Właśnie, ludziom tylko seks, wygoda, dbanie o swój tyłek w głowie, nic poza tym. Weź tu kogoś znajdź i układaj sobie życie :P nie da się.
W moich czasach jak się chciało pobawić w dorosłego, to się zakradało do szafy mamy i przymierzało jej ubrania i szpilki. Czasem nawet wykradało szminkę. Teraz bawią się w te słoneczka i seks-butelki.
Najczęściej po piwie albo wódce, bo współczesna młodzież tylko to pije, gdy rodzice nie widzą :)
Przecież tylko raz zamierzałam to zrobić :)
A co to za jedna na górze? Kolejna z INNE?
Tak na serio, chciałam dać fotki Madame na prywatnym, ale wolałam zrobić tutaj prowokację, by zobaczyć, czy nadal mamy na ogonie tę całą hołotę z INNE. No i proszę. Przylazło jedno.
Przebiegła? Raczej wredna - kłania się szkoła zdobyta właśnie na INNE. Odwdzięczam się dokładnie tak, jak mnie tam uczyli. Cios za cios.
A pamiętasz tę panią? http://rumorsandrants.com/wp-content/uploads/2009/02/wagner-2.jpg
Jill? Bo łeb jej ucięło, ale poznaję po cyckach.
Pewnie, że pamiętam, cały czas oglądam Wipeout z nią ;p
No, niekumata. Aż strach pomyśleć, co będzie ze mną, jak zacznę zostawać po godzinach w pracy (a kilka razy już miałam takie propozycje). Wtedy będę już bardzo niekumata ;P
Dobranoc :)
Na INNE nie ma hołoty. To że spotkałyście idiotów to tylko oznacza że macie pecha. Wszędzie można spotkać złych i dobrych a uogólnienie często jest krzywdzące dla niektórych. Więc może obrażaj konkretnych użytkowników a nie całe forum...
I wyjaśniając przedział wiekowy INNE: 17-45 lat. Więc dzieci tam za bardzo nie uświadczysz. A to że niektórzy mają niefajny styl komentarzy cóż takie jest forum. Każde forum.
Moje obserwacje i nabyte tam doświadczenia niestety wskazują coś zupełnie innego. Że już nie wspomnę o panującej tam nieograniczonej agresji wobec ludzi z poza Inne. Smutne, ale niestety, prawdziwe.
Tak każdy może mówić. Ja jakoś nie pamiętam Ciebie z tamtego forum. Co więcej po czystkach jest lepiej niż zapewne za Twoich czasów. No może oprócz dzisiejszego i wczorajszego dnia. Po mojej prośbie na tym forum nagle pojawił się na INNE spamer...
Bo ja staram się jak najmniej tam wypowiadać. No wybacz, ale jak każde moje pojawienie się jest przywitane w formie "Wypierdalaj stąd"... To się potem nie dziw, że mam taką złą opinię o INNE. Taka prawda.
A ponieważ, jestem pamiętliwą osobą, więc jeśli na forum TVD pojawia się osoba z INNE, wtedy po prostu się odwdzięczam. Sorki, ale cios za cios.