PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Kurde szkoda kasy na fryzjera wydawać skoro ja mogę to za darmochę zrobić :DDD

anik756

Dokładnie :DDD A że my takie zdolne, to nam pięknie zawsze wychodzi :DDDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No, a jak :DDD Ja dzisiaj miałam lekkie utrudnienie z tym rozjaśnianiem, ale i tak ładnie wyszło :D

anik756

Na pewno :D Kurde głowa mnie coś goli ;/

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To weź sobie coś przeciwbólowego

anik756

Biorę tabsy tylko w ostateczności. Poczekam jeszcze może samo przejdzie :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Może i przejdzie samo :P Jakoś tak nic mi się nie chce :D

anik756

Oby :) Nie lubię się faszerować :P Czemu Ci się nic nie chce? :P A tak w ogóle to strasznie szybko mi zleciał ten weekend majowy :(

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Mi też :( Jeszcze tylko jutro i do roboty :(

anik756

No masakra:( Kiedy to zleciało :(

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Kurde i tak leci to życie z dnia na dzień nawet nie wiadomo kiedy :(

O ja pierdzielę, ale mnie wzięło na przemyślenie jeszcze trochę to jakimś filozofem zostanę :DDDDD

anik756

Padłam :D Jakie przemyślenia głębokie na koniec dnia :DDDDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To znak, że muszę już iść spać bo źle ze mną :DDDD

anik756

Chyba sobie żartujesz ze mną??? :DDD

Kuźwa oblałam koc herbata :DDDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

O co chodzi? Bo nie czaje? Czemu się ze mnie śmiejesz? :(((

anik756

Napisałaś,że chcesz iść spać, to ja na to,że chyba sobie ze mnie żartujesz :D Nie śmieje się z Ciebie głuptasie :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Mam nie iść spać?

anik756

Tak, o to mi właśnie chodziło :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jestem strasznie zamulona dzisiaj :DDD

anik756

:((((

ocenił(a) serial na 8
anik756

Nie chcesz ze mną rozmawiać :( Jesteś nie dobra :(:P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ależ ja chcę z Tobą rozmawiać :D To o czym będziemy rozmawiać? Zarzuć jakiś temat :D

anik756

Już kiepsko z myśleniem :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Myśl, myśl :PPP

anik756

A Ty to co? :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja cały czas myślę :PPP

anik756

I co mądrego wymyślałaś? :PPPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nic :DDD A Ty?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jesteś?

anik756

tak :D

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Uwielbiam patrzeć na mój kokpit:D
Masz do obejrzenia 98 odcinków
88 odcinków
115 odcinków
116 odcinków
110
182
188

A ile mam życia?:D

użytkownik usunięty

"Jesteś na bieżąco. Nie masz zaległych odcinków do obejrzenia." Niesamowite uczucie:D One in a million:D

ocenił(a) serial na 8

Ja mam podobnie :D

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

BLUSH! SKOŃCZYŁAŚ NG AAAAAAAAAAAA. Ładnie reblogowalaś:D

Bluszek tyle reblogowała, że musiałam zainstalować Tumblr savior :DD

użytkownik usunięty
Kate123

Ale się cieszę, że Ty też się wkręciłaś:D

Ja też się cieszę :D Szkoda tylko, że tak późno i nie mogłyśmy razem komentować odcinków :(

użytkownik usunięty
Kate123

mam nadzieję, że do finału zdążysz! Poza tym, odcinki trwają 20 minut, więc przypomnienie sobie któregoś to moment- możemy nadal komentować, tylko mów, które oglądasz:D

Raczej nie zdążę, bo oszczędnie oglądam, żeby za szybko nie skończyć :D
Mam zamiar obejrzeć jeszcze dzisiaj 1x21 :)

użytkownik usunięty
Kate123

o, czyli niedługo finał i cudne sceny Ness<3 Wtedy zaczęłam im shippować:)

użytkownik usunięty

Mam 16 stron NG, a ty 14. Muszę się leczyć:P

użytkownik usunięty

właśnie jestem u Ciebie i zaczynam reblogować zaraz:D

użytkownik usunięty

Oglądałam pierwszego kissa chyba ze 100 razy:D

użytkownik usunięty

aaaaaaaaaaaa, ja też! Piękny był<3
Ogólnie jakie przemyślenia na temat Ness? I całego New Girl? :)

użytkownik usunięty

Po pierwsze, powinnaś mi wypłacić odszkodowanie :P Nie uprzedziłaś mnie, że będę cierpieć przy tym serialu (czyt. Schmece) :P
Uwielbiam Ness. Głównie za ich build -up. Nie wiem od kiedy scenarzyści planowali ich ze sobą połączyć, ale od samego początku widać było, że Jess ma głębsze relacje z Nickiem. Zawsze sobie pomagali w trudnych chwilach:) I tak jak napisała Ania, było wszystko: znajomość, przyjaźń, nienawiść (może nie aż tak, ale było sporo kłótni :P), pożądanie:)
Pierwszy sezon był genialny, drugi miał kilka słabszych odcinków które niespecjalnie mnie bawiły, ale potem poziom znów wzrósł. Jedyne zastrzeżenie jakie mam do serialu, to to że po jakimś czasie Winston miał gorsze wątki od reszty. Przez kilka odcinków był na doczepkę, w cieniu Schmidta i Nicka. Ale może odniosłam błędne wrażenie;)
Boję się hiatusu, jak ja wytrzymam do września:P
Ty jesteś pewnie bardziej obeznana ze spoilerami.. wszystko będzie dobrze między Jess i Nickiem, czy możemy spodziewać się problemów?:/ O Cece i Schmidta nie pytam, bo chyba nie ma już nadziei:(

