Oglądasz na żywo dziś? Mnie się nie chce. Wolę pospać smacznie i jutro obejrzę.
Chyba tak, oglądanie z dziewczynami jest przyjemniejsze niż samej :) pod warunkiem, że się nie zacina :/ To Ciebie nie będzie? :(
Nie wytrzymam czekać do 2. Jeszcze te reklamy. Tylko, że jak chciałam to tak finału sezonu nie będę mogła obejrzeć na żywo bo będę miała 17 kwietnia kolokwium i trzeba być wyspaną na piątek.
No tak reklamy są bardzo upierdliwe, ale wtedy jest czas by komentować na forum. Hm postaraj się dziś zostać, będzie fajnie :) Mam przeczucie, ze to będzie niezły odcinek :)
Możliwe bo mało o nim było mówione. Dziś pewnie akcja się skupi na torturach Elki. Mnie ciekawi finał a na tych fotkach z Graduation wszyscy mają przy uchach telefony co wygląda dziwnie. Car, Elena i Stefan wyglądają na tych fotkach jak Simsy xD
super :) a jak tam Twoja Damonomania? Mi się poprawiło trochę dzięki tej przerwie...
Ja liczę, że Delena będzie endgame i czekam co się stanie tych ostatnich odcinkach ale ostatnio Damon mnie wkurza a raczej nie on a gra Iana.
Wiem, pamiętam co pisałaś. Wiesz mi nie przeszkadza szczególnie jego gra, powtarzalna mimika itp, bo uważam, że mimo wszystko bardzo dobrze wykreował postać Damona, który ma swoje powtarzalne gesty tudzież mimikę. Ale możliwe też jest to, że Ian jest już znudzony serialem. Sam wspomniał, że TVD zamienia się w opere mydlaną, a to nie jest dobra reklama dla serialu i jego kariery w nim...
Nie da się ukryć, że to jest spora kobita. Nie ma drobnej budowy a w koszulce na ramiączkach wygląda jak bokser a kitka optycznie poszerza jej i tak szeroką twarz.
W ciągu dnia byłam bardzo pozytywnie nastawiona, to wręcz dziwne było:p
A teraz, im bliżej do nocnego sensu, czuję się tak: http://www.youtube.com/watch?v=WURdtvHXFjA
Przekonaj mnie że warto zostać:D
Paulina trzymajmy się wersji, że Elena odzyska człowieczeństwo w tym odcinku, a to warto zobaczyć na żywo, Nie będę Cię przekonywać jak będziesz chciała zostać to zostaniesz :PPP
http://bi.gazeta.pl/im/55/98/c7/z13080661Q,Perla-Export-w-bialej-puszce.jpg
Perełka to Lubelskie browary więc cieszę się z twojego wyboru :D
Ale leci :) Dawno mnie tu nie było tak na dłużej :) ale widzę, że Ty jesteś nadal tu bardzo aktywna :D zazdroszczę, też bym tak chciała :) Ogólnie jestem dziś bardzo pozytywnie nastawiona na odcinek :D a Ty?
Jestem tu cały czas :DDD Ja też jestem pozytywnie nastawiona tylko mam nadzieję, że nie będą cały odcinek torturować Elki :)
a ja chyba nie dam rady dziś nie spać;P zaraz padnę;DD
zajrzę rano zanim obejrzę odcinek, to może się od Was czegoś ciekawego dowiem:))
jeszcze dwieeeee godzinki czekania - zasnę na klawiaturze.... a w zasadzie już to się dzieje;D
jestem z Wami duchem;PPP
trzymam kciuki za Elenę i jej człowieczeństwo^^
a śnić idę o Damonku i jego nieziemskim spojrzeniu i.... no wiadomo (hehe;P)
:DD już śpię i już go widzę;P
woła mnie - nie mogę odmówić same rozumiecie:DD
ta jego złożona osobowość i pełne pasji usposobienie;PPP
do napisania - jutro będę na pewno żeby poprzeżywać odcinek:DDDDD
1x06 dopiero, bo ostatnio jakoś mnie nie ciągnęło do seriali.
Tylko przez to Wasze oglądanie New Girl przypomniałam sobie kilka odcinków :D
A mnie właśnie teraz ciągnęło do seriali, chociaż nie powinno :) Większość mam nadrobione i mogłam zacząć New Girl :D