PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty

jeny, ja też. Czytałam ostatnio serialowe z 11 maja. Hard :D Wszystkie byłyśmy w rozsypce. I jeszcze pamiętam dokładnie jak się czułam. Straszne to było :D
true, mam tak samo :D

użytkownik usunięty

Ciekawe co ja tam pisałam, matko:D Aż wstyd :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://www.ndobrev.pl/?p=16715#comments wraca Sztelyna. Po tej bardzo sexy i hot scenie Sztelyna, niesmaczne.

ocenił(a) serial na 6

Jak to mawia moja younger sister... Rzygam tęczą....

użytkownik usunięty

Są w lasach no i co. Może w końcu coś tam pożre Sztefyna :P

ocenił(a) serial na 6

Chyba tylko dziki wiewiór w ramach zemsty za przodków... Padliny nikt się nie chwyta...

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

wiesz co Forwood w lasach robił w 3x19 ;p
prędzej Julie wyszłaby za mąż, niż uśmierciła Sztefa.

ocenił(a) serial na 6

Pytanie tylko czy ktoś zechce poślubić ją... A tutaj brak chętnych...

użytkownik usunięty

No dobra.. to będzie tak jak ostatnio. Czyli prawie DEX i randka Steleny. No i co? Tego się spodziewaliśmy. Ani przez sekundę nie nastawiłam się na Delenową scenę w 4x04 bo wiem, że jeden z poniższych punktów się sprawdzi:
a) scena okaże się snem Eleny/Damona/Stefana
b) po scenie okaże się, że to była Katherine
c) po scenie Stelena zacznie się ciumkać
d) po scenie Delena się pokłoci
e) po scenie Damon będzie mieć złamane serce
I tak dalej.

użytkownik usunięty

this
ja tego 4x04 nawet jakoś nie chcę oglądać :P

użytkownik usunięty

Zwłaszcza, że napisała go ta.. Sonneshine.

ocenił(a) serial na 6

Okrutnie mroczna wizja... Ja jeszcze żyję nadzieją, że może jednak nie wkur.wia mnie na jesień...

ocenił(a) serial na 7

A tak swoją drogą to dziwna ta scena była w 3x19 jeśli chodzi o Forwooda, nie tylko dlatego że już wtedy byłam za Klaroline, ale zawsze jak oglądam ten odcinek, to zawsze się dziwię po pierwsze skąd on wytrzasnął pościel a po drugie dlaczego nie mógł wrócić spać do domu :D

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Forwood to w ogóle porażka. W drugim sezonie byli świetnymi przyjaciółmi, a w 3 zrobili z nich friends with benefits, takie mam wrażenie.

użytkownik usunięty

Forwood w 3 sezonie podobał mi się w 3x03, 3x05 i 3x21 (wtedy znów polubiłam Tylera). A w 2 sezonie pełno świetnych scen...

użytkownik usunięty

W 3 sezonie zrobili z nich parkę na szybki seks. Nic ich w moich oczach nie uratowało. Do Tylera nic nie mam, zachowywał się jak zachowywał przez więź do Klausa. Ale potem starał się wszystko naprawić i udowodnił że jest wspaniałym facetem. Stefan przy nim to ugh, aż brak mi epitetów żeby opisać jak nie znoszę tej dupy wołowej.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Dobry wieczór :) jakieś spoilerki? :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

hej :*
Raczej nie, wyżej wkleiłam coś tam o Delenie w 4x04, przypuszczenia. A teraz wiadomo, że Nina kręci sceny z Paulem. Nic poza tym :)

ocenił(a) serial na 7

A to, że w lesie będą? Jest nadzieja. Las, dużo drewna, może Elka się wkur'wi i złamie jakąś gałązkę i zabije Sztefa.
Jeśli tak, to wybaczę jej wszystko :)

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Gałąź wystająca z piersi Stefana to będzie true epic scene.. Może mu ewentualnie zrobić tak:
http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2011/09/4-11-foolish-flower-eric -eating-heart.gif?w=500

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Hej :)

użytkownik usunięty
Kate123

Blush, nie mogłam przestać słuchać TDG ostatnio :D

teraz: http://www.youtube.com/watch?v=Mq9zhpBweDk <3

użytkownik usunięty

Wiem, słyszałam. Nie jestem wielką fanką Muse, ale uwielbiam niektóre ich piosenki. Ta jest świetna &lt;3
Chalk Outline nadal słucham i nie mogę przestać. Płyta, płyta &lt;33333
Jeszcze nowa płyta Flyleaf się szykuje... rok 2012 nie będzie taki zły do końca:D

użytkownik usunięty

Ja mam mieszane uczucia co do nowej płyty Muse. Boję się, że przekombinowali, że nie usłyszę tam czegoś takiego jak w supermassive black hole, hysterii, czy newborn.
Chalk Outline jest rewelacyjne. Cała piosenka mi się podoba, ale początek mogłabym słuchać godzinami, bez przerwy <333

użytkownik usunięty

O TDG się nie boję, na pewno ich płyta będzie genialna. Nie mogę się doczekać <3333

użytkownik usunięty

+ http://24.media.tumblr.com/tumblr_m92df54Ya91r9jihoo1_400.png widziałaś? ;/ nie wierzę..