użytkownik usunięty

SPOILERYSPOILERYSPOILERYYYYYYYYYYYYYYYYYYNie przewidziałam tego :D Szczerze mówiąc, poleciłam Ci ten serial w momencie, gdy Ness zawładnęła całym moim sercem i nie myślałam wtedy o żadnych innych shipach, przez co zapomniałam też, jakie emocje przynosili Schmidt i Cece :(
Najbardziej uwielbiam sposób, w jaki Nick patrzy na Jess. I podoba mi się też to, że oni tak naprawdę przez dłuższy czas byli przedstawiani jedynie jako przyjaciele, których jednak do siebie ciągnie (znamy już tę historię, znamy:D). Jess miała partnerów, Nick miał partnerki, często sobie doradzali, a przy tym budowali swoje relacje. Lubię w NG też to, że scenarzyści nie mieszają widzom w głowach. Oglądałam ostatnio wywiad z aktorką grającą Cece i trafnie zauważyła, że producentka jest przede wszystkim szczera. Gdy dwójka ludzi ze sobą mieszka i tak ich do siebie ciągnie, to dość oczywiste, że coś między nimi zaiskrzy. Budowała ich relacje od początku, bez żadnego mieszania, wszystko było zaplanowane. Żadnych trójkątów, fałszywych nadziei.. Dlatego od długiego czasu lepiej mi się ogląda tą krótką komedyjkę, a nie TVD, które wychodziło mi uszami.
Co do Winstona, to się zgadzam. Uwielbiam go, ale nie ma swojego wątku. Nie ma nawet dziewczyny, która zagościłaby w jego życiu na dłużej. Schmidt ma Cece, Nick ma Jess i oba te shipy mają swoje historie. Może w 3 sezonie :) Albo może z założenia tak ma być..
Nigdy nie czytałam New Girlowych spoilerów, ale po 2x15 zaczęłam zaglądać w tag z NG :D czytałam ostatnio, że w 2x25 Nick i Jess podejmą ważną decyzję dotyczącą ich związku i tego się właśnie boję. Boję się, że postanowią to przerwać :( cały odcinek będzie na ślubie Cece, ma być dużo szaleństw, kłopotów i takich tam. Więc podejrzewam, że do ślubu nie dojdzie. Come on, na 100% nie dojdzie :D I to będzie nadzieja dla Schmece:) A Jess się rozmyśli i tak finał będzie na plus dla Schmece a na minus dla Ness. Obym się myliła z tym drugim. SPOILERYSPOILERYSPOILERYSPOILERY

użytkownik usunięty

SPOILERSPOILERYSPOILERYNie sądziłam, że tak mnie oczarują. Na początku podobała mi się ich relacja, było zabawnie, potem zaczęli ze sobą sypiać, ok. Ale od momentu kiedy Cece powiedziała, że go lubi lubi - to był początek mojego końca:D
Co do Ness zgadzam się totalnie, wspaniale rozpisany wątek:)
Ale pamiętam, że w 1 sezonie poświęcali Winstonowi więcej uwagi i miał naprawdę fajne, zabawne wątki. Może rzeczywiście w 3 sezonie dostanie coś większego;)
To mnie trochę przestraszyłaś (Ness) i pocieszyłaś (Schmece) :PAle przerwanie związku nie ma sensu, będzie ich do siebie ciągnąć i tak;)

użytkownik usunięty

SPOILERYSPOILERYSPOILERYmoże nie przerwanie, ale na przykład postanowią, żeby to "zawiesić" i nie angażować się jeszcze.
A co do Schmece, to nie ma mowy, żeby Cece wyszła za tego jej narzeczonego (nie pamiętam imienia). Ich scena w 2x23 mnie przekonała o tym:D Te spojrzenia, gdy siedzieli na łóżku. Nawet nie mieli o czym ze sobą rozmawiać. Cece nie wyjdzie za kogoś takiego, mając Schmidta, no way:) Nawet jeśli wyjdzie, to w 3 sezonie będą to odkręcać, więc o Schmece jestem całkowicie spokojna.
BTW, widziałaś, że Taylor Swift będzie na ślubie? :D

użytkownik usunięty

Już ten Robby był lepszy;) A na Schmidta nie mogłam patrzeć, tak mnie serce bolało:P
http://24.media.tumblr.com/54685896b153125102e150bcbad935e1/tumblr_miwlh9EOAL1rn umxdo1_250.gif
http://24.media.tumblr.com/d8f78a3c6b4648cf2f93952e1b17aa19/tumblr_mivtdoFn4N1r3 1ngfo3_250.gif
http://25.media.tumblr.com/fb85e69329d154e1f4eac48443dabc4d/tumblr_ml3g6ojCZv1qh xotho3_250.gif

:(
Aaaa, serio?:D