Zielony miała w zeszłym roku to teraz raczej odpada;P Ja mam przeczucie, że będzie czerń ;P
Wiem,pamiętam ją w zielonej i Twój avek następnego dnia :P
Myślisz,że czarną założy? Zobaczymy.Tak czy siak,to pewnie będzie wyglądać zjawiskowo jak zawsze ;)
"the red is pretty":P Albo biel
i fryzurka w stylu http://www.cosmopolitan.com/cm/cosmopolitan/images/Dz/cos-01-nina-dobrev-de.jpg
Mam nadzieję, że Nina przyjedzie wcześnie na czerwony dywan, to zerknę jeszcze na sukienkę przed spaniem:P
"Just because I don't ship Stelena, doesn't mean I don't ship Stefan with anyone. I ship him with the sharp end of a stake."
This:D
http://www.youtube.com/watch?v=bmnoXJn0ytA Teki, masz tu jeszcze na dobranoc:D zobacz całe przesłuchanie:D
Ale typ :DDDDDDDDDDDDDDDD A jak się zburzył na koniec :P Teraz wiem już,że koniecznie muszę obejrzeć tą edycję :D
Dzięki Bluszek i dobranoc :*
Opis 4x12 “A View To A Kill”
DANGEROUS LIAISONS — When Rebekah (Claire Holt) turns down Klaus’ (Joseph Morgan) plea to stop Kol (Nathaniel Buzolic) and protect Jeremy (Steven R. McQueen), Klaus turns to Stefan (Paul Wesley) for help. After an angry confrontation with her father, Mayor Hopkins (guest star Rick Worthy), over his unconventional approach to ending the violence in Mystic Falls, Bonnie (Kat Graham) has a frightening run-in with Kol, followed by an unexpected visitor. Klaus complicates the already tense feelings between Stefan and Damon (Ian Somerhalder) by revealing a bit of Stefan’s personal life, then surprises Damon by asking for personal advice. Elena (Nina Dobrev) tells Stefan about her dangerous plan for Jeremy, leaving Stefan in a difficult spot. When the high school’s 1980s Decade Dance is cancelled by Mayor Hopkins, Stefan finds a charming way to make it up to a disappointed Rebekah. Brad Turner directed the episode written by Rebecca Sonnenshine (#412).
Sonnenshine, yay!
bla bla bla Stefan Stefan Stefan bla bla bla
Druga połowa 4-go sezonu zapowiada się tak fantastycznie, jak druga połowa 3-go.
Kol będzie w 3 odcinkach? ..........................................................................
A Rebekah znów będzie zachowywać się jak naburmuszona nastolatka z fochem. CO ZA NOWOŚĆ! :O
Jeśli relacje S. i R nie będą się opierać na seksie, to fajnie ;) co nie zmienia fakty, że zacząłby się umawiać z wampirzycą, która zabiła jego ex. Ona spowodowała wypadek, on jej nie uratował, pasują do siebie.
To akurat nam nie powinno przeszkadzać, skoro Damon sam przespał się z nią po tym jak próbowała zabić Elenę;) Różnica tylko taka, że próbowała. A ostatnio jej się to udało:P Nie za bardzo tylko rozumiem dlaczego Rebekah, dlaczego nie sprowadzą Katherine do Stefana. Przecież to oczywiste, że on nadal coś do niej czuje. Niby dlaczego zachował jej zdjęcie i położył je na stoliczku podczas seksu z jej sobowtórem, lol.
Fanki Stefana są teraz na zasadzie "Biedny Stefcio, taki zraniony, niech sobie ulży". Ale na Damonie po 3x14 nie zostawiły suchej nitki.
No i właśnie o to mi chodzi, tak jak wczoraj pisałam - to będzie na zasadzie "Stefan poor bb" a Damon największy potwór.
Ja też tego nie rozumiem, dla Steferine zostawili sobie otwartą furtkę. Zarówno w 2 sezonie, jak i w 3x09. Mimo tego, że Kath kochała obu (na swój sposób), to oczywiste, że zawsze bardziej Stefana..
Wlasnie moim zdaniem Kath. wiecznie zakochana w Steffie oraz sam Steff swietnie do siebie pasuja, kazdy bylby zadowolony :D czemu nic nie ma o delenie? O.o
No nie... ale ja juz sie doczekac nie moge... strasznie dluga ta przerwa :D mam nadzieje, ze Damon wroci szybko do MF :D
http://25.media.tumblr.com/26f1eea0f25a36c8d6e3e9585b362659/tumblr_mge1ilVRpf1qd z3mzo1_r3_500.jpg <3
Ja się cieszę, że nie wygrało Ganagam Style i Call me maybe :D
Dużo moich faworytów wygrało, czyli THG, Lawrence, Castle, X Factor i Demi, Ellen DeGeneres.
Stacja CW pewnie była zaskoczona wygraną B&B. Oglądalność ma kiepską, a jednak dostało nagrodę, bo ma najwidoczniej dużo fanów na całym świecie:p
No ale "we are young" to mogło wygrać :P
Ja liczyłam na Ninę, ale cóż. Co do Iana/Paula, to się tego spodziewałam, bo tak zazwyczaj bywa, że jeśli jest nominowanych dwóch aktorów z jednego serialu, to głosy się rozkładają. A Castle ma też ogromną ilość fanów, więc nie dziwię się, że Nathan wygrał :P
Ja się cieszę z THG, Jennifer, Perks i Emmy ;) Dobrze, że SN zgarnęło nagrodę za serial (tvd na taką nagrodę nie zasługuje, niestety) i za fandom (na taką też:P).
Mnie to akurat cieszy taki obrót sprawy ,jeśli chodzi o wygraną B&B , bo naprawdę lubię ten serial :D i chciałabym następny sezon ;)
Oj ta Nina ;) trochę zawaliła sprawę,bo rozczarowała fanów,no ale miała urodziny więc może jej wybaczą ;)
W tym przypadku "moc" fanów została pokazana :D mimo słabych notowań- wygrało!!-szaleństwo :D !!
Jeśli chodzi o Strzałkę to początkowe odcinki mi się bardzo podobały,a teraz tak sobie może się jeszcze rozkręci ;)
Lubię Thea nawet i jej wspólne sceny z Oliverem ;)
"It’s a commonly known fact that actors know if they are going to win an award…and that’s why I would like to thank Ian Somerhalder for attending the PCAs to only represent TVD and our fandom. He showed up solely for his fans..”to meet us” as he calls it. And even though he didn’t win an award, he won my heart all over again for doing this, for his tiny tweet thanking the ones who voted for him. And he won every hair, fashion and face award on that red carpet."
;)