W odpowiedzi do Immortal13 Dla mnie to w ogóle jakieś dziwne... Wampiry mają pić ludzką krew i tyle... zwłaszcza, że teraz są w komfortowej sytuacji banki krwi etc... gorzej jakby było tak jak w Interviiew with Vampire,że mogą pić tylko z żywego człowieka... ale i na to jest sposób... Stefan się głodzi tak naprawdę po nic... Nie kumam człeka:D
Heh he he śmiesznie to wyszło. Mój post niżej. Długo go pisałam i tak śmiesznie wyszło :P
Nie ogarniam dziś niczego po wczorajszym :PPP
Oglądałaś Moonlight? Tam wampiry mogły pić tylko krew (no i czasem piły alkohol) ale nie mogły w ogóle nic innego jeść i było ok. A nie było mowy o zwierzęcej.
Nie oglądałam niestety.... ale ze wszystkich seriali/filmów to chyba najgorzej miały właśnie w Wywiadzie z Wampirem, nie mogły pić/jeść nic innego niż krew z żywego człowieka... kiedy Luis starał, się pożywiać szczurami długo nie dał rady.... i w sumie w True Blood mogą pić tylko krew, no ale mają tą syntetyczną...
A pierwotny Drakula - ten to dopiero miał przeje**ne - musiał pić krew tylko z dziewic. Patrząc na dzisiejszą młodzież to ty chyba dziś umarł z pragnienia :PP
True Blood nie oglądam bo na razie nie mam czasu, ale myślę się kiedyś zabrać
Seezony od 1-3 super... niestety teraz jest dużo gorzej... Teraz chłop to miałby przechlapane.. musiałby po przedszkolach chodzić chyba... W każdym razie ja już nie przyjmuję do wiadomości Steleny, niech już Elka będzie sama czy cokolwiek... byle nie maślane oczy do Stefana...
"byle nie maślane oczy do Stefana" - byle nie maślane oczy Stefana :P wolę rippaha :)
To może Defan będzie endgame xD
To też.. :D w ogóle kompletnie nie przyjmuję do wiadomości tej ich licealnej miłostki... Elka w ogóle nie docenia Damona już nie mówiąc o tym, że po ostatnim odcinku trzeciego sezonu miałam ochotę, żeby nie wyciągali jej z tej wody po tym co powiedziała MrD...:D
Może jeszcze ją tam wrzucą jak będzie upierdliwa jako wampir :PP
Ten związek Steleny jak dla mnie się tak nienaturalnie szybko rozwinął. Spotkali się pod kiblem, potem na cmentarzu - super romantycznie, nie powiem :/ i zaraz się zakochali. Moim zdaniem to powinno się skończyć tak szybko jak się zaczęło :)
I hope sooo.. kotwica do giczoła i po bólu... Mam nadzieję,że jako wampir nie będzie jeszcze bardziej rozdarta.. niech się pouggania za Damonem, a on niech ma ją w zadzie.. :D
Chciałabym to zobaczyć ale niestety przyszłość rysuje się tak że Elenie pogłębi się miłość do ich obu i mamy niekończący się trójkąt.
Ale na szczęście honor tego serialu ratują Pierwotni :DDDD
Liczę na rozwinięcie ich wątku, powrotu Elijaha z 2 sezonu (bo w trzecim wyglądało jakby go Elena omamiła i zrobił się pacyfistą), dużo Klausa i więcej Kola, bo ta postać ma potencjał moim zdaniem.
Też mam taką nadzieję, Damon,Elka i Steff to główni bohaterowie, więc pewnie i tak będzie się wokół nich kręcić akcja, ale mam nadzieję, że jakoś sensownie i że Elka nie będzie się miotać jak Stara szczotka od jednego do drugiego... Tak Kol jest dla mnie ciekawy, ale nie mam jeszcze o nim zdania, bo trochę mało go było... No i Bekah też niech trochę namiesza... Elijah jest bomba podobają mi się mężczyźni bezwzględni, ale z zasadami...
No bo Elijah to człowiek honoru :)
W 2 sezonie był najlepszy. To jak pierwszy raz się pojawił, był taki pewny siebie - super.
Bekah na pewno będzie szaleć, pewnie będzie wściekła ze Elena nie zginęła - tak do końca.
Mi się podoba spojrzenie Kola, jest w nim coś takiego... sama nie wiem.. takie łajdackie :P
Aktor bardzo dobrze dobrany moim zdaniem... i fakt... Taki lekko psychotyczny młodzik... Mam nadzieję , iż dadzą się rozwinąć tej postaci... a od Bekhi oczekuję jakiś romansów.. Może się wziąć za Steffa or kogoś...
