PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122095
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Delena pewnie skończy jak oni - Damon umiera, Elena wreszcie wyznaje mu miłość, "we were meant to be" i koniec -_-
Nian jest cudowny <3

użytkownik usunięty
Rainn

nie przeżyłabym tego :o

użytkownik usunięty
Rainn

O, ja mam w głowie cudną wersję Delenowej sceny, jeśli Damon miałby umrzeć -_-

Jaką, jaką? :D Uwielbiam Twoje scenariusze, powinnaś zająć miejsce Julie :D

użytkownik usunięty
Rainn

xD My mogłybyśmy naprawić trójkąt, a Xena, White i Madame wątek z pierwotnymi :D

Niedawno przeczytałam na tumblrze czyjąś wizję: Damon umiera, Elena przychodzi do jego pokoju, nakłada jego skórzaną kurtkę i zwija się w kłębek na łóżku. Cudne to, ale ja bym chciała jeszcze dodać do tego moment, w którym Elena cała zapłakana szepcze "I love you", a Damon leży obok niej, jako duch.
Wiem, jesteś beznadziejną romantyczką -_-

użytkownik usunięty

awwwww :(((
Mogłoby tak być, byle to nie było pierwsze "I love you", które by mu powiedziała.

użytkownik usunięty

Ale pierwsze "I love you" będzie pod koniec... gdy podróż się skończy :P

użytkownik usunięty

bo wciąż jest historia do opowiedzenia, zanim te słowa wyjdą z jej ust

I uśmierciłybyśmy Sztefyna! <3

Płaczę... :(

użytkownik usunięty
Rainn

Usuwam z listy...

Podobno w 3x08 Hanna ma walczyć o Caleba aaaaaaaaaaaaaa

użytkownik usunięty

ooooo <3

yesssss! <3

Rainn

Hej :**********
Mi też się to wszystko nie podoba. No ale myślicie, że gdyby Elena wybrała Damona to w 4 sezonie żyliby długo i szczęśliwie bez żadnych problemów? Przecież Julie na bank by to zniszczyła.

użytkownik usunięty
Kate123

Gdyby Elena wybrała Damona w takiej sytuacji, w jakiej wybrała Stefana to bym się tak baardzo nie cieszyła. Bo to była decyzja podjęta pod presją, na szybko i gdzieś w głowie (i sercu?) by jej cały czas Stefan siedział.

Kate123

Julie wszystko zniszczy. Kevin come baaaack :(

użytkownik usunięty
Kate123

Masz rację. Ale ten wybór to był jakiś niewypał. Wybieram Ciebie, ponieważ pojawiłeś się w moim życiu kiedy byłam w depresji i zakochałam się w Tobie w ciągu dwóch dni i wiesz co, wzruszasz ramionami kiedy próbuję się zabić i próbujesz zrzucić z mostu więc dzięki Tobie mam ochotę żyć, myślę, że taka właśnie powinna być miłość, nie wiem do końca czym ona jest, ale mój wybór jest chyba słuszny, zapomniałam o tym, że pozwoliłeś mi utonąć, tak to była moja decyzja, dziękuję ci za to, mój boże, wzbudzasz we mnie taką wolę walki i chęć do życia, nasza luv jest epic.
Może dobrze się stało, że Elena wybrała teraz Stefka. Jak napisała ikisseddamon, Damona wybierze, jak będzie wiedzieć czym jest miłość, a nie czym powinna być.

użytkownik usunięty

THIS THIS THIS :))

Tak, ten wybór to był kompletny niewypał. Ale jakby nie paczeć dzięki temu Stelena się pogrążyła jeszcze bardziej. Ten ship nie ma dla mnie racji bytu. To jest jakieś kompletne nieporozumienie.

