasowali..:P i teraz
jak Caroline nie jest już z Tylerem ...:D Fajny zakręt w serialu by był :)

WhiteDemon

Matta zostaw w spokoju :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Okeeeej, on faktycznie, jako jedyny jest naprawdę wporzo;)
Złoty facet, niewinny jak owieczka;)

ocenił(a) serial na 6

I do tego, mnie się też właśnie dlatego tak Klaroline podoba, bo to byłby taki absolutnie niewłaściwy związek;)

ocenił(a) serial na 6

"a klaus od samego początku planował zapewne,że kiedy caroline będzie leżeć już na łożu śmierci,on przyjdzie jako wielki bohater i uratuje ją."

COOO??
Myślę że z samego początku chodziło mu o coś całkiem innego.
No dobra, to takie zabawne że każdy odbiera tą samą sytuację w zupełnie odmienny sposób;)
Według mnie, to niczego takiego w stylu - "to poudaję księcia na białym koniu i ją sobie uratuję" - Klaus nie planował.
To samo tak wyszło;)
A tak naprawdę podejrzewam że planował coś paskudnego.
A że mu się odwidziało w trakcie i zmienił zdanie to inna sprawa;)

Przecież ewidentnie widać było jak był wkuty na Stefana za tą akcję, gdy ten mu Mandy załatwił.
Myślałam że Klaus wyjdzie z siebie i stanie obok:)
A jeszcze Tyler się stawiając dolał oliwy do ognia.
Już oczyma wyobraźni widziałam te klausowe niecne zamiary przy tej rozmowie.
Miał wręcz wypisane na czole:
" No co ty mi tu Szczeniaczku będziesz piszczał i moje próby dowalenia Stefie sabotował??!! Jeszcze Ci kurde pokaże..."
Jeszcze w momencie gdy przyszedł do Forbesów - to według mnie cała jego postawa to była ściema. Normalnie grał przed Mattem i Szeryfową. Zwłaszcza ten uśmieszek jak przechodził koło Matta mnie w tym utwierdził.
On chciał dokończyć dzieła i wbrew temu co mówił sądzę że chciał ją jednak zabić.
Chociaż po to żeby pokazać Tylerowi kto tu kurde rządzi.
I naturalnie żeby podkulwić Stefana;)
Ale nie przewidział jednej rzeczy, że Amor jest jajcarzem i strzela na oślep;) i Klausior wpadł.
Miłość od...eee, no nie wiem, 3 wejrzenia też się czasem zdarza;)
A Caroline się upiekło.
Znaczy jeszcze tak do końca nie byłam pewna, czy Klaus po tym jej uratowaniu ma lepsze niż zwykle zamiary względem niej.
Jednak po jego zachowaniu w 3x14 i 3x15 widać że zdecydowanie tak.
Zabujał się naprawdę i tyle:)
A że ja jestem fanką serialowych związków typu zakazany owoc to jestem absolutnie za Klaroline, sorry:)

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Chociaż nie, właściwie to jeszcze inaczej;)
Klaus kazał ją ogryźć, bo chciał pewnie wymusić na Stefanie przyrzeczenie że ten przestanie fikać..
To wtedy wyleczyłby Car...
O.
Coś takiego najprędzej.
A wyszło jak wyszło;)

ocenił(a) serial na 10
xyz89

http://27.media.tumblr.com/tumblr_m09wytJ6yB1rqfjfqo1_500.gif
xDDDDD

Shiteru

nie moge, swietne ;D

dejavu1

wybaczcie chwilowa zmiane tematu, ale to zdjecie sprawia, ze mdleje: http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=191&pid=6982#top_display _media

ocenił(a) serial na 6
dejavu1

Spox, ja też mdleję, zwłaszcza przez te;)
http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10001/normal_91b52fcc7f7acfeb3c c31543e4d52703.jpg

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Ech, szkoda że w VD nie ma co liczyć na coś takiego;)

WhiteDemon

a to w bialej koszulce mnie rozbraja: http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=191&pid=6993#top_display _media

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Może nas zaskoczą xD Kto wie do czego posunie się Klaus uwodziciel ;D Może byłby zdolny do takich '' niewinnych'' sennych prowokacji w jej umysle ;D ???

