http://kwejk.pl/obrazek/1304377/o-ku-wa-zabij-zabij-zabij.html to ja :D Swoją drogą śnił mi się Depp wczoraj ;D
Był u mnie w szkole, niby jeszcze do niej chodziłam. Nie czułam żadnej tremy w tym śnie, ha sny są na odwrót na pewno jednak ;D
Też idę spać, kolorowych.
Rainn (\(^.^)/) :************************************ Kopę lat :***********************
Nate'a sobie nosisz? :D
Ostatni raz rozmawiałyśmy w maju :o Co tam, jak tam? Jakieś plany wakacyjne? :D
Yep, Robert zagra w City of Bones asdfghhj <3
O rany :o Sesja poszła śpiewająco, wakacyjne plany to seriale i książki. :) Teraz nadrabiam SN :P a potem Lost. :) A jak u Ciebie? :)
Oo, super, przypomniałaś mi, że muszę najpierw przeczytać :D
Czytaaaaaaaaaaaaaaaaaaj CoB! :D Ja muszę dokończyć 5 część:P
Gratuluję sesji :* Który sezon SN? :P Ja jeszcze nie mam konkretnych planów, korzystam z jeziorka i nadrabiam zaległe odcinki i książki ;)
Zabiorę się za to w najbliższym czasie :)
Dziękuję :* A Twoja jak? :) Kończę 5 sezon :P To wakacyjny plan chwilowo mamy taki sam :) A co oglądasz i czytasz? :)
Koniecznie :) Zdałam wszystko, żadnych poprawek we wrześniu, uff :D Ooo, to nie tak źle:P Myślałam, że nadal drugi sezon :PP Mam do nadrobienia jeszcze mnóstwo seriali, obecnie oglądam Spartacusa, Borgiów, Lip Service, Grimm, Legend of the Seeker, The Killing :P Powtarzam sobie odcinki Moonlight, chciałam obejrzeć ponownie Lostów, ale w te wakacje chyba nie dam rady :P I około 10 książek mam zaczętych omg :P
No to najważniejsze, że bez poprawek :D O, wypraszam sobie, 2 sezon oglądałam w czerwcu :P
I jak fryzura Cesare? :) Nie wiem, w którym momencie jesteś, ale 2 ostatnie odcinki ..... Wooow :) Pozostałych nie oglądam, które wymieniłaś, jedynie Grimm i TK mam na liście :) No i książki ... Doby mi brakuje na wszystko :P
Jestem w połowie 2x01 i Cezar ma ładne loczki:) Wydaje mi się, że polubię ten sezon :P Grimm jest tak strasznie nudne, że radzę trzymać się z daleka :D
A wiecie, co jest w tym wszystkim najlepsze? Że to jest dopiero JEDNO zdjęcie :D A jutro będzie ich pełno :DDDDDDDDDD
ej, ale ta definicja nie jest najgorsza xD "drools during sleep" -> http://im.glogster.com/media/13/47/53/73/47537393.jpg - pasuje :P no i "beautiful to look at" :P
Blush :************************************** Wpadałam na chwilę na kokpit, bo internet mi mulił, burze itd. :) No i nadrabiam SN a to trochę czasu zajmuje :D
Co tam, co tam? :) Oglądasz DW? :)
Jeszcze nie zaczęłam :P Na razie zrujnowali mi dwa OTP-y, boję się zabierać za nowe seriale :D
Ja się przyzwyczaiłam do tego, że albo rujnują moje OTP, albo shippuję parom, które never nie będą razem :D
Blush, widziałaś, jak to pięknie wyglądało? :D http://img841.imageshack.us/img841/8798/obraz1mi.jpg
Awwww <3 Kiedy to było? :D
A masz może screen kiedy kilka z nas miało to samo zdjęcie Iana na avku?:D
Nawet nie tak całkiem dawno :)
Pewnie, że mam, ale na lapku, muszę skopiować :D Od razu mogę Twoje wyznanie Sztefanowe wrzucić xDD
Hm... rzeczywiście:P
Ok:D To jak będziesz mogła to skopiuj. Wyznanie Sztefanowe też wrzuć, bo jestem ciekawa co ja tam napisałam :D Ostatnio odkryłam Sztefanową wypowiedź Ady, także nie będę sama :D