Co wy na taką nową parę w serialu? Uważam, że świetnie by do siebie pasowali..:P i teraz
jak Caroline nie jest już z Tylerem ...:D Fajny zakręt w serialu by był :)
Okeeeej, on faktycznie, jako jedyny jest naprawdę wporzo;)
Złoty facet, niewinny jak owieczka;)
I do tego, mnie się też właśnie dlatego tak Klaroline podoba, bo to byłby taki absolutnie niewłaściwy związek;)
"a klaus od samego początku planował zapewne,że kiedy caroline będzie leżeć już na łożu śmierci,on przyjdzie jako wielki bohater i uratuje ją."
COOO??
Myślę że z samego początku chodziło mu o coś całkiem innego.
No dobra, to takie zabawne że każdy odbiera tą samą sytuację w zupełnie odmienny sposób;)
Według mnie, to niczego takiego w stylu - "to poudaję księcia na białym koniu i ją sobie uratuję" - Klaus nie planował.
To samo tak wyszło;)
A tak naprawdę podejrzewam że planował coś paskudnego.
A że mu się odwidziało w trakcie i zmienił zdanie to inna sprawa;)
Przecież ewidentnie widać było jak był wkuty na Stefana za tą akcję, gdy ten mu Mandy załatwił.
Myślałam że Klaus wyjdzie z siebie i stanie obok:)
A jeszcze Tyler się stawiając dolał oliwy do ognia.
Już oczyma wyobraźni widziałam te klausowe niecne zamiary przy tej rozmowie.
Miał wręcz wypisane na czole:
" No co ty mi tu Szczeniaczku będziesz piszczał i moje próby dowalenia Stefie sabotował??!! Jeszcze Ci kurde pokaże..."
Jeszcze w momencie gdy przyszedł do Forbesów - to według mnie cała jego postawa to była ściema. Normalnie grał przed Mattem i Szeryfową. Zwłaszcza ten uśmieszek jak przechodził koło Matta mnie w tym utwierdził.
On chciał dokończyć dzieła i wbrew temu co mówił sądzę że chciał ją jednak zabić.
Chociaż po to żeby pokazać Tylerowi kto tu kurde rządzi.
I naturalnie żeby podkulwić Stefana;)
Ale nie przewidział jednej rzeczy, że Amor jest jajcarzem i strzela na oślep;) i Klausior wpadł.
Miłość od...eee, no nie wiem, 3 wejrzenia też się czasem zdarza;)
A Caroline się upiekło.
Znaczy jeszcze tak do końca nie byłam pewna, czy Klaus po tym jej uratowaniu ma lepsze niż zwykle zamiary względem niej.
Jednak po jego zachowaniu w 3x14 i 3x15 widać że zdecydowanie tak.
Zabujał się naprawdę i tyle:)
A że ja jestem fanką serialowych związków typu zakazany owoc to jestem absolutnie za Klaroline, sorry:)
Chociaż nie, właściwie to jeszcze inaczej;)
Klaus kazał ją ogryźć, bo chciał pewnie wymusić na Stefanie przyrzeczenie że ten przestanie fikać..
To wtedy wyleczyłby Car...
O.
Coś takiego najprędzej.
A wyszło jak wyszło;)
wybaczcie chwilowa zmiane tematu, ale to zdjecie sprawia, ze mdleje: http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=191&pid=6982#top_display _media
Spox, ja też mdleję, zwłaszcza przez te;)
http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10001/normal_91b52fcc7f7acfeb3c c31543e4d52703.jpg
a to w bialej koszulce mnie rozbraja: http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=191&pid=6993#top_display _media
Może nas zaskoczą xD Kto wie do czego posunie się Klaus uwodziciel ;D Może byłby zdolny do takich '' niewinnych'' sennych prowokacji w jej umysle ;D ???
Wg mnie to one nie musiałyby być wcale takie niewinne:)
Liczę na coś takiego właściwie...
