Jak wam się podoba podwójna rola Niny ?
Ja jestem zachwycona bo w scenach których gra Katherine po prostu super mam takie odczucie jak by był 2 rożne aktorki zapomina że Elenę i Kat gra ta sama osoba !
Wielki gratki dla niej ! Jest na prawdę świetną Aktorką też macie takie wrażenie ?
Oj, nie, ja się absolutnie nie zgodzę. Zgaduję, że będę wyjątkiem w tej kwestii, ale wg mnie rola Katherine idzie tej aktorce naprawdę słabo. Czarne charaktery chyba do niej nie pasują, dużo lepiej sobie radzi grając spokojną, poukładanę Elenkę. Przynajmniej takie są moje odczucia po obejrzeniu 1 odcinka nowego sezonu. 2 jeszcze nie oglądałam. Może dziewczyna się rozkręci i w kolejnych odcinkach się wykarze...
MOIM znowu zdaniem Elenie lepiej wychodzi Kat ... ale wtedy kiedy [ jak w pierwszym epizodzie] są obydwie w jednym odcinku...
potem Elena robi ruchy Kat i to mi przeszkadza... niekiedy się gubi... i sama to przyznaje na swoim twiterze...
i ja to widze
ja uważam, że radzi sobie świetnie. w scenach z Kath jest drapieżna, wredna i seksowna, czyli taka jak sobie Kath wyobrażałam! dla mnie na wielki plus!
W części cię popieram, w roli Katherine pokazuję nieco pazurki, jest bezwzględna, zimna i przebiegła.
Natomiast Elena jak dla mnie jest jej słabszą kopią; może i jest bystra itp. ale nie ma porównania do Kath.
Aż trudno uwierzyć że Nina potrafi odegrać tak różne osobowości.
I myśle, że za to należy się jej duży plus, że potrafi zagrać dwie tak różne od siebie role :)