Nie sami, ale trójka to też dużo :D
+ nikt z nich nie kibicuje Barcelonie, bo ja im kibicuję, drażniące -,-
Tata jest neutralny, ale Barcy nie kibicuje, żeby się ze mnie pośmiać jak przegrywają. Oczywiście ja śmieję się z niego częściej - jak wygrywają :D
Bracia tylko i wyłącznie Legia Warszawa.
Lubiłam go za czasów MU, jednak potem jak został kapitanem drużyny narodowej(!), a mało z siebie dawał, jak na niego, to miałam go już dość. Poza tym jego aktorskie zachwanie na boisku drażni mnie niesamowicie. Co nie znaczy, że umiejętności i talentu mu nie brakuje. Ja zdecydowanie lubię Xaviego - rozgrywajacy, kieruje grą, akcją. Mało strzela, ale on stwarza dużo sytuacji ku temu,
Dokładnie, Ronaldo to niby taka wielka gwiazda -,-
Ja lubię grę Villi i strasznie mi go brakuje :(
Chcieć nie znaczy zawsze móc, jednak mam nadzieję, że zagra. Też go lubię bardzo :)
Ech czyżby czekały nas rzuty karne?
o kurde jak się cieszę :D
Kibice Realu śmieli się wczoraj z Messiego jak spieprzył karnego a ich Kristianek lepszy jest xD
Chciałabym iść na mecz Hiszpanii, ale wylosowałam Grecja-Rosja...ale przynajmniej zwiedze Narodowy ;D
oo, i tak masz świetnie, że jakikolwiek bilet dostałaś :)
Hiszpania = Iniesta, Xavi, Pique, VILLA mam nadzieję <3
Torres(ale chyba po wczorajszym meczu go nie lubisz ;p) Casillas,Fabregas ;p sami przystojniacy :) Villa mam nadzieje,że wyzdrowieje,musi :P
Euro jeszcze lepsze, bo same dobre państwa grają, w końcu są z Europy ;)
A świat to oprócz Argentyny i Brazylii nie ma nic ciekawego :P
A mnie nie rusza, aż sama jestem zdziwiona, heh. Pamiętam jak 4 lata temu doczekać się nie mogłam, a teraz nic. Tak samo z IO.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lkf98yEErB1qizu52o1_500.gif
That’s how I see that scene.
Stefan, Damon could be an impulsive man, but you? Your girlfriend is going to die at 90 % and you..shrug? REALLY?
Stefan’s too busy kissing her ass to call her out when she’s being dumb. To Damon he’ll sarcastically say “We should all listen to Elena, right? I mean, her plans always work out so well, don’t they?” But to her face he’ll say “Maybe Damon needs to realize that you can take care of yourself”. Two-faced bitch. Just when I’m about to like him again I remember all of this fuc kery and I’m like nvm…
Matko jedyna, niech ona już będzie z tym Damonem always and forever, by się ten trójkąt zakończył w końcu :D