użytkownik usunięty

O kim to?

użytkownik usunięty

Demi.

użytkownik usunięty

Fak, zupełnie zapomniałam że ma dzisiaj urodziny..
Ludzie są popieprzeni:/ Mam nadzieję, że tego nie widziała, a nawet jeśli to się tym nie przejmie. Tak długo zajęło jej żeby odzyskać siłę do życia i gnoje to rujnują :(

użytkownik usunięty

Szczerze mówiąc, za bardzo się jej sprawą nie interesowałam, ale jak widzę takie coś to się zastanawiam "co się kurvva z tym światem dzieje?" ;/

użytkownik usunięty

To, że przybrała wadzę to skutek uboczny jej choroby. Niech gnoje sami przeżyją to co ona, to zobaczymy. Życzę im najgorszego i mówię to na głos.

Kate123

Ojoj, ale tu dzisiaj pesymistycznie :P

użytkownik usunięty
Kate123

:**** brakuje Twojego optymizmu :)

Mówię Wam, nie ma co wierzyć w spoilery. W 4 sezonie Stelena pogrąży się jeszcze bardziej i to będzie ich definitywny koniec. Nie ma innej opcji. A o 4x04 nie ma się co martwić. W 4x03 nie będzie żadnego SEx-u, a jeśli nawet to pewnie ktoś to przerwie (oczywiście nie Stef, bo on by chciał tą sytuację wykorzystać). No i nie sądzę, żeby Damon w 4x04 chciał eykorzystać sytuację z Eleną. Myślę, że gdyby nawet do czegoś doszło, to on się wycofa i powie, że dopóki Elena nie upora się ze swoimi uczuciami (zerwie ze Stefkiem, przyzna, że kocha Damona, no coś w tym stylu) to nie ma szans, żeby między nimi do czegoś doszło. No nie wiem, szukam pozytywów w tych spoilerach, ale i tak w nie nie wierzę, bo pewnie znowu przesadziliśmy z interpretacją :D

użytkownik usunięty
Kate123

I tak Srulie powiedziała, że trójkąt się nigdy nie skończy.

Ona sama nie wie co ma mówić. Ale jedno jest pewne: Stef jest dla niej epicki w pozytywnym tego słowa znaczeniu :P
Boski avek, Blush :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

To avek Rainn, muszę coś innego znaleźć :P Mam ochotę na jakiś protest, ale głos filmwebu nie dojdzie do Julie;P

użytkownik usunięty
Kate123

I jak ci się podoba teraz?:D

Piękny :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

Mam taką nadzieję, kocham Cię :D

:********** Ja Ciebie też, nawet jak piszesz takie pesymistyczne posty :D

użytkownik usunięty
Kate123

:**************** postaram się je ograniczyć :D

:******************** Nie ma co się teraz denerwować, będziemy przeżywać po odcinku :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mam nadzieję, że się pogrąży mogliby jakieś promo wypuścić lub cokolwiek... jak to nigdy się nie skończy???? O.o Czy ta kobita ma jakieś kompleksy czy jak....?

byledopiatku

Ja myślałam, że Stelena już nie może się bardziej pogrążyć, ale odcinek 3x22 udowodnił mi, że to jest możliwe :P
Bo Stefek nigdy nie odpuści. W końcu TVD są o JEGO epickiej historii xD
Julie ma obsesję na punkcie Stefa. Kompletnie przez to zgłupiała.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

W sumie to nie czaję troszkę jak one mogą być o Stefana epic love... przecież.. ;( O.o po cholerę było kręcić te wszystkie sezony skoro oni wielce byli zakochani już w trzecim czy czwartym odcinku (sorki nie pamiętam) mogli wtedy zakończyć i nie denerwować ludzi :D:D:D.. Dla mnie to wszystko co się działo przez te wszystkie serie to była powolna ewolucja uczucia od nienawiści do miłości między Elką, a Damonem.. po ch..j tam Stefan... przecież on tylko przeszkadza...:D On był tylko takim pocieszeniem dla Elki... Och goood no... Jezu ta całą Plec kojarzy mi się z Umbridge z Harrego Pottera :D

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 6

Kiedyś w ogóle na mojej wspaniałej uczelni powiadali nam o typie osobowości, że jak ktoś w życiu jest nieszczęśliwy to pragnie unieszcześliwić wszystkich wokoło i pewnie dlatego ta cała Plec została scenarzystką.. Mści się poprzez serial :D:D:D chyba przekombinowałam.. Ale ja się po prostu nie zgadzam na związek Elki z Steffem i kropka :D