Nie chyba nie ma nic nowego o TVD, zresztą nie wiem bo pogubiłam się już :D U mnie wszystko ok. Ja siedzę w domu bo w taką pogodę nigdzie nie chcę mi się wychodzić.;)
Zazdroszczę bo u mnie przez cały weekend było zimno i pochmurno :((( Całe 5 dni przesiedziałam w domu :///
Ja mam w nosie takie weekendy :( Nawet nic się człowiekowi nie chcę w taką pogodę robić :/
Jak tam NG? Skończyłaś 1 sezon czy jeszcze nie?
O widzę, że twarda jesteś i przeciągasz jak się tylko da :D A my tu na forum tylko Ci utrudniamy zadanie cały czas pisząc o NG :D
Szkoda, że tutaj też nie mogę sobie blokować Waszych postów :D Nie chcę tego szybko skończyć, bo serial jest naprawdę świetny :)
Oj nas nie da się zablokować :PPP To jest nie realne :DDD Serial jest na prawdę świetny :DDD
U mnie wczoraj było cały dzień pięknie, teraz jestem u babci i od rana ładnie słoneczko świeci i jest cieplutko ;p
U mnie nie zawsze piękna pogoda.. mieszkam w Bydgoszczy, a teraz jestem na mazurach - z tąd pochodzę :)
Nic tam :D Przeżywam, że przez tą pogodę cały majowy weekend przesiedziałam w domu :(((
Rozumiem Cię, bo ja w sumie też. :((( Na koniec weekendu dali mi ładną pogodę i co mam się z tego cieszyć? :/
Wiecie co Elena w 4x21 nosiła bluzę Stefana jak uciekła do lasu i według niektórych na tumblru to znak, że wybierze na koniec sezonu właśnie jego :DDDDDDDDD
Nie no Ci ludzie mnie rozśmieszają :DDD
Teraz jeszcze nie, ale w piątym na bank :D Stefan dostanie porządny wątek i rozwiną jego postać, bo jak do tej pory ''mało'' go było w serialu. A to przecież są ''Pamiętniki Stefana'', które opowiadają jego historię :D Jak nie..... to rzucam ten serial w cholerę!!
Ja też rzucam ten serial w cholerę jak Stefo nie dostanie porządnego wątku bo to przecież serial o nim i tylko o nim!!! Nikt inny się nie liczy po co komu su.ka Elena, czy wytrzeszcz Damon :/// Stefan <333!!!
A tak w ogóle to co to ma być w przyszłym odcinku... ? Elena przyładuje Stefankowi? Jak ona może szmata jedna! Do tego to taki parallel zrobili by Delenka znów miała coś wspólnego, UGH :/
No popacz sama, czy to nie jest oburzające?
http://24.media.tumblr.com/89aaa457822c1c401b8bdbacb00b73bd/tumblr_mm7axxR8Pz1rz 33y6o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/604176a9b3e46c6b58ca211a76bb1b86/tumblr_mhk0j0z5pl1ra mwa4o1_500.gif
To przecież takie samo uderzenia. jak mogli? Biedny Stefo :(
No ja w ogóle tego nie rozumiem, jak ona mogła to zrobić? Przecież Stef to jej epic luv :(((( Nie przeżyje tego odcinka :///
"Kiedy zostaje znalezione ciało brutalnie zamordowanej młodej dziewczyny niektórzy podejrzewają o ten mord uciekinierów z Białej Wieży, biotechnologicznej placówki, która należy do dawnych właścicieli huty stali. Inni wierzą, że mordercą może być Peter (Landon Liboiron), 17-letni Cygan, który opowiada kolegom z klasy, że jest wilkołakiem. Również podejrzanym jest Roman (Bill Skarsgard), arogancki mężczyzna z rodu Godfrey, którego matka, Olivia (Famke Janssen) kontroluje wszystko w mieście. Gdy morderstwo wciąż nie jest rozwiązane, Peter i Roman decydują się sami znaleźć zabójcę. Muszą stawić czoła szokującym prawdom o nich samych i tajemnicom Hemlock Grove."
Lepszy jest opis z imdb:P
"A teenage girl is brutally murdered, sparking a hunt for her killer. But in a town where everyone hides a secret, will they find the monster among them?"
Yep:) Taka psychodela, idealne dla mnie:P Na razie obejrzałam tylko pierwszy odcinek. Czekam do wieczora, na odpowiedni klimat do oglądania:P
Bluszek Av :D Widzę, że wróciłaś do Deleny <333
Może i zobaczę sobie pierwszy odcinek tego serialu :)