PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122293
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

gify, spoilery, życiowe porady, kręcenie beki, terapia zbiorowa

użytkownik usunięty
Kate123

No ale wynika z tego, że nie będzie jeszcze zerwania w 4x06.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Kaaate obejrzałam Arrow.. :D:D:D fajowy odcinek..

byledopiatku

Ja też obejrzałam :D Świetny był :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Oliver w tym odcinku na plus :D pięknie się uśmiecha :D

użytkownik usunięty
Kate123

Super, że Sztef trzyma się z facetem, który zrujnował wszystkim życie, zamiast z własnym bratem...

ocenił(a) serial na 6

Dokladnie to jest jakies chore, bo wymyslil sobie, ze beda wiesc szczesliwy zywot on i Elka jako ludzie... Nie zwazajac na nic innego..

użytkownik usunięty
byledopiatku

Tylko zapomniał się spytać Eleny, co ona o tym sądzi... od początku planował za nią życie, nawet jak się jeszcze nie znali o_0 Psychopata.

ocenił(a) serial na 6

Taaak bo ona daje jej wolny wybor tylko i wylacznie wtedy, zeby wypasc na tle Damona jako ten szlachetny, w reszscie przypadkow dziala podstepnie.. Pinda...

ocenił(a) serial na 4

Bo on ma w głowie siano, zamiast mózgu ;D

Bo to jest właśnie Stefek. Ma w dupie innych, byle on osiągnął swój cel...

użytkownik usunięty
Kate123

wow, o kurcze.. ale ważna informacja: Elena and Caroline give April advice on which dress to wear. tak mnie to zachęciło do oglądania tego odcinka, że szok.
opis beznadziejny. Stefan z Klausem, lol. Zamiast pomóc Damonowi, on woli szukać lekarstwa (które na 100% nawet nie istnieje) dla Eleny, żeby mogła być ludzką torebką krwi. I jak ja mam lubić Defana?

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

"Na pewnym etapie odcinka Damona i Elena będą ze sobą na łóżku. Zbytnio się jednak nie ekscytujcie – nie do końca ich ta sytuacja uszczęśliwia. ([Elena] siedzi jednak na nim okrakiem, więc coś możecie wyciągnąć ze sceny na różne dzieła tumblrowe. Będziemy śledzić wasz tag delenowy, więc bądźcie kreatywni."

OMG :DDDDD

ocenił(a) serial na 6

Super :D szkoda tylko, ze ich nie uszczesliwia...

użytkownik usunięty
byledopiatku

E tam, chrzanić tą scenę. Ja komentowałam to, że wchodzą na nasz tag:D A dla ludzi z zewnątrz tumblr może wyglądać jak psychiatryk:D
Stelena ma się ciumkać w tym odcinku, zaskoczenie co nie?:D

ocenił(a) serial na 6

Coz za niespodzianke nam zrobili, jestem w szoku normalnie, tej sceny juz dawno nie bylo, jest taka unikalna i rzadko ja ogladamy.. Na pewno podniesie ogladalnosc.. Prawie w kazdym odicnku sa ich obsciski, rzygam tecza...

LOL :D Dzięki Dżuli, potrzebujemy czegoś do manipów, bo prawdziwych scen się nie doczekamy :)

użytkownik usunięty

hahahahahaha :D

Cudzoziemka87

A więc, fani TVD, oczekujcie powrotu Elijah w okolicach 16 czy też 17 odcinka. Nie do retrospekcji. Wiele świetnych rzeczy. Historie jeszcze nie zostały nakreślone, ale Elijah pojawi się gdy będą się zbliżać do „ostatniego rozdziału” roku. Mówiąc „rok” powinien wyjaśnić, że chodzi mi o sezon telewizyjny. Nie 2012 rok. A więc – „ostatni rozdział 4 sezonu”.
:/

ocenił(a) serial na 4
Brooklynne_Accola

To ja mam tak długo czekać? Pledzilla naprawdę robi nam łaskę i pewnie jak zwykle pojawi się tylko w jednym odcinku :/

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

popier doliło ich kuźwa.

Cudzoziemka87

"Powracają pamiętniki! Serial zarabia sobie na swoje imię gdy Elena wreszcie pisze [wampirzy] pamiętnik. Tęskniliśmy za Tobą, Eleno z pamiętników!" To dobrze, może dowiemy się co się dzieje w głowie Eleny :P

Rainn

"Jako, że nie mają z kim porozmawiać na temat swoich wewnętrzny rozterek, gdyż je przed sobą skrywają to zarówno Stefan jak i Elena powracają do pisania w pamiętnikach. To zdecydowanie oznaka rosnącego między nimi dystansu." hihihi :P

ocenił(a) serial na 6
Rainn

I am not even sorry.. Tylko czemu nie pogada z Damonem O.o

Rainn

Dokładnie! Może to pisanie pomoże jej uporządkować swoje uczucia i mysli... Może w koncu dowiemy się co i do kogo czuje Elka... To że nie mogą ze sobą porozmawiać to są konsekwencje tego wszystkiego co ukrywają, więc mam nadzieje,że to jest oznaka konca tego niby związku.

ocenił(a) serial na 10
_Sloneczko_2034

mam nadzieję, że masz rację :)

użytkownik usunięty
Rainn

oooops :D

Cudzoziemka87

"BUT WAIT GUYS CARINA RELEASED A HUGGEE PLOT TWIST

ARE YOU READY?