Za Stefa ale tylko jeśli wróci rozpruwacz. Bo taka ciapa to do niej nie pasuje. Ale co najważniejsze niech to nie będzie Matt. Tylko nie on.
Matta to chyba tam trzymają tylko dlatego, że to jedyny człowiek na horyzoncie... nie życzę mu śmierci.. ale mógłby coś ze sobą zrobić...
Nom, choć w 3 sezonie zaczął się rozkręcać, bardzo powoli ale może coś jeszcze będzie z chłopaka :PP
Ok, przestała mnie boleć głowa, to lecę na piwko. Pa ;)
Do byledopiatku
Bo wiecznie udręczony Damon już się nudzi. Wolę go takiego jak w (chyba 3x11) po Delena kiss pod prysznicem i potem jak rozmawiał ze Stefkiem w ręczniku. Był szczęśliwy pierwszy raz od dawna :))
A dla Stefka pasuje np Kath (jak nie Klaus). Lubię ich wspólne sceny :)
W sumie nie odmawiam mu tego żeby kogoś znalazł...:D ale Damon niech w końcu będzie happy... bo zdaję się to chyba było w odcinku 1 sezonu 2 jak i Kath i Elka mu powiedziały, żeby spadał... to myślałam, że wyrzucę kompa przez okno... był taki biedny no F.U.C.K... wszyscy wolą Stefana... Kath, Bekah, Elka i niby czemu... ja się na to nie godzę :D:D:D
No tak... ale tam miała jakieś takie zdolności, żeby wyczuć czy Steff kłamie czy coś w ten deseń... Mogę się mylić... ale ona to też taka spuścizna po Stefanie... Skoro Mr.D chce Elke to niech mu dadzą, bo naprawdę zasłużył...:)
Yep, było coś takiego.
A tak swoją drogą to Salvatorowie to się od początku dziewczynami wymieniali :P
A co sądzisz o Klausie?
Bardzo go lubię, z resztą ja zawsze lubię popaprane postacie, bo od razu są bardziej wiarygodne.. Wprost się nie mogę doczekać, aż skumają go z jakaś Kobitką.. Na początku wydawał mi się ostro walnięty i trochę nie mogę przeboleć Jenny, ale później było tylko lepiej.. Z takimi rodzicami mało kto mógłby pozostać normalny, zwłaszcza, iz jego ucieczka trwała tysiąc lat... Ale mam nadzieję, że scenarzyści nie zrobią z niego Wujka Dobrego Rady w 4 sezonie tak od razu, bo wydało by mi się trochę niewiarygodne.. Mam nadzieję na jakieś przeboje z Caroline i powolną ewolucję tej postaci..
Ja też bardzo lubię Klaroline :))))
Ale nie chcę żeby jego postać ewaluowała, jakkolwiek się zmieniała. Chcę żeby Klaus pozostał brutalny i bezwzględny.
Takie ciepłe i urocze sceny są fajne ale nie na dłuższą metę. Mam nadzieję ze Klaus się nigdy nie zmieni nawet jeśli wyklucza to Klaroline.
Tzn. ja też ma nadzieję, że nie zrobią z niego ciepłych Kluch.. ale w sumie ciężko będzie poprowadzić tę postać non stop w tym samym klimacie... Dla mnie może na chwilę zmięknąć dla Carol, ale później się zdenerwować i dalej być złym.. to byłoby fajne coś ala Golum z Władcy Pierścieni, na początku zły, później walczy ze sobą by na koniec zatracić się w nienawiści... ale kurde pofantazjowałam sobie:D
Trochę chciałabym żeby go zmiękczyli, żeby później ukazać jego degenerację i kompletne zatracenie moralności. To było by coś.. W sumie jak w życiu nie każdy musi się zmienić na dobre...:)
Tak.. ja liczę na to że już nikim nie będzie się liczył i kompletnie się zatraci w szaleństwie np. po romansie krótkim lecz burzliwym z Karolniką..
KATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*************************************
BLUSZEK :********************************************
Cały dzień na Ciebie czekam :D Ale tęskniłam :******************************
Bardzo fajnie :) Odpoczęłam sobie, te 2 tygodnie bez neta dobrze mi zrobiły :) W pierwszym tygodniu pogoda była trochę kiepska, ale w drugim już cały czas świeciło słońce, więc się coś opaliłam :) A co u Ciebie? :)
To super, że się udało :) Ja się dzisiaj właśnie spaliłam :p To całe "All i need is my SPF" to ściema :P
1 sezon obejrzałam w jeden dzień, bo tylko 10 odcinków jest. Jest niezły, ale 2 jest dużo lepszy ;DDD