Hej. Wiecie, że zaraz będzie wywiad Kingi Rusin w DDTvn z Paulem?:) Sorki, że tak późno podaję info ale własnie o tym zapowiedzieli, jest jeszcze troche czasu:)
napisałam, że w dzisiejszym odcinku. Jeszcze nie było bo DDtvn konczy sie ok 11. trzeba pilnować.
hehe cieszę się :D super opowieść Paula, jak był w sklepiku na wsi w Polsce :D świetnych ma dziadków:)
Wiedziałam, że czuwałaś :DD
Fajna opowieść o sklepiku. Nie no, Paul jest świetny :DD
Przeczuwałam, że to będzie dziś xD
Chciałabym być w tym sklepie :D Dokładnie, a jak zapieprza po polsku :D
cześć dziewczyny! Przeczytałam tu, że będzie Paweł i na szczęście się załapałam :) ale on jest miły... fajnie, że nawet dziadków zaprosili. i z tą dziewczyną z wiejskiego sklepu xDDDD chociaż nie wiem czy bym chciała być na jej miejscu, sama pewnie bym stanęła jak wryta i nie wiedziała jak się nazywam, w końcu to jest coś, czego się zupełnie nie spodziewała... a weź to potem komuś opowiedz - nikt Ci przecież nie uwierzy xD
-W czerwcu albo w lipcu skończysz 30 lat, tak?
- Tak, tylko nie mów dziewczynom.
Kocham Go :D
też na to zwróciłam uwagę, ogólnie bardzo pozytywne wrażenia - lubię Pawła (nie mylić ze Stefanem:P), chociaż trochę żałuję, że Ian nie jest Polakiem ^^
no, to byłoby coś... gdyby on się pojawił w "moim wiejskim sklepiku" pewnie próbowałabym go obezwładnić, związać i zabrać do domu xD
Nathaniel jest Chorwatem, więc ja mam jeszcze lepiej bo mam załatwione wakacje :P
problem w tym, że pewnie sama sobie bym nie uwierzyła... no zastanów się... pracujesz w wiejskim sklepiku, a tu nagle wchodzi Stefan i mówi "dzień dobry, poproszę sok"... yyyyyyyyyyyyy xDDD
Spokojnie, wywiad na pewno lada chwila będzie w necie. Ja też nie widziałam (za bardzo jestem zajęta przed pracą).
Widziałam na YouTubie są już dwa filmiki, ale w jednym dżwięk słaby a w drugim widzę czyjś cały telewizor + ścianę i taki malutki obraz jest... :D Poczekam jeszcze :D
Z ciekawości, przejrzałam tam fragmenty... Heh, zawsze wiedziałam, że Paul to cudowny chłopak. Uwielbiam go (w przeciwieństwie do Iana).
Paul jest sympatyczny, ciepły i taki naturalny. Ian mimo całej mojej sympatii do Niego wydaje mi się być zapatrzonym w siebie.
Jak tak będziemy patrzeć, to każdy aktor bardziej lub mniej ulega szaleńcu bycia sławnym. Wyobraź sobie, że jesteś w branży filmowej ileś tam lat i nagle z dnia na dzień stajesz się sławna. Twoja twarz jest w gazetach, a ludzie zaczynają piszczeć na twój widok na ulicy. Można od tego zwariować. Najbardziej to widać niestety u Iana, który na każdym spotkaniu z dziennikarzami i fanami, sprawia wrażenie, jakby chciał wszystkim pokazać "Patrzcie, jaki jestem cudowny". Aż nóż w kieszeni mi się otwiera na jego widok. Co innego Paul. Bardzo sympatyczny, kulturalny facet. Może jest trochę w siebie zapatrzony, ale nie pokazuje tego aż tak bardzo, jak jego kolega z planu.
Ja rozumiem, że bycie sławnym tak jak Oni poprawia samoocenę, ale nie trzeba się z tym tak obnosić :)
ja aż tak bardzo nie skupiam się na ich wizerunku pozaserialownym, widziałam parę wywiadów czy konferencji, ale być może za mało, żeby wyrobić sobie zdanie - jedyne co mogę stwierdzić to to, że cała ekipa wydaje się naprawdę lubić i dobrze bawić w trakcie kręcenia TVD, a to bardzo fajne :)
Owszem. Tylko dlaczego tego nie napisałaś wcześniej w przypadku przereklamowanego Iana? On to dopiero się nieźle z tym obnosi :D
Nie pamiętam tego. Już myślałam, że u niego tylko ja to widzę ;D
Z męskiej obsady, najbardziej podoba mi się zawsze zachowanie Morgana - taki trochę zagubiony, nieśmiały...Po prostu uroczy. Typowy Britol ;D
Prawda, ja to się zawsze dziwię, że on będąc takim nieśmiałym taki karkołomny zawód wybrał;))))
Nie ma nic więcej... Poczekam, nie wiem... parę godzin? ;p więcej chyba nie wytrzymam ;p jak nic nie dorzucą to będę musiała to zobaczyc :P
Obejrzałam już :D Jednak żałuję, że przegapiłam w tv... Ale fajne to było, fajne :D
http://dziendobry.tvn.pl/video/paul-wesley-zaobraczkowany,1,newest,37506.html
tutaj macie wywiad w dobrej jakości + wywiad z jego dziadkami.
Przypomniało mi się, jaki Paweł jest zajebisty prywatnie:))))
Szkoda go, że musi grać taką memułkę Stefcia;)
ja też oglądając z nim kilka wywiadów nie mogłam uwierzyć, że taki świetny, mega sympatyczny i wyluzowany chłopak gra mende!!!!!W dodatku bez zbolałych min wiecznego cierpiętnika jest naprawdę hot (aż człowiek zazdrości jego żonce, która nota bene dla mnie jest Melissą z PLL:P).
Z kolei Ian wydaje się trochę za bardzo zblazowany, ale ogólnie cała ekipa TVD sprawia dobre wrażenie:)
Ian to zawsze przy kamerach tak cwaniakuje trochę...
Ale w sumie trudno mu się dziwić, skoro każdy mu mówi że jest zajebisty, to musiał w to uwierzyć;)
A Pawełek ma świetne poczucie humoru, poza tym..polska krew, prawda:)))
Masz racj, ogólnie to super ekipa jest, właściwie przepadam za nimi wszystkimi.
A dziadek jego jaki uroczy:
"Ty to jesteś zawsze elegancka, a ja to raczej niedbały jestem"
XDDDDDDDDDDDDDD