Więc na pewno tego nie dadzą;)
Mam nadzieję że dadzą dali by nam to czego chcemy a bardzo dużo osób jest za tym związkiem :) szczerze to myślę że od 18 odcinka się ten wątek tak naprawdę rozkręci :) i będzie to trwało ! Być może jeszcze przed końcem sezonu zobaczymy te parę razem !! czego nie ukrywam strasznie bym chciała :P a z resztą widzieliśmy że Klaus będzie zachowywał się uwodzicielsko względem Caroline :P no i będzie wręcz zajebiście... !!!
''Mam nadzieję że dadzą dali by nam to czego chcemy a bardzo dużo osób jest za tym związkiem :)''
Joseph też tak sądzi ;D :
There’s definitely a spark between the blonde vampire and the hybrid, and Joseph says, “I’d like to see that explored a little more because I feel like there’s good chemistry there and I feel like that’s something the fans want, and ultimately that’s what we’re here to provide, is you know, what they want.”
Bardzo , bardzo bym chciała ,żeby i twórcy mieli taki tok myślenia ;D
Jaaaa, super:)
Myślę że to dobrze wróży, kiedyś Józek coś tam pomarudził Plec że chciałby widzieć Klausa w jakimś związku romantycznym albo czymkolwiek w tę stronę i proszę;)
Więc miejmy nadzieję, mimo wszystko:)
PS. Czytałaś może mojego fanfika? ;) Byłabym ciekawa czy Ci się podoba.
Podaj mi link ^^
Oby i z tym im pomarudził ;D Nawet na twitterze napisał ''World Wide Trend for Klaus and Caroline. I'm absolutely astounded, thank you so much sweethearts ;)'' i retwitnął ten screen https://twitter.com/#!/dazzlingmoony/status/170320704905023488/photo/1 - Został wysłany też do Julie , więc miejmy nadzieje ,że i ona podobnie jak Joseph zauważyła jaką popularnością cieszy się Klaroline ;D
Proszę, mam nadzieję że Ci się spodoba:)
http://forum.vampirediaries.pl/klaroline-nigdy-nie-bede-twoja-miniaturka-17-t872 3.html
A co do Józka i Plec, oby z tego były plony:)))
Niech ta kobieta pokuma że za chwilę może mieć od groma obrażonych, już nie tylko jakieś 80% fanów VD (Delenowcy;) ale jeszcze dojdzie jej spora grupa fanów K&C...
Lepiej niech się dobrze zastanowi, czy chce mieć AŻ tylu wrogówXDDD
Więc tak, uważam,że jest niezły ;D Padają kwestie , które chciałabym usłyszeć w serialu ^^ Jak np. ''- Po prostu nie mogę Ci się oprzeć.'' ;D Aleeee.... ja bym tam nie ładowała Kath ;) Ani żadnych perwersji z nią xD
Biorąc pod uwagę moje zaawansowane shippowanie Klaroline , jestem chyba cięta na każdą przeszkodę dla tej pary ;D Nie chcę żadnego '' trouble in paradise'' haha;D
Dlatego też, Tatii chciałabym tylko w retrospekcjach, gdyby pojawiła się w terazniejszosci mogłaby z łatwością zrujnować Klaroline... (jednak obawiam się,że twórcy mogą ją wprowadzić w terazniejszosci... ;/ i wokol niej moze sie krecic 4 sezon)
Jeszcze co do Twojego fanfiku , końcówka jest ładna ..... ale smutna :( Będąc w tym punkcie ''- Nie zostawiaj mnie, kocham…'' miałam jeszcze nadzieję ,że pojawi się zdanie '' Klaus zatrzymał się, osłupiał z niedowierzania w to, co wydusiła z siebie Caroline'' no ale.. odszedłxD ( ja dalej próbuję się nastawiać, że jednak bedzie happy end w serialuxD)
Wybacz, po prostu tak lubie Kaśkę, ona jest tak barwną babką że nawet tam musiałam ją wcisnąć, choćby na chwilkę;)
"ja dalej próbuję się nastawiać, że jednak bedzie happy end w serialuxD"
Ja bym bardzo chciała też, ale niezbyt widzę na to możliwość, jakby to przeprowadzić...
