Może tak zmontowali, ale i tak wiadomo, że będzie miał minę jakby Elena mu powiedziała, że jest w ciąży z krasnoludkiem.
On teraz będzie myślał, że Elena ma całkiem wyprany mózg skoro tak "sama" gada. Ta, to sire bond przez nią przemawia, na pewno. Sory Sztefuś, weź się lepiej za jakąś inną pannę, Delena endgame, niech rozwiązują zagadki z Silasem i kończą ładnie całość TVD.
Niech on sobie przypomni co w 3x18 gadał. Poza tym sam debil ich popycha ku sobie, a potem zszokowany. Zostawił ich samych w chacie ( po tym co usłyszał w 4x06) i myślał, że będą grać w scrabble.
”I didn’t sleep with Damon because of the sire bond, I slept with him because I’m in love with him.” AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :DDD
Gdzie Wy dziewczyny wszystkie jesteście? Kiedy tu TAKIE CUDO??? :D
Pewnie tak, tylko to może tłumaczyć ich nieobecność :) a ja mądra, bo na urlopie jeszcze. W każdym bądź razie przyjemnie się wchodzi na neta kiedy tu takie cudeńka :) A jak z Twoimi limitami? Coś się zmieniło? :)
Ja właśnie też miałam niedługo wychodzić do pracy i sobie szybko weszłam tutaj i tu takie miłe zaskoczenie :D I jeszcze mi zadzwonili,że mam przyjść godzine później do pracy, więc mogę sobię tu jeszcze chwilkę posiedziec :D A co do limitów to już ich nie mam :D
Rewelka :) 3 miesiące tak? Dobrze pamiętam? :) to zostało mi 1,5 tyg czekania :) a linki z yt możesz dodawać już?
Jak już napisałam wyżej na pewno dziś będzie mi się lepiej pracowało :D Tak 3 miesiące :) oooo to jeszcze troszkę Ci zostało. A co do linków z yt to nie wiem, bo nie sprawdzałam tego jeszcze. :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Już się martwiłam, że leżysz gdzieś samotnie w swym pokoju i nikt nie wie, że padłaś z wrażenia. Biegłam na usta usta, ale skoro jesteś...;p
Te słowa Eleny... szkoda, że Damon ich nie słyszy... :( byłby idealnie! No, prawie idealnie :)
Troszkę szkoda...Ale prędzej czy później usłyszy to od niej :) I na pewno będzie to przepiękna scena :) A tymczasem ja uciekam do pracy. Miłego popołudnia :) :*
OMGOMGOMGOMGOMGOMGALDKAJDAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAASDLAKDFWSD HAHAHAHHAHAHAHAH YES AJDKASDE
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HALP
KATE KATE KATE OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK JA SIĘ CIESZĘ, ŻE ONA TO MÓWI PRZY S T E F A N I E IIIIIII C A R O. PRZY OBOJGU. może się hipokryci ockną:D
Ja już milion razy obejrzałam ten fragment i NADAL NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ :DDDDDDDDDDDDDDD
Stefek i jego mina :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Sorry, I'm not sorry :D
Nie wiem czy się juz pojawiły, zdjęcia z odcinka http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=334&pid=19133#top_displa y_media
http://images4.fanpop.com/image/photos/24300000/Paul-Comic-Con-Entertainment-Wee kly-Celebration-July-23-2011-paul-wesley-24380744-400-600.jpg taki?
znalazłam właśnie bardzo interesującą ciekawostkę i błąd :D
Klaus cannot get into the Gilbert house as he has not been invited in. However, both Elena and Jeremy have died at least once meaning the seal should be broken and all Vampires should be able to enter.
OMGGG ELENA!!!!!! HAHAHAHA OMG ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA HAHHAHA BYEEEEEEEE
http://i4.photobucket.com/albums/y125/idahobeef/Damon22/EvilObama.gif