będzie jazda, jak Julie sama się zatrudni jako aktorka TVD i zacznie grać "nową miłość Damona" xDDDDD
och, to spojrzenie, mógłby na mnie tak paczeć <3333 ale potem przyleciałaby Julie na skrzydłach nietoperza i wydziobała mi oczy zakrzywionym dziobem xD
http://t-v-d.tumblr.com/post/27308971350/question-if-damons-going-to-be-happy-ab out-elena oni chcą dex :P
Zauważyłyście, że dali w zwiastunie Stefana mówiącego Elenie "It's never gonna be the same"? :)
"I find it really interesting that the producers included in the trailer Stefan screaming “It’s never gonna be the same, Elena!” …. Hmm I wonder what it means….. Other than the obvious fact that STELENA IS PAST, DELENA IS FUTURE. CASE CLOSED. EVERYONE CAN GO HOME." :P
I JEŚLI Elena będzie chciała przemiany, to zrobi to, bo Damon ją namawiał. Zdajecie sobie z tego sprawę? ksjhgasfdkjfbahsdjkfjbnawskfdv
myślisz, że w obliczu: zostać wampirem lub umrzeć Stefan ZNOWU wzruszy ramionami i zacznie paplać o szacunku do decyzji Eleny? Dżizas...
ahhhhh :) http://delenawhore.tumblr.com/post/27312932260 pokazaliby na sekundę Elenę i mielibyśmy nową scenę delenową...
Nie biorę w ogóle pod uwagi opcji: nie chcę dokończyć przemiany.
Jak mogłaby zostawić Jera, samego, bez żadnej rodziny? :/
Nie wiem. Dla mnie to w ogóle będzie śmiech na sali, jeśli będzie takie coś rozważać. Jer to tylko człowiek. Nastolatek, który stracił już każdego. Gdyby stracił też Elenę, to nie zdziwiłabym się, gdyby chciał popełnić samobójstwo (jakkolwiek to zabrzmi).
A poza tym to naprawdę byłoby egoistyczne gdyby zostawiła wszystkich przyjaciół. Tyle walczyli o to żeby żyła, a teraz się zwyczajnie poddaje? Nie, nie zrozumiem jeśli się tak stanie.
Właśnie. Ja sobie nawet nie wyobrażam tego, że ona by mogła myśleć o niedokończeniu przemiany. Gdyby jej nie dokończyła, oznaczałoby to, że Jenna, John, babcia Bonnie, Rick nawet (bo do takiego stanu doprowadził go pierścień, który mu podarowała w 3x02) umarli na marne. Mama Bonnie na marne przemieniona w wampira.
Po Comic Con uznałam że Stefan zdradza Elenę z Pierwotnymi. Paul powiedział raz że chce seksu Stefana z Elijahem a raz że z Klausen xDDD