Moim zdaniem opłacało się czekać. Odcinek interesujący, dynamiczny, wątki zaczynają się rozkręcać. Imprezka u Damona i te jego "kociaki" mnie rozwaliły. No i jeszcze Eric i jego żona. Herbatka z "dodatkami ", kawaler Damon....
Damon bez koszulki awwwwww :D
Co do odcinka:D warto było czekać i ciekawe jak to wszystko się potoczy :D hm... co do kawalerów to ja musiałabym się zastanowić czy wybrać Alarica czy Damona :D chyba przystałabym na tym 2 :D Co do matki Matta - dziwna baba ( nie lubię tej aktorki grr)
Proszę, oto namiar
Ale na chwile obecną trzeba czekać. Może wieczorem już będą.
Pozdrawiam.
Mnie też podoba się Alaric. Cóż ja na to poradzę, że oczytane zwierzaki z kilkudniowym zarostem działają na mnie jak marchewka na zająca ;) .
No właśnie zastanawia mnie matka Matta czy ona tylko tak się pojawiła żeby mieszać w jego życiu czy raczej też coś przeskrobie lub przeskrobała ? Wątek z matką Eleny się rozkręca. Ciekawe skąd Isabel miała ten pierścień i jeśli ona jest matką Eleny dlaczego ją oddała - czy dlatego że była zbyt młoda czy może chciała uchronić ją przed wampirami? No i ciekawe kto jest ojcem i kim był ten mężczyzna, który odwiedził Trudy.
Ale to bez
napisów jest.. chyba;p.
Niedługo powinien być odcinek na pecetowcu
;].
Mnie zastanawiają ciągąty matki Eleny do wampirów - w końcu Damon twierdził, żę sama się prosiła o przemianę...no i ten pierścień, ale to raczej od Katherine, poza tym skoro Elena jest podobna do tej drugiej, więc Isobel też powinna mieć coś z nią wspólnego...może dlatego Isobel interesowała się wampirami??? strasznie dużo niedomówień...
niepokojące jest sąsiedztwo wampirze -- Anna, jej matka i ten nowy, coś knują pewnie...
Matka Matta jest raczej,żeby namieszać, mam nadzieję, że zbyt dłuugo sobie nie pogra.
Odcinek byl swietny strasznie mi sie podobal juz nie moge doczekac sie
nastepnego ;) co do Matki Mataa zgadzam sie z poprzedniczka uwazam ze jest
zeby namieszac dziwnie patrzyla sie na zdjecie Eleny na lodowce kiedy Matt
ja otworzyl ale moze mi sie tylko wydaje czuje ze bedzie sie dzialo ;)
a co z napisami????wiek ktoś?? bo my nie mozemy sie doczekac, a napisy
zawsze byly juz po poludniu:(
Yahoo, pojawiła się Anna! :)
Mam nadzieję, że będzie jej trochę więcej i że jakoś skonfrontują ją twórcy z młodszym Gilbertem ^^
I fakt - coraz bardziej lubie Alarica, cały wątek z nim jest dobry. Ogólnie odcinek dobry, chociaż bywały lepsze. Mam nadzieję, że nie zrobia kolejnej przerwy...
Podoba mi się pomysł z matką Eleny ;) no i Alaric ....
Odcinek ciekawy i juz sie nie moge doczekac kolejnego ;)
Odcinek boski, tyle się działa.... Jedne pytania się wyjaśniły i już powstały nowe zagadki...
Jeśli oglądaliście zwiastun odcinka 16 to na pewno już wiecie co Kelly (matka Matta) bedzie wyprawiać ^.^
Jeśli chodzi o odcinek 15 to jestem nim zachwycona.
Zaskakiwał - a to w moim przypadku trudne.
Ja tylko tak przegladalam bo czekam na napisy :)
Ale damon na klacie byl boski xd
I fajnie mu Elena wygarnela o Isabelle ,mial taka mine ;d
Ps. Nie wie ktos dlaczego niektore wpisy sa blokowane?
Co znaczy" być powinny już wczoraj. To jakaś masakra!"? Pamiętaj, że ludzie, którzy je tłumaczą poświęcają swój czas głównie po to, aby osoby, które nie znają dostatecznie dobrze języka obcego mogły komfortowo obejrzeć film.
Jeżeli chcesz, aby napisy pojawiły się szybciej - przetłumacz je sama.
tez mnie to ciekawi, zazwyczaj były szybciej, a teraz nic a nic.
Ja nie wytrzymałam, ściągnełam angielskie napisy i tak obejrzałam. O wiele łatwiej oglada się amerykański serial z ang napsiami, ja wszytsko zrozumiałam.
A co do odcinka, to warto było czekać :D tyle niewiadomych ...
Co kunują wampiry pod koniec odcinka z Anna włącznie, co z matką Eleny, po co wróciła Matka Matta, co z nauczycielem i pierścieniem ... a co to wszystko ma wspólnego z Katrine ..... ufff, to czekamy do następnego odcinka :D
Ja też mam angielskie napisy ściągnięte...Ale chyba powstrzymam się aż ktoś w końcu przetłumaczy je na pl...
Takie czekanie dobija...
B E Z N A D Z I E J A!
Że niby co scenarzyści wymyślili z pierścieniem Alarica?
PS. Dziewczyny - skupiajcie się bardziej na fabule serialu niż na gołej klacie Iana.... :p
co do napisów. CHWAŁA TYM LUDZIOM, KTÓRZY TO TŁUMACZĄ. ja rozumiem
angielski ale nie aż tak cudownie, jak inni:) gdyby serial był po
niemiecku, lub francusku to z chęcią bym przetłumaczyła:) ale czekam z
niecierpliwością bo już umieram z tego czekania:)
Hej, jak ktoś ma angielskie napisy do filmów to może mi przesłać, ja przetłumaczę i dzisiaj wieczorem będzie, chciałam siostrze puścić, ale ona angielskiego nie zna, a długo się na nie czeka....
ok ja je mam to daj mejla to przesle chyba ze wolisz linka:http://napisy24.pl/ tam sa na 1-szej stronie
Ok, dzięki biorę się do pracy. Początek "w poprzednim odcinku" nie będę tłumaczyć najwyżej później, każdy wie o co tam chodzi :)
O jak fajnie wkoncu sie ktos za to wziol
Jak przetlumaczysz to daj namiar.
Bede wdzieczna ;d
Nom sama początkowo zabrałam się za tłumaczenie,ale nie idzie mi to za dobrze...
Parunastu dialogów nie mam pojęcia jak przetłumaczyć,translator tłumaczy to też tak dziwnie,że nie da się skapować sensu zdania...
Ech...Nie pozostaje jak czekać aż pojawią się na hatak.pl albo martakamyk13 przetłumaczy ;]
No ja się angielskiego uczyłam...I nadal się uczę,więc nie umiem wszystkiego przetłumaczyć...
nie bądź taki do przodu, nie w każdych szkołach uczą angielskiego.
Ja angielski umiem,ale wole się skupić na filmie a nie mówionych przez aktorów kwestiach i wyłapywać słówka. Z napisami ogląda się łatwiej i dlatego na nie czekam jak i cała reszta.
Ja zawsze oglądam najpierw bez napisów. W ten sposób zawsze czegoś tam się nauczę(;
Ja w tym roku piszę maturę z... niemieckiego :P Ale radze sobie z angielskim i za godzinę powinny być już napisy. Tylko wybaczcie jeśli będzie coś źle...
Ooo już się nie da...Ech mi się jeszcze udało,ale jest trochę w czasie nie ten teges raz za szybko raz za późno...