PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121958
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Logan Fell

użytkownik usunięty

jak to się stało że został przemieniony w wampira? Kto go przemienił?? Może ktoś ma jakieś pomysły?

użytkownik usunięty

może to wilkołak ;)

więęęęcej literrrrrrrrrr

ocenił(a) serial na 8

To się pewnie okaże w następnym sezonie, ale podejrzewam tego nowego nauczyciela, bo jak pewnie zauważyliscie - on nosi taki pierścień jak bracia Salvatore (albo chociaż podobny), więc podejrzewam, że on też jest wampirem.

Luna111

Ja też mam takie podejrzenia,co do niego^^

PS Widzę,że się zmieniła data odcinka 11,teraz ukaże się 21 stycznia;]Już się nie mogę doczekać^^

ocenił(a) serial na 10

Alaric Saltzman może to być on bo po pierwsze ma ten pierścień po drugie chyba w 9 odc jak on odprowadził ta ciocie i stali już w drzwiach to zauważcie, że on tak spojrzał na framugę drzwi tak jakby nie mógł wejść przez tą barierę, no wiecie jak wampir nie jest zaproszony to wejść nie może. Ale z drugiej strony to poco miałby go stwarzać a potem go zabić. Myślę że to inny wampir jest w mieście. ^^

ocenił(a) serial na 6
asia_kloss

Po co by go zabijał?

<standardowo za krótki>

użytkownik usunięty
asia_kloss

Niee to raczej nie ten nauczyciel. Zgadzam się z Wami, że po co by go potem zabijał... Przypuszczam, że mógł to zrobić ten tajemniczy wampir, którego Elena "potrąciła" samochodem w odcinku 10 ;)

ocenił(a) serial na 8

A ja myślę, że ona nie potrąciła wampira, tylko że to moze być wilkołak, bo jak pamietacie, ten chłopak, syn burmistrza, tak się dziwnie zachowywał jak spojrzał na księżyc.

ocenił(a) serial na 6
Luna111

No, cóż mam nadzieje dowiedzieć się w przyszłym tyg ;] w końcu w czw emitują kolejny odcinek

unfeeling

ja się zgadzam z Luną111 syn burmistrza może być wilkołakiem a co do nauczyciela to jestem ciekawa co to za typ tajemniczy jest. Gdyby był wampirem to by zabijał ludzi a nie ma o tym mowy w filmie. Zobaczymy w kolejnych odcinkach. Serial robi się coraz ciekawszy oby tak dalej

ocenił(a) serial na 8
PubusBubus

"Gdyby był wampirem to by zabijał ludzi" - niekoniecznie, bo jak pewnie się ze mną zgodzisz, Damon jest wampirem, a przecież zabił Lexi, żeby odsunąć od siebie podejrzenia ludzi z miasta. Więc może Alaric (bo tak sie chyba nazywa) miał w tym jakiś cel, np. chciał chronić Jenne.

Luna111

W książce jest, że Alaric to tylko łowca wampirów, a nauczyciela możliwe że przemieniła Katherina. Ale z filmem nigdy nic nie wiadomo - ledwo co jest podobny do książki.

ocenił(a) serial na 10
DaGaaaa_1714

To wiecej nie opowiadaj?