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Wg mnie to one nie musiałyby być wcale takie niewinne:)
Liczę na coś takiego właściwie...
Więc na pewno tego nie dadzą;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Mam nadzieję że dadzą dali by nam to czego chcemy a bardzo dużo osób jest za tym związkiem :) szczerze to myślę że od 18 odcinka się ten wątek tak naprawdę rozkręci :) i będzie to trwało ! Być może jeszcze przed końcem sezonu zobaczymy te parę razem !! czego nie ukrywam strasznie bym chciała :P a z resztą widzieliśmy że Klaus będzie zachowywał się uwodzicielsko względem Caroline :P no i będzie wręcz zajebiście... !!!

ocenił(a) serial na 6
lol233

Rozwalę ich ja nam to zdepczą, tak jak Delenę...

ocenił(a) serial na 10
lol233

''Mam nadzieję że dadzą dali by nam to czego chcemy a bardzo dużo osób jest za tym związkiem :)''
Joseph też tak sądzi ;D :
There’s definitely a spark between the blonde vampire and the hybrid, and Joseph says, “I’d like to see that explored a little more because I feel like there’s good chemistry there and I feel like that’s something the fans want, and ultimately that’s what we’re here to provide, is you know, what they want.”
Bardzo , bardzo bym chciała ,żeby i twórcy mieli taki tok myślenia ;D

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Jaaaa, super:)
Myślę że to dobrze wróży, kiedyś Józek coś tam pomarudził Plec że chciałby widzieć Klausa w jakimś związku romantycznym albo czymkolwiek w tę stronę i proszę;)
Więc miejmy nadzieję, mimo wszystko:)

PS. Czytałaś może mojego fanfika? ;) Byłabym ciekawa czy Ci się podoba.

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Podaj mi link ^^
Oby i z tym im pomarudził ;D Nawet na twitterze napisał ''World Wide Trend for Klaus and Caroline. I'm absolutely astounded, thank you so much sweethearts ;)'' i retwitnął ten screen https://twitter.com/#!/dazzlingmoony/status/170320704905023488/photo/1 - Został wysłany też do Julie , więc miejmy nadzieje ,że i ona podobnie jak Joseph zauważyła jaką popularnością cieszy się Klaroline ;D

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Proszę, mam nadzieję że Ci się spodoba:)
http://forum.vampirediaries.pl/klaroline-nigdy-nie-bede-twoja-miniaturka-17-t872 3.html

A co do Józka i Plec, oby z tego były plony:)))
Niech ta kobieta pokuma że za chwilę może mieć od groma obrażonych, już nie tylko jakieś 80% fanów VD (Delenowcy;) ale jeszcze dojdzie jej spora grupa fanów K&C...
Lepiej niech się dobrze zastanowi, czy chce mieć AŻ tylu wrogówXDDD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Więc tak, uważam,że jest niezły ;D Padają kwestie , które chciałabym usłyszeć w serialu ^^ Jak np. ''- Po prostu nie mogę Ci się oprzeć.'' ;D Aleeee.... ja bym tam nie ładowała Kath ;) Ani żadnych perwersji z nią xD
Biorąc pod uwagę moje zaawansowane shippowanie Klaroline , jestem chyba cięta na każdą przeszkodę dla tej pary ;D Nie chcę żadnego '' trouble in paradise'' haha;D
Dlatego też, Tatii chciałabym tylko w retrospekcjach, gdyby pojawiła się w terazniejszosci mogłaby z łatwością zrujnować Klaroline... (jednak obawiam się,że twórcy mogą ją wprowadzić w terazniejszosci... ;/ i wokol niej moze sie krecic 4 sezon)
Jeszcze co do Twojego fanfiku , końcówka jest ładna ..... ale smutna :( Będąc w tym punkcie ''- Nie zostawiaj mnie, kocham…'' miałam jeszcze nadzieję ,że pojawi się zdanie '' Klaus zatrzymał się, osłupiał z niedowierzania w to, co wydusiła z siebie Caroline'' no ale.. odszedłxD ( ja dalej próbuję się nastawiać, że jednak bedzie happy end w serialuxD)

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Wybacz, po prostu tak lubie Kaśkę, ona jest tak barwną babką że nawet tam musiałam ją wcisnąć, choćby na chwilkę;)

"ja dalej próbuję się nastawiać, że jednak bedzie happy end w serialuxD"