BECAUSE I WASN’T READY

I WAS SITTING ON THE EDGE OF MY SEAT

ARE YOU SURE YOU’RE READY FOR IT?

IT’S THE PLOT TWISTS OF ALL PLOT TWIST

YOU LITERALLY DID NOT SEE THIS COMING FROM A MILE AWAY

IT’S NOT LIKE THIS HAPPENS. EVERY.FU CKING.EPISODE.

IT’S SO IMPORTANT THAT WE HAD TO MAKE IT INTO AN ACTUAL SPOILER

ARE YOU READY

ARE YOU PREPARED

are you ready?

a r e y o u r e a d y ?

ALRIGHT THE SPOILER TO CARINA’S MASSIVE PLOT TWIST ISSSS…

stelena kiss

http://media.tumblr.com/tumblr_md5dakNBDx1r1us2q.jpg "

ocenił(a) serial na 7
Rainn

O kurde, nie spodziewałam się tego.

ocenił(a) serial na 6
Rainn

WTF? To jakiś żart... przecież to niemożliwe....

Cudzoziemka87

OMG ZDJĘCIE DELENY Z 4x09 !!!!!!!! asdfghjkl
http://24.media.tumblr.com/tumblr_md5msbaRIj1rqmgueo1_500.jpg
http://pl.memgenerator.pl/mem-image/just-kidding-lolz-pl-ffffff-1/d

użytkownik usunięty
Rainn

zobaczyłam drugi link i "just kidding", nie wyszło :DD

Wiedziałam :P Nie chciało mi się szukać innego :D

użytkownik usunięty
Rainn

http://25.media.tumblr.com/tumblr_md5k1nZwCc1rrf17yo2_500.png :P

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

"Przykro mi, ale w tym odcinku nie pojawi się delenowy pocałunek.
http://images.wikia.com/fairytail/images/3/30/You_don't_say.png
(Nie chcę, żebyście robili sobie nadzieje i potem znowu się wkurzyli!). #TVD" awwwwwwwwwwwww, ale oni się o nas troszczą. http://media.tumblr.com/tumblr_mcflgmC5K01rurv44.gif

ocenił(a) serial na 6

Chodzi o 9?

użytkownik usunięty
byledopiatku

o 4x05

ocenił(a) serial na 6

Jakby chodziło o 9 to by mi było smutno, ale w 5 niczego się nie spodziewam..

użytkownik usunięty
byledopiatku

ja też... Ale Elena ma wrócić do pisania pamiętnika, może dowiemy, co dzieje się w jej głowie ;)
Ja w sumie się nawet na nic w 4x09 nie nastawiam.
A tutaj chodziło o to, że wcześniej był spoiler, że jakaś DE lub SE się pocałują, chyba myśleli, że uwierzmy, że to DE xD

ocenił(a) serial na 6

Weterani delenowscy wiedzą, że to za piękne aby było prawdziwe... Nie wiem czy chce wiedzieć co jej siedzi w głowie bo się zdenerwuję jeszcze...

I tak nie mam zamiaru oglądac tego na żywo;P Po ostatniej delenowej porażce postanowiłam dla odmiany pójśc w piątek na zajęcia na 8 rano;P

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Cóż za poświęcenie :D f.u.c.k. ja musze do roboty O.o

byledopiatku

2 tygodnie oglądałam na żywo bo w piątki nie chodziłam na zajęcia. Miałam nadzieję, że przy okazji będzie jakaś ładna scena, którą będzie można poekscytowac się na żywo, a tutaj nic. A od jutra koniec wolnego, trzeba się wziąc za naukę. A deleny i tak nie będzie:P

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Musimy czekać miesiącami na Elijaha, bo bachorek Kol jest ważniejszy, z pewnością wniesie mnóstwo do fabuły. W zeszłym sezonie machał kijem, pyskował Klausowi i przystawiał się do Meredith. Na pewno i tym razem sporo namiesza w MF.

ocenił(a) serial na 7

Bachorek, phi. :P

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Sorry, ale jak na Pierwotnego to się zachowuje jak gimnazjalista.

ocenił(a) serial na 7

Oj tam, po prostu nie udaje miłego.

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Nie wiem co to ma do rzeczy ;] Nie lubię go i tyle :)

ocenił(a) serial na 6

Może choć uderzy Stefana? :D

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

No właśnie :D poza tym nie mieliśmy zbyt wiele okazji żeby go poznać lepiej w zeszłym sezonie, więc czekam z niecierpliwością na ten 4x9, czy 4x10 :D

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Może pokaże coś fajnego, bo jak na razie wiele nie zmienił swoją obecnością, ale jest nadzieja :D