Kate123

Ale scenarzyści tego nie widzą wrr -_-

Rainn

Niestety :/

użytkownik usunięty
Kate123

Hej:)
Kate, wiesz że Cię kocham i w ogóle, ale przed finałem wszystkie spoilery i znaki na niebie mówiły ci, że Elena wybierze Damona i co z tego dobrego wyszło :D

:*****
No właśnie, dlatego nie można wierzyć w spoilery :D

użytkownik usunięty
Kate123

No a teraz może być na odwrót :D Jesteś pewna że tego nie będzie, a może być :D

Nie :D W drugą stronę to raczej nie działa :D A jeśli już, to te spoilery, o których mowa, mają jakąś logikę. Co mnie obchodzi, że Ian chce grać złego Damona? Nie będzie tak, bo Damon nie jest zły. Ewentualnie może udawać, tak jak to czasami bywało.

użytkownik usunięty
Kate123

Wiesz jak jest z logiką w TVD.
http://media.tumblr.com/tumblr_m72k3nCAaQ1r9mid8.gif

This :DDDDDDD

użytkownik usunięty

ahahahahhahh :DDDD

użytkownik usunięty
Kate123

http://damons-cucumber.tumblr.com/post/23830199651/what-if-a-delena-fanfic Blush, czytałaś to?

użytkownik usunięty

ok, już widzę "goodnight-elena reblogged..." ;)
Jak ja bym chciała taką scenę.

użytkownik usunięty

Przeczytam jeszcze raz ;)

użytkownik usunięty

Cudne <3 Zapomniałam już o tym.

Piękne to jest <3

A propos fanficów - wiecie, że Lianne z delenawhore jest jedną z postaci w If You Can Afford Me( http://www.fanfiction.net/s/6599920/1/If_You_Can_Afford_Me )? :D

użytkownik usunięty
Rainn

Nie wiedziałam :D

Awww :(

Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m76pnsdmCC1qm8787o3_250.gif
Julie już znalazła kolejną ofiarę :D

Kate123

Run Steven ruuuuuun

użytkownik usunięty
Kate123

Biedny :(

użytkownik usunięty
Kate123

Ta kobieta mnie przeraża.

użytkownik usunięty
Kate123

wywalają pocałunek xD

użytkownik usunięty

Co?

użytkownik usunięty

3x19 wywalają z gry scenkowej

użytkownik usunięty

A, już nie patrzę na tą grę. Nie ma totalnie sensu.

Kate123

"Stefan is mad at Damon for allowing Elena to transition." serio? :DDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Rainn

Fajnie, 4x01 będzie kolejnym powodem do nienawidzenia Stefana + to jeszcze bardziej pogrąży Stelenkę :D
a tak serio, co on ku*wa odwala?

Rainn

Padłam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Prawdziwa epic luv :DDDD

użytkownik usunięty
Rainn

"I seriously hope that this is some fake spoiler. WTF is going on with TVD? Why are the writers so bent on making me dislike Stefan even more than I do now? Stefan MAD at Damon for ALLOWING elena to transition? The same Stefan that made his brother turn cause he didn’t want to spend eternity alone? Plus allowing. So it’s gonna be Elena’s call. What about the blind respect for her wishes?"

THIS.
Mówię wam, też serial się pogrąży.

użytkownik usunięty

Stefan się pogrąży. I dobrze. Nie dość, że zostawia ją w wodzie, przez co Elena UMIERA, to jeszcze nie chce, aby ją zmuszano to przemiany, żeby ŻYŁA. No błagam... Rozumiem, że to serial, ale gdyby mój facet nie wykazywał zainteresowania moim życiem/śmiercią i nie walczyłby o mnie, gdy mogłabym umrzeć, to ja bym wątpiła w jego miłość. A Stelenowcy niech sobie mówią, co chcą. Ja to tak widzę
Przecież to znów idealnie ukaże różnicę między D i S oraz DE i SE. Elena może być szczęśliwa, że Stefan szanuje jej decyzje, ale w końcu weźmie pod uwagę to, że to Damonowi bardziej zależy na jej życiu.

To jest śmieszne :P

BuzzSugar @BuzzSugar
We just saw a teeny bit of footage from #TVD season 4 of Stefan being mad at Damon for letting Elena change into a vampire #@CW_VampDiaries
Sasha @JustOutside1
@BuzzSugar do you mean Damon being mad at Stefan?
BuzzSugar@Buzzsugar
@JustOutside1 Ha, no actually. I was right. Stefan is mad at Damon.

użytkownik usunięty
Rainn

nie mogę się doczekać odcinka ;)
Ale to Damon będzie egoistą. To nic, że żyjąca Elena uszczęśliwiłaby Jera, Matta, Car, Bonnie, jego.. to nic. Będzie egoistą, bo zawalczy o jej "życie" i zmusi ją do racjonalnego myślenia.