Ja bym bardzo chciała też, ale niezbyt widzę na to możliwość, jakby to przeprowadzić...
Mam nadzieję że na tyle Plec przywiązała się do Klausa że go z Vd nie wywali:)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Ja nic do Kath nie mam ;D lubie ją , ożywia akcję i szczerze to ona mogłaby być główną bohaterką w tym serialu zamiast jakże ''barwnej '' Eleny ale jeśli chodzi o relacje z Klausem... Postrzegam ich tylko jak wrogów ;D
''Mam nadzieję że na tyle Plec przywiązała się do Klausa że go z Vd nie wywali:)'' -
Oby ;D

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Wiesz, jakoś Kath mi najbardziej pasowała do kontextu;)
Że smutne...no bo ten, skończyłam to przed 3x15 i się bałam że Klausior może kipnąć więc mi się nastrój udzielił;)
Ale ciesze się bardzo że Ci się czytać chciało:***

A fanfik z Kath i Klausem w rolach głównych też mam, jakby co;)
Napisany zanim w ogóle można było coś o Klaroline pomyśleć, heh.

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

A wlasnie, White... Jak u Ciebie z pisaniem kolejnej czesci, bo nie moge sie doczekac. ;P No i zajrzyj wreszcie do do mnie. Inaczej sie nie dowiesz, kiedy u mnie wroci Klaus ;P

ocenił(a) serial na 6
xena_4

A przeczytałaś całość? Bo nie jestem pewna;)
Ja musiałam się jeszcze raz wrócić do Twoich wcześniejszych rozdziałów i pozachwycać reakcją Pierwotnych na Lloyda, ach;)
Ogólnie to ja chyba nie muszę mówić, że gościa uwielbiam, mimo że jest całkiem inny jak Klausior, co stale podkreślaszXDD
Miło że Finn jest u Ciebie taki fajny, szkoda że nie jest taki w serialu;)
Podobalo mi się jak Lisie opadłą kopara, na widok prawie klausaXD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

''Ja bym bardzo chciała też, ale niezbyt widzę na to możliwość, jakby to przeprowadzić...''
Jeszcze co do przyszłości Klaroline , wyobrazilam sobie taką scene z 1 odcinka 4 sezonu ( po ewentualnym opuszczeniu przez nich MF) :
OPCJA 1 Caroline leży na łózku oglada swoj ulubiony serial , Klusek hm np rysuje...xD No i w pewnym momencie Car rzuca butem w TV , Klaus się zrywa i łapie w locie rzucony but Car .... i do niej text '' To byłby już 3ci telewizor , Caroline '' - i taka mina http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2011/11/3-9-klaus-pissed-love-ha te-in-between.gif?w=500&h=282
haha xD a Car '' No ale 4 sezon a oni dalej się nie pocałowali !! -.- '' (Car robi niewinną minę , która sprawia ,że Klaus się uśmiecha xD)
OPCJA 2
Podobnie jak wyżej z tą różnicą ,że do ich (apartamentu ;D ?) wchodzi 2jka kelnerów przynosząc danie. Klaus rzuca się na 1go Car natomiast już... prawie zatapia kły w 2gim , jednak po chwili rzuca tekst ''Hmm albo nie , idz sobie '' Po czym Klaus to komentuje '' Znów post, kochanie?'' xDD
Haha xD mam zbyt bujną wyobrażnię xD........

ocenił(a) serial na 9
Shiteru

O Jezuuu... jak ja bym chciała widzieć taką opcję numer 1 :PPP

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Biorąc pod uwagę ,że niekiedy twórcy potrafią być nieprzewidywalni , niczego nie można być pewnym ;D Na chwilę obecną , obstawiam,że takie pikantne taktyki nie chodzą Klausowi po głowie , jego zaloty można określić jako subtelne, romantyczne. Ale jeśli zmieni sposób uwodzenia na bardziej odważny ... ;D?
Co do tego odcinka... 3x20 , wyobraziłam sobie naszą dwójkę tańczącą tango ;DD Do tego Klaus w trakcie zakrwawioną... różą musnąłby usta Caroline pozostawiając na nich krwistą smugę.... To by było gorące..
Ten taniec kojarzy mi się z walką , porządaniem no i miłoscią jednocześnie... - i się kurde rozmarzyłam xD
Ojj taaam...ważne ,aby w ogóle zatańczyli ze sobą ;D

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Hyhy, no dokładnie:) ja coś czuję że nawet mogą się jakimś cudem pocałować, Tyler to zobaczy i się wścieknie;)
Kurcze, ta scena którą opisujesz mogłaby być świetna, ale nie wiem czy do wykonania na współczesnej imprezce, nawet jeśli będzie na wzór lat 20XDDD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

