To jest lekko nienormalne. Jeżeli ktoś Tobie coś zrobił to odwdzięczaj się oprawcy a nie innej przypadkowej osobie.
Tu nie chodzi o jedną osobę, ale zostałam tak traktowana praktycznie przez wszystkich tam piszących, więc się nie dziw, że tak reaguję już na samą nazwę INNE.
Wybacz, po prostu powstrzymuję się przed wklejaniem kilkunastu linków i opisywaniem ich, dodatkowo wyszukując cytaty pasujące do Deleny :D
Znasz mnie :D
Już wiem w kim jesteś zakochana i przez kogo taka roztargniona, ha mam Cię ;D
Idę sobie i nie wrócę dopóki nie naprawią powiadomień, bez nich nie potrafię normalnie funkcjonować :(
Dobranoc, pająki na noc :D
Wszystkiego najlepszego Madame :)
Przepraszam,że dopiero dziś,ale nad wodą trudno o dostęp do netu :p
Hey :) Mam właśnie to samo pytanie co Ty,bo mnie nie było od tygodnia na forum.Nie znam żadnych nowych spoilerów i w ogóle we wszystkim jestem do tyłu.
Hejka :)
Aktualnie Pledzilla robi fanom wodę z mózgu, sugerując jak zawsze Stelenę (czyli nic nowego). No i walczymy teraz z wariatami z INNE.
A więc Pledzilla robi dalej swoje,czyli miesza fanom w głowach.
Ciekawe co tych z Inne skłoniło do odwiedzin tego forum? Coś się szykuje?
Yep, wychodzi na to, że dwa obozy zaczęły się nudzić i teraz mamy tego skutek :)
Ja uprzejmie zapytałem o pewną sprawę. Nie ma powodu do określania Nas "wariatami". Teraz pokazujesz właśnie swoją kulturę osobistą i nie na najwyższym poziomie się klasyfikuje. Mam więc prośbę. Jeżeli nikt(!) obecnie Was nie obrażał z tego forum to mogłybyście również zaprzestać tego typu określeń?
Kochany, jak by tak spisać to wszystko, ile razy byłyśmy tutaj obrażane przez forumowiczów z INNE, powstawały z tego książka grubsza, niż cała seria Harry'ego Pottera razem wzięta. Prawda jest niestety brutalna.
Nie oznacza to że obecna wizyta spowodowana zakładem, jest związana z jakimkolwiek atakiem na Was. Nikt tym razem Was nie ma zamiaru obrażać więc mogłybyście podczas tej wizyty odwzajemnić intencje gości. Trochę wiary w ludzi. ;-)
Miałyśmy wiarę w ludzi, póki nie została brutalnie odebrana przez Twoich kolegów. Ja nawet nie mam gwarancji, czy za chwilę nie udasz się na Inne i zaczniesz się z nas nabijać. To przecież u Was takie typowe.
U Was podobno też jeżeli tylko ktoś się nie zgadza z Wami. Więc już tak diametralnie się nie różnimy.
Ok, to ja dam taki przykład, który może da Ci do myślenia.
Kiedyś zjawił się tutaj chłopak z INNE, którego zaczęłam tutaj bronić. I jak on się odwdzięczył? Poszedł na INNE i zaczął się ze mnie nabijać. Podobnie było kilka tygodni później z pewną dziewczyną... Po czymś takim nie dziw się, że jestem wrogo nastawiona do ludzi z INNE.
Niestety nie mam na to wpływu :(
Mi też to przeszkadza, bo pamiętaj, że mi jest trudniej kontrolować przebieg rozmów, gdy nie mam czasu, by często tu zaglądać.
Każdemu trudniej. Ja się przyzwyczaiłam bardzo do powiadomień, a tak teraz lataj po każdej stronie, szukając czy ktoś może coś napisał :D Nie chce mi się w to bawić.
Masz dzisiaj wolne? :)
Jutro mam wolne. A dzisiaj, oprócz normalnych godzin, prawdopodobnie czekają też nadgodziny (czyli jakieś 10 godzin spędzę w pracy). Super, po prostu :/
W sprawie powiadomień wysłałam już maila do redakcji i wiercę im dziurę w brzuchu na ich tematach w forach.
Jak rzadko to da się znieść. Ja w swojej obecnej sytuacji nawet bym na takie nadgodziny nie ponarzekała :P A, miałam Tobie właśnie napisać co u mnie, muszę się zebrać, a Ty musisz mieć chwilkę wolnego czasu by poczytać :)
Napisz mi dzisiaj wieczorem, albo jutro rano na prywatnym, a ja szybko odpiszę. Jak będę dostępna, to dam znać. Jak by, podaję numer mojego gg 7875259
Zmykam do pracy. Pa :)