Przepraszam, że psuje delenową euforię na forum :/ Ja też nie mogę doczekać się tej dwójki razem w 5 sezonie, ale jakoś to mi się wydaje zbyt piękne... ;(
Kto ich tam wie... Mam nadzieję, że wciąż są razem, ale jakoś nie mają wspólnych zdjęć z imprezy promocyjnej CW :/ Zwykle chętnie razem pozowali...
No dobra, ale oni są aktorami:P Nicole Kidman i Tom Cruise grając w filmie Oczy szeroko zamknięte byli już w głębokim małżeńskim kryzysie (teraz przecież nawet ze sobą nie rozmawiają), a wtedy jednak dograli do końca. I pamiętaj, że to nie był byle jaki serialik tylko ten film był dla nich bardzo ciężki. Nawet jak Nina i Ian się rozstali to na pewno nie w atmosferze focha, mam taką nadzieję:)
Wiem, wiem... Mam dziś taki wisielczy nastrój i smutno mi, że na DE będzie musiały czekać do października O_o
Tak, ale zauważ też, że im więcej było ich w mediach, tym większe było zainteresowanie fanów ich związkiem, a oni tego nie chcieli od początku (tak mi się wydaje). Było wspólne pozowanie, coraz częstsze wspominanie w wywiadach o ich związku, coraz więcej zamieszania. Może po prostu chcieli tego uniknąć, a właśnie teraz jest o nich cicho. Może tak miało być? Nie wypowiedzą się na ten temat, bo zawsze chronili swoją prywatność, więc prawdopodobnie nigdy się nie dowiemy;) Może to i lepiej, bo to naprawdę tylko i wyłącznie ich sprawa.
Mają byc po prostu razem i już! Damon ma oddawac Elenie butelki z lepszą grupą krwi, ona ma mu nosic drinki do łóżka i mają razem korzystac z wanny- jak normalni ludzie po prostu!!
chciałabym zobaczyć różnicę pomiędzy związkiem SE, a DE. Widzieliśmy już Stelenę funkcjonującą jako normalną parę, a Deleny właściwie nie. Nie chcę, żeby było zbyt uroczo i słodko. Nie chcę siedzenia przy kominku w kocyku i picia herbatki. Nie wiem, czego oczekuję, ale chcę przede wszystkim zobaczyć tę różnicę.
Dobra, wiem. Chcę roadtripów i Damona odwiedzającego Elenę w collage :D I jakichś scen Damon-Elena-Jer, marzę o tym.
;D Znając ich temperamenty i niesamowitą siłę przyciągania... na bank tak właśnie będzie! Myślę, że to będzie burzliwy związek ;)
Uwielbiam takie kłótnie:D A nie w stylu- może porozmawiajmy o naszych uczuciach na spokojnie przy herbacie. No dobra tak tez można, ale czasami trzeba sobie jakimś garem rzucic:D Booże, mój mąż będzie mnie bił deską do krojenia, czuję to:D
no pewnie, że będą kłótnie, ale potem ładne przeprosiny :D
http://www.cultsoup.com/home/wp-content/uploads/2013/01/If_you_know_what_I_mean. jpeg
http://diaryofdelena.tumblr.com/post/50752989960/the-sirebond-is-broken mój ulubiony gifset:P
http://25.media.tumblr.com/211b1da9806ee0d509de603c3100f164/tumblr_mmy8vzDCZe1qf jxeyo1_500.jpg
my shipper heart aaaaaaaaaaaaa
To wszystko się wyjaśniło - Dżuli zmusiła Iana żeby zostawił Ninę bo chciala go dla siebie;PPPPP LOL
http://25.media.tumblr.com/8f7cbcb9f305f0407a2552e01c9147b9/tumblr_mmqzm47Utm1so ue6co2_250.gif
i can't.
A tak w ogóle to powinnyśmy spodziewac się niedługo bloopers nie?:D Ooo i z New girl też:D:D Chcę zobaczyc wpadki z wiadomych scen:D
Oh teraz wszystko ma sens :D Ian wreszcie się poddał -> zerwanie Niana -> Juan -> Delena w finale xD
Życie. Jest piękne, a ja jaram się jak głupia :D od tych wszystkich spoilerów o szczęśliwej Delenie w 5 sezonie i od ILY x 3 dostaję świra. Jakbym się czegoś nawąchała :D
"“Katherine is the one person on the planet who would hate to be human more than anything, who’s always been a survivor and so fierce and such a fighter and now she is having to be vulnerable and killable, yet all of her evil deeds of the past coming home to roost. It’s going to be great opportunity for story. Not only is she on the verge of getting her ass kicked every single episode, she’s going to need protection and who better to seek out for protection than the brother Salvatore who has been so good at caring on and off for her over the centuries?”
Ja nie chcę żeby Kath mieszkała w domu chłopaków :/ Po co ona tam? No chyba, że szybko wyciągnął Stefa i to on będzie jej obrońcą. Bo nie chcę żeby Damon miał z nią cokolwiek wspólnego.
Oj spokojnie... Będzie ciekawie :) Elena będzie zazdrosna, a Damon złośliwy dla Kath. Jak ja się cieszę, że chłopacy są teraz silniejsi nawet jeśli ona znów będzie wampirem. Nauczy się dużo pokory i wstydu :) już widzę minę Eleny gdy znajdzie Kaśke w domu jej chłopaka, który w gruncie rzeczy nie będzie mógl patrzeć na Kath, ale Elka i tak będzie zazdrosna. To będą cudowne odcinki :D
Mam tylko nadzieję, że Kath nie będzie nic kombinować :DDD Bo znając jej charakter to będzie chciała wszystkim robić na złość, a zwłaszcza Elenie. No, ale masz rację może w końcu zobaczymy Elenę zazdrosną o Damona :DDD
Kath będzie kombinowała jak to ona, ale będzie również cholernie bała się Eleny, przecież uśmierciła jej brata i raniła Damona. A o Damona nie mamy sie nawet czym martwić. Może i pozwoli jej u siebie mieszkać, bedzie ja chronić,ale tylko po to by ja upokarzać i po to by odcierpiała swoje za krzywdę Eleny :)
Kurde jak ja chcę już ten październik :((( Czemu musimy tak długo czekać? To nie sprawiedliwe :((( Jak ja wytrzymam??