No właśnie - zakładając, że będzie 6 sezonów, to czy nie jest za wcześnie na przemianę Eleny w wampira? Ja obstawiam, że albo ona się właśnie przemieni, albo Damon w człowieka. Ponoć ma się pojawić nowy wróg. Może wprowadzą jakieś nowe postaci supernaturalne :P No kompletnie nie mam pomysłu.
Opcja z przemianą w ludzi nie wchodzi w grę, bo zarówno Kevin jak Julie to wyśmieli. Tak czytałam. 6 sezonów? Kto tak powiedział, gdzie ta pewność ;] Z taką oglądalnością to oni sobie mogą gadać. Poza tym moda na wampiry przemija. Ja widzę coraz więcej o zombie, mają powstać filmy itd. Przerażające ;D
Nie mówię, że wszystkie wampiry, ale to jest dla mnie bardzo prawdopodobne. Poza tym nauczyłam się nie wierzyć w słowa Julie :P
Z oglądalnością nigdy nic nie wiadomo, ale TVD ma najlepszą oglądalność na tej stacji, więc... :)
No coś Ty :D Ja się jeszcze z zombie ostatnio nie spotkałam :P
Ale nie na tym serial polega, by zamieniać wampiry w ludzi. Głupota...
Naprawdę dużo jest o zombie :) Przygotowania do apokalipsy jakieś, bronie, cuda - już moda jest na to w USA :P
Teraz już wiesz. I ma wyjść film o chłopaku zombie i zakochanej w nim dziewczynie :P Zombie będzie grał ten co był Tonym w Skinsach ;p
Elijah może wróci???? Kath, dopiero jak Klaus zniknie? Już, bo go uśmiercą :P Co najwyżej zakłują w łańcuchy, zabetonują, ale nie zabiją.
Właśnie pomyślałam nad wypowiedzią Plec. Zauważyłyście, że w ten sposób dała nam podpowiedź, że Salvatorowie nie pochodzą od Klausa? Obaj zostali przemienieni przez Katherine, więc... Gdyby cała trójka pochodziła od niego, to jak Katherine miałaby wrócić po śmierci Klausa, skoro by wtedy nie żyła razem z nim? Chyba rozumiecie, o co mi chodzi.
Ty no właśnie :D
"Nie zobaczycie ani nie usłyszycie o Katherine dopóki Klaus nie zniknie na dobre"
Czyli nie są od Klausa ;D
Brawo Xena :D Ten spoiler jest od jakiegoś czasu, dlaczego nikt tego nie zauważył?:D
OMG, to może pochodzą od Eliasza - wtedy pewność, że jego nigdy nie zabiją :D
Ja od samego początku podejrzewałam Eliaszka ;) Ze Scary Mary mogło być tak, że mogła go czymś wkurzyć, podwalać do niego.... Mogła dać mu milion powodów, by ją przemienił ;D
Tylko po tym odcinku 3x19 mam jakieś dziwne wrażenie, że to jednak Kol to zrobił ;D Jakoś tak dziwnie wtedy o niej mówił...
Nie zdziwiłabym się. W końcu też jest przy okazji mężczyzną ;D Ile w końcu można żyć w celibacie ;P
Ale potem pewnie też wiele razy sobie poużywał ;P Pewnie by się okazało, że o wiele częściej, niż jego bracia (po przemianie) razem wzięci ;P Wiesz "Cicha woda brzegi rwie" ;P
U mnie pada i za pół godziny wychodzę do pracy...brrr...
Co do tamtego... Znalazłam ekstra filmik o Klausie i Elenie, ale dam go wieczorem, do obejrzenia przed snem ;P Ostro tam ;P
A Eliaszek... On od samego początku nie wyglądał mi na świętego ;P
Też mnie to zmartwiło z Eliaszkiem :( To brzmiało tak, jakby jednak nie miał wrócić :(
Ale będę lała z tego, jak ją nie przemienią, gdy wszyscy będą na to nastawieni ;D
Jak na ironię, w moim opowiadaniu już nim jest - Eliasz ją przemienił ;P
OMG ;DDDD Pamiętam, jak brechtałam, jak podczas seansu zobaczyłam go malującego obraz ;D
Ok na zdjęciu jest Stefan, bo sama stacja ponoć podpisała te zdjęcie ;p
"The Departed” – Pictured (L-R): Paul Wesley as Stefan and Nina Dobrev as Elena in THE VAMPIRE DIARIES on The CW. Photo Credit: Annette Brown �2012 The CW Network. All Rights Reserved."
Na pewno po wypadku wymazał jej pamięć, to widać na zdjęciu, bo ma sweterek z retrospekcji. Przypomni sobie po przemianie w wampira. Zagadka rozwiązana ;D
O właśnie :D Też sobie myślałam dzisiaj, że po tym wypadku to po prostu musiał jej wymazać pamięć. No bo zakładając, że nie straciła przytomności to musiała widzieć, że ktoś ją ratuje. A nawet gdyby była nieprzytomna, to nie byłoby to dziwne, że tak sama z siebie się uratowała?
Zapytałam gdzieś, zobaczymy co Sonja napisze ;D
Jeśli dobrze kojarzę, to Elena mało co pamięta z wypadku tak?
O, ciekawe :D
No właśnie. A to takie trochę naciągane. Na bank Stefo coś z tym namieszał. Nie bez powodu pokazywaliby ten wypadek.
Doskonale pamiętam, że ponoć ojciec Eleny kazał ratować najpierw ją, a nie ich. Dużo wiedzieli o wampirach, więc na pewno zauważył kim jest Stefan. Po wypadku mógł wejść do domu, bo właściciele umarli. Dał pewnie swoją krew by Elena szybciej z tego wyszła, w szpitalu się nie znalazła. Na zdjęciu wymazuje jej pamięć, to na pewno to :D