Na pierwszy rzut oka, to wygląda jak mały kotek:) Dopiero jak się dobrze przyjrzeć to widać,że to ryś. :)
Ja w ogóle uwielbiam te dzikie kotki tygrysy, gepardy itp. :D Ale te domowe też są słodkie. :) No właśnie też taki chce:P
nie mam pojęcia co będzie z tym Silasem, ale czytałam w jakimś wywiadzie z Plackiem, że niedługo poznamy prawdziwego Silasa
To nic, ogólnie wywiady z Julie tylko jednym okiem przeglądam, bo to co ona w nich opowiada czasami .... :)
'' Możesz powiedzieć nam coś o Silasie z Vampire Diaries? – Holly
Plec mówi, że w końcu dołączy twarz do tego imienia: „Planujemy w pewnym momencie poznać prawdziwego Silasa.” --> to miałaś na myśli?
chyba niec nie było, bo już byśmy o tym wiedziały... no, chyba, że mają kogos upatrzonego... kurczę, trochę się powtarzają z tym wchodzeniem w ciało kogoś innego... w ogóle Silas to taki drugi "jeszcze-groźniejszy-jeszcze-pierwotniejszy" Klaus :P ciekawe czy też się zakocha w jakiejśblond licealistce xD
ta jedyna blondi, w której nikt się jeszcze nie zakochał to Reb więc życzę mu powodzenia :D
Właśnie, więc zostaje tylko Bonnie...:P aaa nie czekaj April przecież jeszcze jest :P to może na nią się rzuci :DDDD
kurde nawet Silasowi nie życzę związku z April:D:D:D tej dziewuchy nie mogę strawić
Hahah :D Najgorszemu wrogowi bym nie życzyła takiej laski :D mi to ona właściwie zwisa, tylko nie wiem po co ją trzymają w serialu??? Zajmuję miejsce dla ciekawszych bohaterów.:P Kiedyś myślałam,że pojawiła się ona w jakiś celu,ale teraz wydaje mi się,że jest tylko po to żeby być i tyle.:p
tak, to będzie sobowtór Stefa, będą ich różnić tylko włosy xD swoją drogą nadal nie rozumiem tej całej historii z Silasem, może mi ją ktoś streścić?
Wróciłam ;p
Stwierdzam, że ostatni odcinek TVD był najlepszy od czasów 2 sezonu.
Następny odcinek zapowiada się epicko. Klaus i sex - bleee. Elena z wyłączonymi uczuciami, boję się jakich szkód może to narobić, gdy później wróci jej człowieczeństwo. Ale Damon będzie przy niej i będzie ją hamował, więc to mnie uspokaja :)
Wydaje mi się, że Damon, Stefan i Caro nie dadzą Elenie za bardzo poszaleć :D będą jej pilnować żeby nie wybiła pół MF :D
Sztefko jako mentor dla ripah Eleny? BITCH PLEASE :DDD
Caro będzie w szoku, widząc co wyprawia Elena, więc wątpię, by mogła jakoś na nią wpłynać.
Wydaje sęe tylko, że Damon będzie potrafił zapanować nad jej szałem pożywiania się na ludziach. A i później ma ją zabrać do NY, więc to raczej on będzie przy niej :)