AV -FACTOR (THE AV OF OFFTOP) - offtopowy program rozrywkowy. Pomysłodawczyni - BlueberryMe.
Funkcję jurorów objęły: BlueberryMe, adalokezc oraz syllwunia14.
Prowadząca: Awódz naszego Offtopu - Aivia.
Av-Reporter: blush. (prowadzenie wywiadów z uczestnikami)
Funkcje jurorów:
Oceniają avatary uczestników od 1 do 10. Jurorzy podają "kategorię (temat)" avka uczestników np. postać z serialu itd
Dogrywka:
Dwie osoby z najmniejszą ilością pkt. rywalizują razem w dogrywce. Dowolny avatar mają znaleźć sobie max w 7 min. Potem jurorzy decydują kogo chcą oglądać w następnym odcinku na podstawie avków przygotowanych do dogrywki.
Czas emisji:
Program będzie odbywać się co trzy, co cztery dni. Datę i godzinę będę wyznaczać ja tj BlueberryMe lub Avia.
Nagrody:
Zwycięzca otrzymuje 30 gifków z ulubioną postacią i niespodziankę.
Za II miejsce 20 gifków.
III - 10 gifków.
WSTĘPNA LISTA UCZESTNIKÓW:
RAINN
MALINA
GAGEE
SCARY
KATE
ANULKA
ALIEN
BEAUTY
Witam serdecznie w pierwszym odcinku AV - Factora!!!!
<tłumy szaleją ,,krzycząc Av Factor, Av factor>
Dzisiaj dopiero się rozkręcamy, zabraknie niestety naszej pomysłodawczyni, ale zastąpi ją nasz ukochany Offtopowy Pittbull dla Trolli, złote serce dla offtopowiczów Blush!
<tłum krzyczy ,,blush, blush, blush">
Zobaczymy, najpiękniejsze, najbardziej zabawne i niezwykłe avatary związane z VD, a to wszystko dzięki naszym uczestnikom!. cieszmy zatem nasze oczy i serca i serdecznie zapraszam do zabawy razem z nami. Komentujcie, głosujcie, wymieniajcie się opiniami, to nic nie kosztuje! Jesteśmy bardziej niezawodni niż Chajzer i Cichopek, nasze smsy faktycznie są darmowe!
<tłum krzyczy ,,dziękujemy, dziękujemy">
Zatem zabawę czas zacząć!!!!!!!
Jak pierwsza wystąpi Rainn - nasz gikowy ulubieniec, który przeczesywanie internetu opanował w sposób mistrzowski. Czym nas dzisiaj zaskoczy? Czym olśni? A może zje go trema przed konkurencją?
Zatem Rainn pokaż na co cię stać!
Rainnku, jestem pod wrażeniem! Nie widziałam nigdy tego plakatu, jestem nim zachwycona. Najbardziej podoba mi się złudzenie optyczne, ukazujące kobiecą twarz. Do tego kolorystyka, całość plakatu owiana nutką tajemnicy... JESTEM NA TAK!
Dziękuję, dziękuję:)) Jestem taka szczęśliwa! Aż się wzruszyłam http://i494.photobucket.com/albums/rr308/michellerulezd00d/crying.gif :P
Dziękuję, Aivio.
Rainn, plakat mnie zachwycił. Muszę przyznać, że filmu nie oglądałam, ale z pewnością to nadrobię. Świetny pomysł, kolorystyka, drzewa ukazujące kobietę robią wrażenie. Jak najbardziej na TAK!
Teraz czas na najbardziej zalatanego jurora, czyli na MNIE!
Rainnku, plakat boski, aż ciarki po plecach przechodzą. I nie trzeba do tego żadnych mrówek czy innych do tego typu stworzonek. Za filmem nie przepadam, ale grafika powinni zatrudni w Cw!
jestem na tak i daję 10 punktów!
A ja jako że mamy niewielkie problemy organizacyjne, chciałam wspomnieć, ze dziś w jury wyjątkowo blush i ja, obok niezawodnej adalokezc :)
Ada wstań i ukłoń się gościom :)
Teraz moja droga publiczności, wcale nie koszmar, ale nasze offtopowe marzenie senne, czyli
Scary Dreams!!!!!!!!
Ach <biegnie zdyszana zza kulis gdzie próbowała zrobić wywiad z Rainn>
Przepraszam za spóźnienie, znowu jestem pierwsza jak widzę.
Scary, uwielbiam Avatara. Plakat jest bardzo ładny, choć wydaje mi się, że otwarte usta psują cały efekt. Miniatura wygląda jednak zachwycająco. Myślę, że dam za niego 6 pkt.
A więc teraz ja. Plakat bardzo oryginalny, zapewne wybrany przez uwielbienie do filmu. Chodzi tu jednak o sam plakat, a nie film. Dam <myśli> 8 pkt. :)
Plakat jest... magiczny, ale również tajemniczy i mroczny. Podoba mi się.
<podnosi tabliczkę z cyfrą 8> 8 punktów ode mnie :)
Dobra, to w takim razie oceń na szybko Rainn (chyba ze zgadzasz sie z moją oceną, to wtedy zostaw to w spokoju), a potem będziesz oceniała Scary (na samym końcu)
Z Twoją oceną co do plakatu Rainn zgadzam się, widziałam go już raz i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Świetny, dziesiąteczka się należy :)
Dobra, to w takim razie drodzy państwo skład naszego jury to jeszcze raz przypominam
adalokezc, blush i syllwunia14
<Aivia, rzuca to w biegu szukając za kulisami uczestników>