Mam nadzieję że na tyle Plec przywiązała się do Klausa że go z Vd nie wywali:)
Ja nic do Kath nie mam ;D lubie ją , ożywia akcję i szczerze to ona mogłaby być główną bohaterką w tym serialu zamiast jakże ''barwnej '' Eleny ale jeśli chodzi o relacje z Klausem... Postrzegam ich tylko jak wrogów ;D
''Mam nadzieję że na tyle Plec przywiązała się do Klausa że go z Vd nie wywali:)'' -
Oby ;D
Wiesz, jakoś Kath mi najbardziej pasowała do kontextu;)
Że smutne...no bo ten, skończyłam to przed 3x15 i się bałam że Klausior może kipnąć więc mi się nastrój udzielił;)
Ale ciesze się bardzo że Ci się czytać chciało:***
A fanfik z Kath i Klausem w rolach głównych też mam, jakby co;)
Napisany zanim w ogóle można było coś o Klaroline pomyśleć, heh.
A wlasnie, White... Jak u Ciebie z pisaniem kolejnej czesci, bo nie moge sie doczekac. ;P No i zajrzyj wreszcie do do mnie. Inaczej sie nie dowiesz, kiedy u mnie wroci Klaus ;P
A przeczytałaś całość? Bo nie jestem pewna;)
Ja musiałam się jeszcze raz wrócić do Twoich wcześniejszych rozdziałów i pozachwycać reakcją Pierwotnych na Lloyda, ach;)
Ogólnie to ja chyba nie muszę mówić, że gościa uwielbiam, mimo że jest całkiem inny jak Klausior, co stale podkreślaszXDD
Miło że Finn jest u Ciebie taki fajny, szkoda że nie jest taki w serialu;)
Podobalo mi się jak Lisie opadłą kopara, na widok prawie klausaXD
''Ja bym bardzo chciała też, ale niezbyt widzę na to możliwość, jakby to przeprowadzić...''
Jeszcze co do przyszłości Klaroline , wyobrazilam sobie taką scene z 1 odcinka 4 sezonu ( po ewentualnym opuszczeniu przez nich MF) :
OPCJA 1 Caroline leży na łózku oglada swoj ulubiony serial , Klusek hm np rysuje...xD No i w pewnym momencie Car rzuca butem w TV , Klaus się zrywa i łapie w locie rzucony but Car .... i do niej text '' To byłby już 3ci telewizor , Caroline '' - i taka mina http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2011/11/3-9-klaus-pissed-love-ha te-in-between.gif?w=500&h=282
haha xD a Car '' No ale 4 sezon a oni dalej się nie pocałowali !! -.- '' (Car robi niewinną minę , która sprawia ,że Klaus się uśmiecha xD)
OPCJA 2
Podobnie jak wyżej z tą różnicą ,że do ich (apartamentu ;D ?) wchodzi 2jka kelnerów przynosząc danie. Klaus rzuca się na 1go Car natomiast już... prawie zatapia kły w 2gim , jednak po chwili rzuca tekst ''Hmm albo nie , idz sobie '' Po czym Klaus to komentuje '' Znów post, kochanie?'' xDD
Haha xD mam zbyt bujną wyobrażnię xD........
Biorąc pod uwagę ,że niekiedy twórcy potrafią być nieprzewidywalni , niczego nie można być pewnym ;D Na chwilę obecną , obstawiam,że takie pikantne taktyki nie chodzą Klausowi po głowie , jego zaloty można określić jako subtelne, romantyczne. Ale jeśli zmieni sposób uwodzenia na bardziej odważny ... ;D?
Co do tego odcinka... 3x20 , wyobraziłam sobie naszą dwójkę tańczącą tango ;DD Do tego Klaus w trakcie zakrwawioną... różą musnąłby usta Caroline pozostawiając na nich krwistą smugę.... To by było gorące..
