Lol. A nie badała go przez dwa sezony?
Moim zdaniem Car powinna darować sobie takie rady... kocham ją i uwielbiam Klaroline, ale jeśli chodzi o sprawy uczuciowe... sorry, nie jest dobrym autorytetem xD
“Elena doesn’t keep it a secret. What gets said about it is part of the episode. It’s addressed but not addressed.”
— Julie Plec
“Damon comes in at an unfortunately romantically inopportune moment to say, ‘Fun’s over. We’ve got a problem.’ Damon is actually, like, a double c—blocker in this episode,’ now that I think about it. There’s two moments where Damon interrupts something romantic accidentally.”
— Julie Plec
eeekstra. Serio, będę ryczeć jak głupia, gdy to zobaczę. Kilka dni temu motel, łóżko, całowanie się, a potem ma zobaczyć Elenę tańczącą ze Stefanem przy prawie-pocałunku? dziękuję, wychodzę.
kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ja pier dole, ile można? Mówię całkowicie poważnie. Rebekah, Kol, Bonnie? poje bało?
Całkowicie im odwaliło.
Damon to chyba nigdy nie będzie szczęśliwy jak tak dalej będzie :(((((((((((((((((((
Może jak Elena zobaczy jak Damon zareaguje na to, że ona ze Stefem poszła i zobaczy jego minę pełną cierienia to się ogarnie. Albo chodzi o to, że w rozmowie ze Stefem powie, że nic już z tego nie będzie. Więc to by było dobre dla Deleny :)
Według Stelenowców, Damon przyznał się Elenie w łóżkowej scenie z 3x19, że chce być zły :DD
Nie wiem jak można jego słowa w ten sposób odebrać... może to z moim mózgiem coś nie tak.
Tak, bo ja tak naprawdę kibicuję Stelenie, ale gadam z wami, bo jestem ukrytym szpiegiem :P
Aha :D Kurde, oni chyba naprawdę widzieli poszerzoną wersję tej sceny - puszczalską Elenę i teraz to :P
No ale nie jest tak? Przecież powiedział, że jak ludzie widzą dobro to wymagają dobra a on NIE CHCE spełniać ich zachcianek.
Lol. Elena spytała się go dlaczego nie chce POKAZYWAĆ dobra, które czyni, a nie dlaczego nie chce BYĆ dobrym.
I nie zachcianek, a OCZEKIWAŃ. Damon potrafi i chce czynić dobro, tego nauczyła go Elena. Ale wie, że nigdy dla nikogo nie będzie idealny. Nie będzie Sain Sztefynem, któremu wszystko uchodzi na sucho.
miętowe tło <3
Cudna Nina <333
tekst mógłby myć moim zdaniem odrobinę ciemniejszy, ale całość cudnie.
Dla mnie jeden wielki kod to te wasze rozmowy o tumblrze i jego specyfikacji od strony technicznej, więc kompletnie nie wiem o co chodzi :) Tylko moja opinia, ważne żeby Tobie się podobało :)
Dziś gra Real i Bayern? Hm, może Bawarczycy przejdą, wolałabym.
Taaaaaak :D 1:1 i żegnaj realu sralu :) Teraz w LM kibicuję Chelsea, bo zasłużyli :)
Nie śledzę już z taka uwagą tych wszystkich wydarzeń sportowych jak kiedyś, więc jak mecz dzisiejszy zakończy się 1:1 to Real odpada, dobrze rozumiem?
Nie wiem jak Chelsea gra w tym sezonie,ani jednego meczu nie oglądałam. Jednak pokonanie Barcelony i wejście do finału LM mówi samo za siebie. Z tych drużyn, co zostały to ja też bym chciała by oni wygrali. A jak w Premier League im idzie?
Tak, odpada bo grają w Madrycie (bramki na wyjeździe liczą się podwójnie) :)
6 miejsce
No nie najlepiej ich idzie. Obstawiałam ich w półfinale LM a skończyło sie chyba na ćwierćfinale, tak? Real 2:0 Bayern.