PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121989
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej ;)

użytkownik usunięty
xena_4

To jest lekko nienormalne. Jeżeli ktoś Tobie coś zrobił to odwdzięczaj się oprawcy a nie innej przypadkowej osobie.

ocenił(a) serial na 4

Tu nie chodzi o jedną osobę, ale zostałam tak traktowana praktycznie przez wszystkich tam piszących, więc się nie dziw, że tak reaguję już na samą nazwę INNE.

:)

użytkownik usunięty
Rainn

? :D

http://www.youtube.com/watch?v=ROtBbOcdFxo ja to kocham

użytkownik usunięty
Madame_7

To Florence, każda jej piosenka jest genialna.

To już nie mogę napisać, że ją kocham? :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Wybacz, po prostu powstrzymuję się przed wklejaniem kilkunastu linków i opisywaniem ich, dodatkowo wyszukując cytaty pasujące do Deleny :D
Znasz mnie :D

No tak, ok nie było tematu ;D

użytkownik usunięty
Madame_7

http://www.youtube.com/watch?v=O-4ui0WvHE0 a wiedziałaś, że Tyler śpiewa? ;P

Nie miałam pojęcia. Jeszcze jak ładnie, wstyd mi :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Pff :D

Już wiem w kim jesteś zakochana i przez kogo taka roztargniona, ha mam Cię ;D
Idę sobie i nie wrócę dopóki nie naprawią powiadomień, bez nich nie potrafię normalnie funkcjonować :(
Dobranoc, pająki na noc :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Ja już też zmykam. Dobranoc wszystkim ;D

użytkownik usunięty
xena_4

Znowu z pająkami wyjechała... jutro szykuj obiecaną patelnię:P
Dobranoc:)

użytkownik usunięty
Madame_7

No masz... wygadałam się:D
Dobranoc:)

Madame_7

Wszystkiego najlepszego Madame :)
Przepraszam,że dopiero dziś,ale nad wodą trudno o dostęp do netu :p

minona291

Dziękuję, dziękuję :)

dzień dobry wszystkim w ten piękny słoneczny dzień! co nowego?

Cudzoziemka87

Hey :) Mam właśnie to samo pytanie co Ty,bo mnie nie było od tygodnia na forum.Nie znam żadnych nowych spoilerów i w ogóle we wszystkim jestem do tyłu.

ocenił(a) serial na 4
minona291

Hejka :)
Aktualnie Pledzilla robi fanom wodę z mózgu, sugerując jak zawsze Stelenę (czyli nic nowego). No i walczymy teraz z wariatami z INNE.

xena_4

A więc Pledzilla robi dalej swoje,czyli miesza fanom w głowach.
Ciekawe co tych z Inne skłoniło do odwiedzin tego forum? Coś się szykuje?

użytkownik usunięty
minona291

Yep, wychodzi na to, że dwa obozy zaczęły się nudzić i teraz mamy tego skutek :)

użytkownik usunięty
xena_4

Ja uprzejmie zapytałem o pewną sprawę. Nie ma powodu do określania Nas "wariatami". Teraz pokazujesz właśnie swoją kulturę osobistą i nie na najwyższym poziomie się klasyfikuje. Mam więc prośbę. Jeżeli nikt(!) obecnie Was nie obrażał z tego forum to mogłybyście również zaprzestać tego typu określeń?

ocenił(a) serial na 4

Kochany, jak by tak spisać to wszystko, ile razy byłyśmy tutaj obrażane przez forumowiczów z INNE, powstawały z tego książka grubsza, niż cała seria Harry'ego Pottera razem wzięta. Prawda jest niestety brutalna.

użytkownik usunięty
xena_4

Nie oznacza to że obecna wizyta spowodowana zakładem, jest związana z jakimkolwiek atakiem na Was. Nikt tym razem Was nie ma zamiaru obrażać więc mogłybyście podczas tej wizyty odwzajemnić intencje gości. Trochę wiary w ludzi. ;-)

ocenił(a) serial na 4

Miałyśmy wiarę w ludzi, póki nie została brutalnie odebrana przez Twoich kolegów. Ja nawet nie mam gwarancji, czy za chwilę nie udasz się na Inne i zaczniesz się z nas nabijać. To przecież u Was takie typowe.

użytkownik usunięty
xena_4

U Was podobno też jeżeli tylko ktoś się nie zgadza z Wami. Więc już tak diametralnie się nie różnimy.

ocenił(a) serial na 4

Podstawowa różnica - my nie używamy wulgarnych epitetów wobec innych.

użytkownik usunięty
xena_4

Ta jasne. Koniec tematu.

ocenił(a) serial na 4

Ok, to ja dam taki przykład, który może da Ci do myślenia.
Kiedyś zjawił się tutaj chłopak z INNE, którego zaczęłam tutaj bronić. I jak on się odwdzięczył? Poszedł na INNE i zaczął się ze mnie nabijać. Podobnie było kilka tygodni później z pewną dziewczyną... Po czymś takim nie dziw się, że jestem wrogo nastawiona do ludzi z INNE.

Nadal nie działają powiadomienia, więc zrywam z filmwebem. Pa kochane, miło było was poznać :*

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Madame, Kochanie.... Nie zostawiaj mnie :((((

xena_4

To napraw trąbkę :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Niestety nie mam na to wpływu :(
Mi też to przeszkadza, bo pamiętaj, że mi jest trudniej kontrolować przebieg rozmów, gdy nie mam czasu, by często tu zaglądać.

xena_4

Każdemu trudniej. Ja się przyzwyczaiłam bardzo do powiadomień, a tak teraz lataj po każdej stronie, szukając czy ktoś może coś napisał :D Nie chce mi się w to bawić.
Masz dzisiaj wolne? :)

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Jutro mam wolne. A dzisiaj, oprócz normalnych godzin, prawdopodobnie czekają też nadgodziny (czyli jakieś 10 godzin spędzę w pracy). Super, po prostu :/

W sprawie powiadomień wysłałam już maila do redakcji i wiercę im dziurę w brzuchu na ich tematach w forach.

xena_4

U to się napracujesz :/ Często masz te nadgodziny?

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Rzadko kiedy. Ale, jak już się zdarzają, to lepiej z nich korzystać.

xena_4

Jak rzadko to da się znieść. Ja w swojej obecnej sytuacji nawet bym na takie nadgodziny nie ponarzekała :P A, miałam Tobie właśnie napisać co u mnie, muszę się zebrać, a Ty musisz mieć chwilkę wolnego czasu by poczytać :)

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Napisz mi dzisiaj wieczorem, albo jutro rano na prywatnym, a ja szybko odpiszę. Jak będę dostępna, to dam znać. Jak by, podaję numer mojego gg 7875259

Zmykam do pracy. Pa :)

xena_4

Ok, papa :)

użytkownik usunięty
Madame_7

http://www.youtube.com/watch?v=4wmgBG0_lZk

Lubię, skąd wiedziałaś? ;D

Wczoraj nałogowo słuchałam tej piosenki :D

użytkownik usunięty

http://static.tumblr.com/v7arylw/FKkm79mw5/1.gif

serio Stefan, ona? xD

Damon to największyy liar :P