Ten taniec kojarzy mi się z walką , porządaniem no i miłoscią jednocześnie... - i się kurde rozmarzyłam xD
Ojj taaam...ważne ,aby w ogóle zatańczyli ze sobą ;D
Hyhy, no dokładnie:) ja coś czuję że nawet mogą się jakimś cudem pocałować, Tyler to zobaczy i się wścieknie;)
Kurcze, ta scena którą opisujesz mogłaby być świetna, ale nie wiem czy do wykonania na współczesnej imprezce, nawet jeśli będzie na wzór lat 20XDDD
;DDD Właśnie w moim wyobrażeniu ich taniec obserwował podejrzliwie Tyler ha ;D Zauważyłby ,że coś między nimi jest ;D Miejmy nadzieję ,że ta potańcówka będzie utrzymana w ciekawym klimacie ;D
Zaraz by pokumał, co się święci, haha. No dobra, już to sobie też nawet wyobraziłam:))
Trochę mi Tylera szkoda, ale noooo - on młody jest, kochliwy, zawsze se dziołchę znajdzie, a Klausior jak już się zabuja to pewnie tak raz na 250 latXDDDD
No właśnie;D ''Klausior jak już się zabuja to pewnie tak raz na 250 latXDDDD''
Plec hmm chyba nazwała postać Caroline kiedyś , (tzn to było chyba przed końcem 2go sezonu , kiedy zastanawiała się kogo uśmiercić oO ) '' bezinteresownym promykiem słońca ,'' Taki właśnie promyk jest potrzebny w przepełnionym samotnoscią ,życiu Klausa :) Wgle too....
xDDDD kiedy oglądałam pierwszy raz, bez napisów na szybko scenę z 3x11 z uratowaniem jej przez Klausa , w momencie gdy mówił '' Cały świat czeka na Ciebie '' ja nie dosłyszałam tego '' swiata'' i wgle. No i w 1szym momencie zrozumiałam '' Czekałem na Ciebie'' haha ;D Ale..... teraz myślę, że on naprawdę czekał te 1000 lat na kogoś takiego jak Caroline ;)
"kiedy oglądałam pierwszy raz, bez napisów na szybko scenę z 3x11 z uratowaniem jej przez Klausa , w momencie gdy mówił '' Cały świat czeka na Ciebie '' ja nie dosłyszałam tego '' swiata'' i wgle. No i w 1szym momencie zrozumiałam '' Czekałem na Ciebie''
Dobre, dobreXDD
;D
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0bp8yW7F71qjk2p4o1_500.jpg
Fotomontaż ale i tak mi sie podoba ;D
BOSKIIII !!! :** szkoda że fotomontaż tylko ale kiedyś mam nadzieję że kiedyś takie zdjęcia będą ale że nie będzie to fotomontaż :)))
http://www.fanpop.com/spots/the-vampire-diaries-tv-show/articles/149281/title/tv d-spoilers-about-upcoming-episodes
''A big Klaus and Tyler fight is coming in Mystic falls.'' xD
White, właśnie przeczytałam wszystkie części tego opowiadania o Klaroline, do którego link podałaś wyżej. To było po prostu cudowne. Błagam, napisz jeszcze trochę tego ;D Ja chcę wiedzieć, czy on do niej wróci, czy nie.
Hehe, jak miło:)
No właśnie mam taki tam pomysł...i postaram się to przeprowadzić.
Tylko niestety wcześniej będzie jakaś tragedia;)
Uuuu... Szkoda :( Bo już nie mogę się doczekać.
A ja właśnie zaczęłam pisać nowy rozdział do Kochanicy Pierwotnych. Klaus wróci :)))) Ale nie zdradzę, w którym momencie rozdziału.
No i będzie pierwsza, bardzo intymna rozmowa Lisy i Elijaha. Będzie bardzo ciekawie ;P
martwi mnie troche ten news, ze bedzie walka z tragicznym skutkiem..:( kogos z serialu maja wyrzucic, mozliwe, ze Tylera?
ale za to cieszy mnie to: ''...Klaus and Caroline will hit the dance floor in ”twenties decade dance”
Wiadomo w którym odcinku możemy się spodziewać Klaus and Caroline will hit the dance floor in ”twenties decade dance” mam nadzieję że jak najszybciej :**