;DDD Właśnie w moim wyobrażeniu ich taniec obserwował podejrzliwie Tyler ha ;D Zauważyłby ,że coś między nimi jest ;D Miejmy nadzieję ,że ta potańcówka będzie utrzymana w ciekawym klimacie ;D

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Zaraz by pokumał, co się święci, haha. No dobra, już to sobie też nawet wyobraziłam:))
Trochę mi Tylera szkoda, ale noooo - on młody jest, kochliwy, zawsze se dziołchę znajdzie, a Klausior jak już się zabuja to pewnie tak raz na 250 latXDDDD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

No właśnie;D ''Klausior jak już się zabuja to pewnie tak raz na 250 latXDDDD''
Plec hmm chyba nazwała postać Caroline kiedyś , (tzn to było chyba przed końcem 2go sezonu , kiedy zastanawiała się kogo uśmiercić oO ) '' bezinteresownym promykiem słońca ,'' Taki właśnie promyk jest potrzebny w przepełnionym samotnoscią ,życiu Klausa :) Wgle too....
xDDDD kiedy oglądałam pierwszy raz, bez napisów na szybko scenę z 3x11 z uratowaniem jej przez Klausa , w momencie gdy mówił '' Cały świat czeka na Ciebie '' ja nie dosłyszałam tego '' swiata'' i wgle. No i w 1szym momencie zrozumiałam '' Czekałem na Ciebie'' haha ;D Ale..... teraz myślę, że on naprawdę czekał te 1000 lat na kogoś takiego jak Caroline ;)

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

"kiedy oglądałam pierwszy raz, bez napisów na szybko scenę z 3x11 z uratowaniem jej przez Klausa , w momencie gdy mówił '' Cały świat czeka na Ciebie '' ja nie dosłyszałam tego '' swiata'' i wgle. No i w 1szym momencie zrozumiałam '' Czekałem na Ciebie''

Dobre, dobreXDD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

;D
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0bp8yW7F71qjk2p4o1_500.jpg
Fotomontaż ale i tak mi sie podoba ;D

ocenił(a) serial na 9
Shiteru

BOSKIIII !!! :** szkoda że fotomontaż tylko ale kiedyś mam nadzieję że kiedyś takie zdjęcia będą ale że nie będzie to fotomontaż :)))

ocenił(a) serial na 10
xyz89

http://www.fanpop.com/spots/the-vampire-diaries-tv-show/articles/149281/title/tv d-spoilers-about-upcoming-episodes
''A big Klaus and Tyler fight is coming in Mystic falls.'' xD

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Ooo...
To się kurde może skończyć tylko żle.

WhiteDemon

moze wtedy Caroline uratuje Klausa...?

ocenił(a) serial na 6
dejavu1

Boję się trochę o nich wszystkich...

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

White, właśnie przeczytałam wszystkie części tego opowiadania o Klaroline, do którego link podałaś wyżej. To było po prostu cudowne. Błagam, napisz jeszcze trochę tego ;D Ja chcę wiedzieć, czy on do niej wróci, czy nie.

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Hehe, jak miło:)
No właśnie mam taki tam pomysł...i postaram się to przeprowadzić.
Tylko niestety wcześniej będzie jakaś tragedia;)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Uuuu... Szkoda :( Bo już nie mogę się doczekać.
A ja właśnie zaczęłam pisać nowy rozdział do Kochanicy Pierwotnych. Klaus wróci :)))) Ale nie zdradzę, w którym momencie rozdziału.

ocenił(a) serial na 6
xena_4

:***************

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

No i będzie pierwsza, bardzo intymna rozmowa Lisy i Elijaha. Będzie bardzo ciekawie ;P

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Super, czekam na to:))

Shiteru

martwi mnie troche ten news, ze bedzie walka z tragicznym skutkiem..:( kogos z serialu maja wyrzucic, mozliwe, ze Tylera?

dejavu1

ale za to cieszy mnie to: ''...Klaus and Caroline will hit the dance floor in ”twenties decade dance”

ocenił(a) serial na 9
Shiteru

Wiadomo w którym odcinku możemy się spodziewać Klaus and Caroline will hit the dance floor in ”twenties decade dance” mam nadzieję że jak najszybciej :**

lol233

to ma byc w odcinku 3.20 :)

ocenił(a) serial na 9
dejavu1

Szkoda że dopiero w 20 a nie wcześniej ale dzięki ;))