Delena pewnie skończy jak oni - Damon umiera, Elena wreszcie wyznaje mu miłość, "we were meant to be" i koniec -_-
Nian jest cudowny <3
xD My mogłybyśmy naprawić trójkąt, a Xena, White i Madame wątek z pierwotnymi :D
Niedawno przeczytałam na tumblrze czyjąś wizję: Damon umiera, Elena przychodzi do jego pokoju, nakłada jego skórzaną kurtkę i zwija się w kłębek na łóżku. Cudne to, ale ja bym chciała jeszcze dodać do tego moment, w którym Elena cała zapłakana szepcze "I love you", a Damon leży obok niej, jako duch.
Wiem, jesteś beznadziejną romantyczką -_-
awwwww :(((
Mogłoby tak być, byle to nie było pierwsze "I love you", które by mu powiedziała.
Hej :**********
Mi też się to wszystko nie podoba. No ale myślicie, że gdyby Elena wybrała Damona to w 4 sezonie żyliby długo i szczęśliwie bez żadnych problemów? Przecież Julie na bank by to zniszczyła.
Gdyby Elena wybrała Damona w takiej sytuacji, w jakiej wybrała Stefana to bym się tak baardzo nie cieszyła. Bo to była decyzja podjęta pod presją, na szybko i gdzieś w głowie (i sercu?) by jej cały czas Stefan siedział.
Masz rację. Ale ten wybór to był jakiś niewypał. Wybieram Ciebie, ponieważ pojawiłeś się w moim życiu kiedy byłam w depresji i zakochałam się w Tobie w ciągu dwóch dni i wiesz co, wzruszasz ramionami kiedy próbuję się zabić i próbujesz zrzucić z mostu więc dzięki Tobie mam ochotę żyć, myślę, że taka właśnie powinna być miłość, nie wiem do końca czym ona jest, ale mój wybór jest chyba słuszny, zapomniałam o tym, że pozwoliłeś mi utonąć, tak to była moja decyzja, dziękuję ci za to, mój boże, wzbudzasz we mnie taką wolę walki i chęć do życia, nasza luv jest epic.
Może dobrze się stało, że Elena wybrała teraz Stefka. Jak napisała ikisseddamon, Damona wybierze, jak będzie wiedzieć czym jest miłość, a nie czym powinna być.
Tak, ten wybór to był kompletny niewypał. Ale jakby nie paczeć dzięki temu Stelena się pogrążyła jeszcze bardziej. Ten ship nie ma dla mnie racji bytu. To jest jakieś kompletne nieporozumienie.
Hej:)
Kate, wiesz że Cię kocham i w ogóle, ale przed finałem wszystkie spoilery i znaki na niebie mówiły ci, że Elena wybierze Damona i co z tego dobrego wyszło :D
Nie :D W drugą stronę to raczej nie działa :D A jeśli już, to te spoilery, o których mowa, mają jakąś logikę. Co mnie obchodzi, że Ian chce grać złego Damona? Nie będzie tak, bo Damon nie jest zły. Ewentualnie może udawać, tak jak to czasami bywało.
Wiesz jak jest z logiką w TVD.
http://media.tumblr.com/tumblr_m72k3nCAaQ1r9mid8.gif
http://damons-cucumber.tumblr.com/post/23830199651/what-if-a-delena-fanfic Blush, czytałaś to?
A propos fanficów - wiecie, że Lianne z delenawhore jest jedną z postaci w If You Can Afford Me( http://www.fanfiction.net/s/6599920/1/If_You_Can_Afford_Me )? :D
Fajnie, 4x01 będzie kolejnym powodem do nienawidzenia Stefana + to jeszcze bardziej pogrąży Stelenkę :D
a tak serio, co on ku*wa odwala?
"I seriously hope that this is some fake spoiler. WTF is going on with TVD? Why are the writers so bent on making me dislike Stefan even more than I do now? Stefan MAD at Damon for ALLOWING elena to transition? The same Stefan that made his brother turn cause he didn’t want to spend eternity alone? Plus allowing. So it’s gonna be Elena’s call. What about the blind respect for her wishes?"
THIS.
Mówię wam, też serial się pogrąży.
Stefan się pogrąży. I dobrze. Nie dość, że zostawia ją w wodzie, przez co Elena UMIERA, to jeszcze nie chce, aby ją zmuszano to przemiany, żeby ŻYŁA. No błagam... Rozumiem, że to serial, ale gdyby mój facet nie wykazywał zainteresowania moim życiem/śmiercią i nie walczyłby o mnie, gdy mogłabym umrzeć, to ja bym wątpiła w jego miłość. A Stelenowcy niech sobie mówią, co chcą. Ja to tak widzę
Przecież to znów idealnie ukaże różnicę między D i S oraz DE i SE. Elena może być szczęśliwa, że Stefan szanuje jej decyzje, ale w końcu weźmie pod uwagę to, że to Damonowi bardziej zależy na jej życiu.
To jest śmieszne :P
BuzzSugar @BuzzSugar
We just saw a teeny bit of footage from #TVD season 4 of Stefan being mad at Damon for letting Elena change into a vampire #@CW_VampDiaries
Sasha @JustOutside1
@BuzzSugar do you mean Damon being mad at Stefan?
BuzzSugar@Buzzsugar
@JustOutside1 Ha, no actually. I was right. Stefan is mad at Damon.